این هم توی یک روز :
6,546,473
505300 در یک روز کاهش رنک الکسا توسط بازدید واقعی.نه این برنامه هایی که توی نت ریخته.با برنامه های که یک الگوی بسیار شیک و ترتمیز و ......... داخلش گذاشتم و بازدید فقط رایگان بدون هیچ مشکل و عیبی.
راحت با این برنامه ای که دیروز تکمیلش کردم و چندتا اسکریپت پرل و پایتون مکمل هم,ایجاد کردم,و یکم از الگوی برنامه شما رو بهش اضافه کردم.این هم نتیجش توی 24 ساعت.
به این میگن برنامه.هیچ مشکلی هم برای سایت در گوگل و الکسا پیش نمیاد.یک الگوریتم جدید استفاده کردم.راحت بخوام اسفاده کنم,توی دو هفته و یا سه هفته,رنک عالی میشه.
اما به نظر من اصلا ارزش نداره.این برنامه هم میندازمش دور.
مهم اینه بازدید واقعی باشه تا برنامه
----------------
دوستان همه عقل دارند.خیلی چیزارو میتونن بفهمن.دیگه دعوا نداره.
یکی دوست نداره جواب تلفن بده.جرم که نیست.
موفق باشید.
- - - Updated - - -
داداشم ول کن دیگه.
مدیر vatanseda از توی همین تاپیک خیلی درخواست نیاز میکرد.
کلا طوریه که فقط حرف میزنن.آخر شب یک جیزی صبحا یک چیزی.بعضی وقتها میگن دو دقیقه دیگه زنگ میزنم
همین دو روز پیش ساعت 4 بدازهر بهشون لطفی کردم که میخواستم سایتشون رو بکشم بالا.
500 تا سایت بک لینک که اگه بلد باشه میتونه 5 هزار تا حتی بیشتر هم بک لینک بزنه,بهش قیمت دادم 500ت که دیگه یعنی راحت میتونه بترکونه.یعنی چیزی که پیشنهاد دادم کسی نیست رودست بزنه.هنوز این تعداد دسترسی سری اول بود.
یک روز مارو پیچوندن.بعد گوشی رو جواب نداد.تا همون عصر که میگم.قبلش زنگ زدم.گفت دو دقیقه.دیدم شد 2 ساعت.هم زنگ زدم هرچی فحش خواهر و مادر و ...... نثار ما کرد.یعنی بیا و خوبی کن.vatanseda اگه زمین نخورد من امیر نباشم.
اما در کل گفتم.
ایشون با مدرک گفتن.شما مدرکی داری بذار و نشون بچه ها بده.طرف نمیخواد الا صحبت کنه.مثل من که دیگه با وطن صدا صحبت نمیکنم.رودررو و اینترنتی باهاشم.چون اشتباه بزرگ زندگیشو کرد.
شما میگی تلفن.اما ایشون مدرک رو گذاشتن.شما فکر کن تلفن ندارن.
مدرک دارین اینجا بذارید.ملت خودشون بهترین قضاوت کنندن