-
April 29th, 2016, 21:14
پاسخ : من موندم بدون درگاه پرداخت!!

نوشته اصلی توسط
delta
بدبختی اینه سیستم فروشگاهی ما چند تا درگاه بیشتر نداره..وگرنه من با رفاه زیاد کار میکنم و راحت میتونم ازشون درگاه بگیرم..ولی بعدش باید بدم یکی ماژولشو برای فروشگاهمون بنویسه!!
من متوجه نشدم یعنی چی؟
چند تا درگاه دارید؟ خوب الآن چه جوری بدون درگاه موندین؟!
- - - Updated - - -
اگه منظورتوث ماژول هست که چیز خاصی نیست بدین بویسن فقط جای معتبر بدید.
-
-
April 29th, 2016 21:14
# ADS
-
April 29th, 2016, 21:18
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
سرزمین
من متوجه نشدم یعنی چی؟
چند تا درگاه دارید؟ خوب الآن چه جوری بدون درگاه موندین؟!
- - - Updated - - -
اگه منظورتوث ماژول هست که چیز خاصی نیست بدین بویسن فقط جای معتبر بدید.
این فروشگاه من تازه تاسیس هست چیز خاصی توش نیست که نگران باشم اصلا.برای کارهامم اسان پرداخت و شماره حساب هست فعلا کار میکنم..منتهی بالاخره یکی دو روزه باید مشکل حل بشه خوب..بیچاره ان بدبختایی که فروشگاه دارند و درگاهاشون قطعه!!
-
-
April 29th, 2016, 21:28

نوشته اصلی توسط
delta
این فروشگاه من تازه تاسیس هست چیز خاصی توش نیست که نگران باشم اصلا.برای کارهامم اسان پرداخت و شماره حساب هست فعلا کار میکنم..منتهی بالاخره یکی دو روزه باید مشکل حل بشه خوب..بیچاره ان بدبختایی که فروشگاه دارند و درگاهاشون قطعه!!
سلام.
بامدیر سیباپال از قسمت ارتباط با ما حرف بزن
بگو ببین میتونی ثبت نام کنی.. واقعا پشتیبانیش حرف نداره
و غیرحاشیه داره کارشو میکنه.. و پوله همرو به موقع میریزه
-
-
April 29th, 2016, 21:28
مدیر ارشد
سلام
دوستان پیشنهاد دارم لطفا به صورت روزانه تاپیکهایی در خصوص " از کجا درگاه دریافت کنم؟!" ارسال نفرمائید. روزانه چندین تاپیک دقیقا با همین موضوع در انجمن ایجاد می شود! در مدت اخیر انجمن مملو از این سوال ( در دو ماه اخیر) و پاسخ به آن شده است. لطفا به بخش زیر مراجعه فرمائید:
http://www.webhostingtalk.ir/forumdisplay.php?f=216
همانطور که مشاهده می فرمائید ، تعداد زیادی تاپیک با موضوع فوق در این بخش وجود دارد. در نظر داشته باشید تعدادی نیز روزانه حذف شده اند !
مخاطب بنده تنها استارتر محترم این تاپیک نمی باشد. این درخواست از تمام کاربران است. در واقع تاپیک فوق بهانه ای شد این موضوع را مجددا گوشزد کنیم. هر چند به صورت خصوصی بارها به کاربرانی که تاپیکهایشان در این خصوص حذف شده است توضیحات ارسال می شود.
لطفا برای دریافت پاسخ سوال در خصوص : "کدام درگاه؟!" به لینک بالا مراجعه فرمائید به اندازه نیاز مطلب در این خصوص وجود دارد. ایجاد مجدد تاپیک به صورت روزانه در این مورد تنها تکرار مکررات می باشد
با تشکز ار همکاری تمام عزیزان
-
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید