-
April 29th, 2016, 01:59
عضو دائم
پاسخ : آسان پرداخت زرين پال، سرويس فروش برای کسب و کارهای خانگی
مشکلی که بنده الان دارم
چون امکان تغییر ایمیل وجود نداشت
با ایمیل جدید ثبت نام کردم ولی همون مشخصات
ایمیل کاری و واردکردم و خیلی مهم هست
و ایمیلی که به حسابی اصلی متصل هست متاسفانه اصلا دی اکتیو شده و دسترسی ندارم....
این مشکل من بود
- - - Updated - - -
مواردی که به صورت خصوصی فرمودید انجام شد
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
April 29th, 2016 01:59
# ADS
-
April 29th, 2016, 03:36
عضو انجمن
جسارتا تاپیک رو بزارید برای موضوع تاپیک. بقیه موارد رو فکر کنم اگر توی تیکت پیگیری میکردید الان فعال بودین
Designer and Consultant of e-Government Services / CRM-HRM-ERP-MIS / Web & Windows & Mobile Application
-
-
April 29th, 2016, 03:40
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
spsgorgan
جسارتا تاپیک رو بزارید برای موضوع تاپیک. بقیه موارد رو فکر کنم اگر توی تیکت پیگیری میکردید الان فعال بودین

پاسخ دهی این مجموع در انجمن خیلی سرعت از وب سایت هست و اصلا قابل مقایسه نیست
برای نمونه همین مشکل بنده که یک ماه درگیرش بودم - ولی مشاهده می فرمایید که با پیگیری در تاپیک داره حل میشه
موفق باشید
- - - Updated - - -
در هر صورت درخواست بنده با موضوع اصلی تاپیک نیز بی ربط نیست و قصد دارم از تمام خدمات زرین پال استفاده کنم
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-