چه فایده ای داره ؟
الکسا منفجر بشه
چه فایده ای داره ؟
الکسا منفجر بشه
کد تخفیف نت افراز: usr755GDL
برخی از نرم افزار مثل نرم افزار های چینی ارسال بازدید فقط بدرد الکسا می خورند. این درسته.
اما من از نرم افزار های استفاده می کنم که هم ایجاد درآمد می کنه و هم بازدید.
سیستم نرم افزار بصورتی که حتی امکان تعریف ارجاع دهنده رو هم داره.
ممنون از دوستان بخاطر پاسخ ها منم مشکلم حل شد.
با سلام.
همچین برنامه ای رو شخصا نوشتم و تضمینی و علاوه بر امکاناتی که گفتین,بر اساس الگوریتم جدید گوگل و الکسا برای لیست سیاه نرفتن,تغییر واقعی رنک و همچنین بعضی از نرم افزار ها 24 ساعته رنک رو افزایش میدن,اما این لحظه ای هستش و تا روزی بین هزار تا 2 هزار,بستگی به برنامه مکمل جمع آوری لیست و سرعت سرور داره.تا روزی 3.500 رو دیدم که کم میکنه واقعی.
این برنامه که نوشتم برای اولین بار هستش که از یک الگوریتم خاصی استفاده میکنه که در برار تمامی برنامه ها همزمان تست کردم,هیچ کدوم حریفش نبود.
مشکل برنامه های افزایش رنکینگ,البته مربوط به شما رو نمیگم.کلی میگم.بعد مدتی گوگل شناسایی میکنه و سایت میره لیست سیاه.و هرکار کنید دیگه هیچ پیشرفت نمیکنید.مثلا قبلا رنکینگ بود,کسانی که از این جیلینگ و ips و حتی این برنامه شما که ****** استفاده میکنه,و هر برنامه دیگه که فقط ****** های ................. ( بیشتر از این نمیتونم بگم.دور زدن گوگل هستش ) قشنگ بعد از مدتی سایت رو شاید ببینی توی گوگل هست.اما دیگه نه رنکینگی بود و نه چیز دیگه ای.فقط یک مدت الکسا خوب میشد.بعد برگشت میخورد و بازدید ها باز کم می شدند و ....
بهتره استفاده نکنید.
اما در انتخاب برنامه باید دقت کنید.این برنامه نویسها,البته نه همشون,که مینویسن,فقط یک get کنن و برن بعدی و ....
بعدش گوگل و الکسا به موقعش سایت رو get میکنن و ....هههههههه
خیر اصلا این طوری که شما گفتین نیست.
دمو برنامه نسخه 2015 ، نسخه 2016 شیکتر و امکان اجرا کردن چند و تعریف تعداد بازشدن مرورگر ها و ...................................
در ضمن برنامه من نسخه پولی نداره و برای فروش نیست.
00001.gif
بله برای من است.
سلام و درود
آره.واسه دوست گلمونه
مثل سایت های افزایش بازدید
فرقش با برنامه من و یا برنامه های دیگه،دیدن صعحه مورد نظر و لود شدن آن
مثل اینو میشه پیاده کرد.اما چون دوستمون نوشته،ریپ زنی بده
طرحشو عوض میکنیم
یک سایت افرایش بازدید رو ببینید.ایده های خوبی به ذهن ادم میرسه
برنامش خیلی جالبه.خسته نباشی،اما یک مشکل داره که البته مزیت حساب میشه
قردا به پرل تحت داسشو پیاده میکنم
ایده جدید به ذهنم رسید با این برناما.وقتم بذاره میزنم یا هم گروهیم زده
مرسی
نمایی نو.
AhrimanSefid.png
- - - Updated - - -
بنده هم کل طرح تغییر دادم نسخه جدید کاملا متفاوت است.
واییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییی
روزی درآمد 100-300 هزار تومانی از بازدید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)