نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: درخواست رسپانسیو و بهینه ساری قالب mybb - کیفیت عالی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    608
    تشکر تشکر شده 
    585
    تشکر شده در
    432 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست رسپانسیو و بهینه ساری قالب mybb - کیفیت عالی

نقل قول نوشته اصلی توسط InterServer.ir نمایش پست ها
    سلام

ریسپانسیو 80 هزار تومان
    بهینه سازی قالب 20 هزار تومان

سئو قالب مای بی بی 50 هزار تومان

در صورتی که فقط بهینه سازی و یا سئو بخواین زودتر انجام میشه ( 24 یا نهایت 48 ساعته تحویل داده خواهد شد )
    سلام دادا.ممنون از آفرت
    میخوام قالب رو خطایابی کنی و بهینه و یکم رنگ بندی که دیگه تک تک بشه,سئو خودم روش کار کردم.خیلی کارها با این مای بی بی انجام دادم که تا حداقل چند هفته دیگه یک ورژن اولیه از mybb کامل و ... ارائه میشه.از لحاظ سئو مشکل ندارم.
    فقط خطایابی این قالب رو میخوام و بهینه.یکم رنگ بندی هم تغییر کنه خوب میشه.
    تو این حالت,حالا آفرتونو بدین.ممنون میشم برام بفرستید
    iedb.team@gmail.com
    تلگرام
    @AmirAm67

اگر قیمت خوب باشه و کار عالی باشه,خیلی هنوز کار داریم.ممنون.
    منتظر آفر دوستان هستم با قیمت مناسب و تخفیف خوب و کیفیت خوب.چون اگه خوب باشه پروژه کاری زیاده.الان چند نفر از بچه های این فروم باهام همکاری دارند و لطف زیادی دارند.
    منتظر هستم

عضو انجمن InterServer.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    382
    تشکر تشکر شده 
    789
    تشکر شده در
    499 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط IrIsT نمایش پست ها
    سلام دادا.ممنون از آفرت
    میخوام قالب رو خطایابی کنی و بهینه و یکم رنگ بندی که دیگه تک تک بشه,سئو خودم روش کار کردم.خیلی کارها با این مای بی بی انجام دادم که تا حداقل چند هفته دیگه یک ورژن اولیه از mybb کامل و ... ارائه میشه.از لحاظ سئو مشکل ندارم.
    فقط خطایابی این قالب رو میخوام و بهینه.یکم رنگ بندی هم تغییر کنه خوب میشه.
    تو این حالت,حالا آفرتونو بدین.ممنون میشم برام بفرستید
    iedb.team@gmail.com
    تلگرام
    @AmirAm67

اگر قیمت خوب باشه و کار عالی باشه,خیلی هنوز کار داریم.ممنون.
    منتظر آفر دوستان هستم با قیمت مناسب و تخفیف خوب و کیفیت خوب.چون اگه خوب باشه پروژه کاری زیاده.الان چند نفر از بچه های این فروم باهام همکاری دارند و لطف زیادی دارند.
    منتظر هستم
    در مورد سئو سایتت هنوز زیاد کار داره و تغییرات زیادی در قالب نیاز داره البته این سئو 50 هزارتومانی که گفتم خود مای بی بی و قالب سئو میشه سرعت ایندکس بالاتر میره و مطالب با ارزش تر خواهند شد.

سئوی کامل مای بی بی هزینه 200 هزار تومانی داره که علاوه بر سئوی قالب و مای بی بی 3 فایل php که توسط خودم نوشته شدند به مای بی بی متصل میشند (پلاگین نیستند ) و هر کدام بخشی از سئو رو بر عهده میگیرند که ارزش مطالب و سرعت ایندکس بالاتر خواهد رفت ( البته این نوع سئو رو برای سایت امنیتی مناسب نمی بینم چون تست های امنیتی در سطح خیلی حرفه ای بر روی فایل هایی که نوشتم هنوز انجام نشده و ممکن هست برای سایت امنیتی مناسب نباشه )

دیروز دوتا طراحی سایت قبول کردم که به ریسپانسیو قالب نمیرسم ولی سئو و بهینه سازی و تغییراتی که می خوای رو می تونم در صورت تمایل انجام بدم .
    ویرایش توسط InterServer.ir : April 28th, 2016 در ساعت 04:39

Reliable , High-Performance Hosting
    Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com

3. تعداد تشکر ها از InterServer.ir به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    608
    تشکر تشکر شده 
    585
    تشکر شده در
    432 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط InterServer.ir نمایش پست ها
    در مورد سئو سایتت هنوز زیاد کار داره و تغییرات زیادی در قالب نیاز داره البته این سئو 50 هزارتومانی که گفتم خود مای بی بی و قالب سئو میشه سرعت ایندکس بالاتر میره و مطالب با ارزش تر خواهند شد.

سئوی کامل مای بی بی هزینه 200 هزار تومانی داره که علاوه بر سئوی قالب و مای بی بی 3 فایل php که توسط خودم نوشته شدند به مای بی بی متصل میشند (پلاگین نیستند ) و هر کدام بخشی از سئو رو بر عهده میگیرند که ارزش مطالب و سرعت ایندکس بالاتر خواهد رفت ( البته این نوع سئو رو برای سایت امنیتی مناسب نمی بینم چون تست های امنیتی در سطح خیلی حرفه ای بر روی فایل هایی که نوشتم هنوز انجام نشده و ممکن هست برای سایت امنیتی مناسب نباشه )

دیروز دوتا طراحی سایت قبول کردم که به ریسپانسیو قالب نمیرسم ولی سئو و بهینه سازی و تغییراتی که می خوای رو می تونم در صورت تمایل انجام بدم .
    سلام و درود
    ممنون داداش گلم از جوابت،
    در مورد سئو و بهینه سازی،یک کارایی دیروز انجتم دادم.سئوی مای بی بی خیلی در حالت عادی خیلی ضعیعه.پلاگین دادن که از بدتر به بد تبدیل شده.اما مانور زیادی میشه داد.به شرطی که بلد باشی
    خیلی کارها انجام دادم سر بهینه سازی که فقط فقط میشه گفت یک کار بهینه سازی 48 ساعت وقت برد.روی این پورتالی که دارم،مانور زیادی دارم میدم.از بیس تا قالب و پلاگین دارم روی یک mybb درست حسابی کار میکنم
    که یکی از مدیران اصلی خود mybb.com در جریانن و تایید کردن
    دیروز سرعت لود رو با یک تغییر کوچیک و سرعت پیج اسپید رو کلی بالا آورم.پیج اسپید از 56% شد 92%
    و لود شد 2 ثانیه

https://gtmetrix.com/reports/iedb.ir/OxCwIxxH

همین الان
    سئو خودم دارم کار میکنم.همچنین اینکه گفتی فایل دیگه ای بدی،اونو پتچ میکنم اگه باگ داشته باشه.ولی فعلا در حال تست یک کار سئو هستم ببینم چطوره
    بهینه سازی و رفع خطاهای قالب و میخوام.حالا این قالب ظاهرش یک قالب عادیه.اما پوستم کنده شد تا قالبشو اختصاصی کنم و کارهایی روش شده که واسه همین نمیتونم از این قالب دل بکنم.قالبی که با استفادا از خود قالب بیشتر باگ هاشو بسته
    و مشکل امنیتی های موجودو تا حدودی،گرفته. و کارهای دیگه
    کارهایی که اگه رنکینگ گوگل بود،قول یک ماهه سر اینکه از دو به 3 میرفتیم.اما هم تموم شد برداشتن. این رنکینگ و
    حالا امروز دوتا از بچه ها گفتند که میان کمک.ببینم چی جواب میدن
    بجز شما هم مثل اینکه کسی داخل این تالار این کارو انجام نمیده.حالا در ارتباطم باهاتون
    دوستان دیگه هم اعلام کنن.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)