نقل قول نوشته اصلی توسط amin021 نمایش پست ها
سلام دوستان !
من یک سرور مجازی به رم 2 به بالا و هارد 100 گیگ میخوام برای اپلود و دانلود برای سایت خودم ! با یه قیمت معقول و تا حد امکان پایین .

و چیزی هم که خیلی واسم اهمیت داره پینگ بالا و بالا بودن سرعت کار کردن با ریموت دسکتاپ هست !

اخرین سروری هم که گرفتم از یکی از شما دوستان بوده که اسم نمیارم با رم 4 و هارد 100 گیگ به قیمت 33 هزار تومان که واقعا این 2 هفته من نتونستم یه بار به سادگی با این سرور کار کنم ! فوق اسلوموشن بود !

دوستانی هم که میگن از سرعت اینترنت من بوده باید یاداور بشم که اولا سرعت دانلود من از مریض ترین سایت ها زیر 1 مگ بر ثانیه نیست ! (نوسان از 1 مگ تا 2.50 مگ بر ثانیه) و ثانیا قبلا از شرکت هایی نظیر پرشین هویز و کیان انلاین سرویس گرفتم و سرعت بلا و فوق الاده ای داشتند ! پس به یقین میتونم بگم که از سرعت دانلود من نیست !

دوستانی که افر میدن توجه داشته باشند به دلیل اشتباهاتم توی این چند ماه و خرید سرور های مجازی که اصلا به درد من نمی خوردن از لحاظ سزعت و . . . فقط و فقط با تست سرویس اقدام به خرید میکنم !

دوستانی که سرویس تست نمیدن لطفا افر ندید و تاپیک رو منحرف نکنید !

منتظر افر هاتون هستم .

سلام

رم 2 گیگ 30.000 تومان از 8 لوکیشن تضمین کیفیت و پورت همراه با تست

تضمين کيفيت پورت و آپتايم

تضمين برگشت وجه تا 24 ساعت

براي دريافت مشاوره وانتخاب سرويس مناسب با توجه به هزينه ونياز شما با ما در تماس باشيد

ارسال تصوير از سرور براي تاييد اورسل نبودن

8 سال سابقه

اگر سوالي در مورد سرويس داريد و امکان برقراري تماس نداريد مشکلي نيست ما با شما تماس خواهيم گرفت

ID Y: info_leadervps

Tell support: 021-2591 7339

www.leadervps.ir

Telegram whatsapp: 09384602362 & 09128345663