نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: درخواست سرور مجازی با سرعت بالا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Z.eus آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    695
    تشکر تشکر شده 
    1,115
    تشکر شده در
    839 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور مجازی با سرعت بالا

نقل قول نوشته اصلی توسط amin021 نمایش پست ها
    سلام دوستان !
    من یک سرور مجازی به رم 2 به بالا و هارد 100 گیگ میخوام برای اپلود و دانلود برای سایت خودم ! با یه قیمت معقول و تا حد امکان پایین .

و چیزی هم که خیلی واسم اهمیت داره پینگ بالا و بالا بودن سرعت کار کردن با ریموت دسکتاپ هست !

اخرین سروری هم که گرفتم از یکی از شما دوستان بوده که اسم نمیارم با رم 4 و هارد 100 گیگ به قیمت 33 هزار تومان که واقعا این 2 هفته من نتونستم یه بار به سادگی با این سرور کار کنم ! فوق اسلوموشن بود !

دوستانی هم که میگن از سرعت اینترنت من بوده باید یاداور بشم که اولا سرعت دانلود من از مریض ترین سایت ها زیر 1 مگ بر ثانیه نیست ! (نوسان از 1 مگ تا 2.50 مگ بر ثانیه) و ثانیا قبلا از شرکت هایی نظیر پرشین هویز و کیان انلاین سرویس گرفتم و سرعت بلا و فوق الاده ای داشتند ! پس به یقین میتونم بگم که از سرعت دانلود من نیست !

دوستانی که افر میدن توجه داشته باشند به دلیل اشتباهاتم توی این چند ماه و خرید سرور های مجازی که اصلا به درد من نمی خوردن از لحاظ سزعت و . . . فقط و فقط با تست سرویس اقدام به خرید میکنم !

دوستانی که سرویس تست نمیدن لطفا افر ندید و تاپیک رو منحرف نکنید !

منتظر افر هاتون هستم .
    با عرض سلام و ادب خدمت شما گرامی؛

آیا تا حالا شده که از کیفیت سرور مجازی خود یا افت تدریجی کیفیت آن ناراضی باشید؟ دنبال خرید سرور مجازی ‌ای هستید که بی دردسر باشد و فقط ماهیانه تمدید کنید؟! پس ادامه‌ی متن را بخوانید!

با رم 4 و هارد 100 گیگ به قیمت 33 هزار تومان که واقعا این 2 هفته من نتونستم یه بار به سادگی با این سرور کار کنم ! فوق اسلوموشن بود !
    iهمونطور که میبینید قیمت با منابع هم خوانی ندارد. آخرش نتیجه همین است. افت کیفیت تدریجی ...

دوستانی هم که میگن از سرعت اینترنت من بوده باید یاداور بشم که اولا سرعت دانلود من از مریض ترین سایت ها زیر 1 مگ بر ثانیه نیست ! (نوسان از 1 مگ تا 2.50 مگ بر ثانیه)
    بنده برای شما یک لینک از سرور های خودمان ارسال میکنم ببینید چطور میتوانید دانلود کنید

دوستانی که افر میدن توجه داشته باشند به دلیل اشتباهاتم توی این چند ماه و خرید سرور های مجازی که اصلا به درد من نمی خوردن از لحاظ سزعت و . . . فقط و فقط با تست سرویس اقدام به خرید میکنم !
    آنکه حساب پاک است، از محاسبه چه باک است
    سرور تست خدمتتان ارسال می‌شود. درصورت تمایل همان سرور را تمدید کنید

در سرور ساز، کلیه سرور های مجازی یا همان VPS که مخفف عبارت Virtual Private Server است، با منابع کاملا اختصاصی ارائه می گردند. سرور های مجازی ما همگی توسط KVM مجازی سازی شده اند.

مجازی ساز KVM که مخفف Kernel-based Virtual Machine است، یکی از بهترین مجازی ساز هاست که امکان ساخت سرور مجازی با کرنل و منابع اختصاصی را می دهد.

تحویل بلافاصله بعد از پرداخت (فوری)

پنل مجهز و پیشرفته‌ای ارائه میشود که امکانات زیادی در اختیارتان قرار میدهد؛ برای مثلا امکاناتی همچون :
    تغییر پسورد سیستم عامل با یک کلیک
    وجود توزیع ها و سیستم عامل های متنوع
    امکان ریلود کردن سرور مجازی توسط کاربر در زمان دلخواه
    امکان دسترسی VNC به سرور بصورت آنلاین و تحت وب
    امکان مانت کردن ایزو توسط کاربر
    قابلیت های خاموش و روشن کردن و ری استارت سرور
    مشاهده پنهاباند مصرفی بصورت Real Time و در لحظه
    تحویل آنی سرور
    قابلیت انتخاب فضای سرور
    و..

نمایی از این پنل که در سامانه کاربری تعبیه شده:

بیست درصد تخفیف

▇ ⚡ سرور مجازی + منابع اختصاصی ⚡ ▇ دایرکت ادمین ۵/۰۰۰ تومان ▇ فضای بکاپ رایگان ▇ بیست درصد تخفیف ▇ تست رایگان ▇ پنل مدیریتی مجهز

خرید سرور مجازی
    ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
    24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
    Join us on Telegram | Live Chat

2. تعداد تشکر ها از Z.eus به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)