-
April 11th, 2016, 08:29
پاسخ : کدام درگاه پرداخت واسط؟

نوشته اصلی توسط
pouryamb
دوستان عزیز وقتی که سایت جهان پی ***** شده و سایت سیبا پال بالا نمیاد شما چطور پیشنهاد میکنید آخه؟
الان من متقاضی درگاه هستم، خب شما راهنمایی کنید ببینم چطور میتونم از یه سایت ***** شده مثل جهان پی درخواست خدمات کنم؟
موضوع ***** چیز جدیدی نیست! باید باهاش کنار بیایدد این شرکتها جمع نمیکنن برن چون دارن نون میخورن
حالا چرا اعتماد کنی چون نیاز داری
پس چرا ***** شده قوانین جدید میزارن! تا شرکت بخواد خودشو به اون سطح برسونن بجای تذکر اول سایت رو میبندن!
درضمن جهان پی ***** نشده اگه بود سابدامین هم میشد!مسدود شده دامین اصلی نگران نباش از جهان پی و پارس پال استفاده کن بهترین ها هستن این دو
-
تعداد تشکر ها ازOmidp به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2016 08:29
# ADS
-
April 11th, 2016, 08:32
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Kian
100 درصد مطمئن هستید که هیچ تخلفی نکرده اند ؟!
طبق اون تعهدنامه ای که داده اند نباید به سایت های خلاف قوانین کشور، درگاه میدادند، ولی همین الان هم ، چند تا سایت فروش وی + پی + ان و ... رو دیدم که دارند از همین درگاه های فیل تر شده استفاده می کنند !
وقتی که از تعهداتی که داده اند تخلف می کنند و مثل سابق رفتار می کنند، خب اونا هم اینطوری برخورد می کنند دیگه ...
سلام و احترام
بله دوست عزیز بنده مطمئن هستم .
خیلی از چیزها هست که دوستان در جریان نیستن و ماها هم نمیتوانیم بیان کنیم
فقط سر بسته عرض کنم در حال حاظر بی دلیل درگاه ها ***** می باشند
و گذشته هم اگر به سایتهای غیرمجاز سرویس میدادند 1-قوانینی وجود نداشته و 2-وقتی قوانین و تعهدنامه ای مطرح شد ارائه سرویس به سایتهای غیرمجاز به میل خودشان نبوده ...
وقتی هم ابلاغیه دریافت شد تمامی همکاران 2 شبانه روز بیدار نشستند و دونه به دونه سایتها را بررسی و غیرفعال کردند
و آن زمانی که اقدام به *****ینگ کردند هیچکدام از درگاه ها کوچکترین مشکلی نداشتند
باز هم تاکید میکنم دوستان عزیز از هیچ ماجرایی باخبر نیستند و خواهشن قضاوت نادرست نکنند .
-
تعداد تشکر ها از javad159 به دلیل پست مفید
-
April 13th, 2016, 13:57

نوشته اصلی توسط
pouryamb
هر سه سایتی که شما عزیزان معرفی کردید در حال حاضر غیر فعال هستن متاسفانه...
دوستان نظرتون راجع به زرین پال چیه؟
سلام دوستان-من از شارژايران استفاده مي كنم.
كارمزدش كمه و تسويه حسابش هم آنيه.
www.sharjiran-pay .ir
- - - Updated - - -
من 6 ماهه از درگاه واسط شارژايران استفاده مي كنم.هميشه تيكت هامو جواب ميدن و ازشون نسبتا راضيم.
-
تعداد تشکر ها از matiin به دلیل پست مفید
-
April 26th, 2016, 01:09
با سلام در خدمت هستیم با کارمزد 1 درصد http://azadpay.com/
ویرایش توسط Hadi spider : April 26th, 2016 در ساعت 01:11
-
-
April 26th, 2016, 16:26
زرین پال استفاده می کنم و خیلی راضی هستم