محمد مارکوپولو کی میای رشت پس![]()
محمد مارکوپولو کی میای رشت پس![]()
ارائه راه حل های جامع میزبانی وب و خدمات دیتاسنتر
شرکت نگاه روشن پارس (سهامی خاص )
ها راس وگوئهمخصوصاً حسین که خوب ازمون پذیرایی کردصبحانه - ناهار - شام : نون + پنیر
من دارم میام رشت ، کارت پایان خدمتمو بگیرم . کسی جا واسه ما نداره ؟![]()
بسی خوش گذشت!!!
یکی عکس ها را اپ کنه.
.
حتماً که نباید دعوت کنن ، شاید شما تا دعوت نشی جایی نمی ری ؟؟پ.ن: مشهدیا هم دعوت کنن مزاحم میشیم![]()
من که خودم هرزمان برای کارهای اداری میرم تهران مثلاً زنگ میزنم ، جواد (( شرفی )) آقای نظری و ... کجایی میخوام بیام ببینمت
حالا اگر منتظر دعوتی باشه دعوتت هم می کنیم
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
ساعت 1 تموم میشه.
رشتم نظریه.
ویرایش توسط m_dg_farari : September 25th, 2010 در ساعت 16:41
سلام بعد از یه مدت بلند به انجمن دخول میکنیم1 ماهی تو انجمن نبودیم (گریه حضار
) اومدیم دیدم این محمد بازم ره مفت خوری پیش گرفته عین خودم(خنده حضار
) دوستان یه راه برای کندن از محمد اینه یه تفنگ بادی بزارید پشتش عین پشگل براتون پول خرج میکنه (صفر قبلی 4 تا یونیت کندم ازش){خنده شدید بعضی حضار
} دوستان جای من رو خالی کنند من به دلیل مشغله کاری نمیتونم از تهران خارج بشم یه کار دولتی دستمه
اومدم همین رو بپم و برم اونم اینه که قدر ممد رو بدونید ممد کارایی کرده که چیزایی برای من تعریف کرده که مو به تنم سیخ میشه یکیش این بود که محمد اولین شخصی تو ایران بود که بعد از انقلاب به اینترنت وصل شد حتی یادمه وحید هم تایید کرد
پس قدر این نخبه رو بدونید و تا میتونید از چپ او راستش بکنید خداحافظتون
(صلوات حضار)
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
Am!r / آشنا میزنی.
یه کمی فکر کن ببین من ادمین پرسپلیس نیوز نیستم؟
پ ن: باز شرع کن(خودتی؟ اشتباه که نگرفتم؟)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)