-
April 24th, 2016, 14:03
درخواست سرور اختصاصی ایران (مشکل اتک)
با سلام من نیاز به سرور اختصاصی یا مجازی (بیشتر یک متخصص پشتیبان) برای جلوگیری از اتک و حملات دارم
(زمینه گیم سرور World Of Warcraft)
من یکسال و نیم پیش هم چندین بار این درخواست تکرار کردم و حدود 8 ماه کامل زیر اتک بودم انواع مختلف از خیلی جاها سرویس گرفتم (مدعی و غیر مدعی برای حل مشکل) اما همه جا تقریبا مشکل پایدار بود
هفته پیش هم یک سرویس عادی گرفتم و چون شروع کار بود فکر نمیکردم مشکلی پیش بیاد اما در کمال ناباوری در ساعت اول بشدت اتک UDP خوردم و آف کردم (موقت)
نوع اتک ها به گفته میزبان ها TCP - UDP Flood و گاها اتک های مختلف که اختلال ایجاد کنه
نکته: من روی سرویس اینترانت و یا اینترنت ایران اکسس فعالیت کردم.. اتک ها داخلی میباشند اتک های UDP از وی پی اس های ایران اینترنت و اینترانت زده میشن
اتک های TCP از سیستم های خانگی و...
خیلی سرویس دهنده ها مراجعه کردم سرویس دهنده های بزرگ که رسما گیم سرور میزبانی نمیکنند و بقیه هم که مشکل خوردم و وجه برگردوندند و سرویس بستند (خیلی ها هم بر نگردوندند با اینکه گفته بودم مشکل اتک دارم)
نمونه لوگ اتک ها : http://up.persianscript.ir/uploads2/de55-Attack.zip
من به یک میزبان با تجربه در این زمینه نیاز دارم که تمام بخش های امنیتی سرور و شبکه به عهده بگیره حالا چه مجازی چه اختصاصی وحداقل بتونه مقدار زیادی از حملات دفع کنه .گیم سرور آنلاین هست و حتی 1 دقیقه پینگ بالا رفتن برابر با نابودی مخصوصا برای من که سابقه زیادی جلوی کاربران برای حل نکردن مشکل اتک دارم
1- آیا شما میتونید گیم سرور با مشکلات اتک پشتیبانی کنید ؟
2-آایا شما میتونید جلوی حملات tcp-udp Flood بگیرید ؟ فقط در مورد اتک.فقط پورت منو میزنن که نیازه در اولین فرصت بلاک شه .نرم افزار هایی مثل Antiddos guardian - Peerblocker و ... جلو اتک نگرفته تا بحال
3- سیستم پیشنهادی و قیمت ها و آدرس سایت
دروغ دروغ میاره دورغ زیاد هم بی اعتمادی
-
تعداد تشکر ها از rezapj به دلیل پست مفید
-
April 24th, 2016 14:03
# ADS
-
April 24th, 2016, 14:39
عضو دائم
پاسخ : درخواست سرور اختصاصی ایران (مشکل اتک)
سلام
گیم سرور شما روی لینوکس بود یا ویندوز ؟
چقدر میخواهید هزینه کنید ؟ !!
با تشکر
-
-
April 24th, 2016, 14:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezapj
با سلام من نیاز به
سرور اختصاصی یا
مجازی (بیشتر یک متخصص پشتیبان) برای جلوگیری از اتک و حملات دارم
من یکسال و نیم پیش هم چندین بار این درخواست تکرار کردم و حدود 8 ماه کامل زیر اتک بودم انواع مختلف از خیلی جاها سرویس گرفتم (مدعی و غیر مدعی برای حل مشکل) اما همه جا تقریبا مشکل پایدار بود
هفته پیش هم یک سرویس عادی گرفتم و چون شروع کار بود فکر نمیکردم مشکلی پیش بیاد اما در کمال ناباوری در ساعت اول بشدت اتک UDP خوردم و آف کردم (موقت)
نوع اتک ها به گفته میزبان ها TCP - UDP Flood و گاها اتک های مختلف که اختلال ایجاد کنه
نکته: من روی سرویس اینترانت و یا اینترنت ایران اکسس فعالیت کردم.. اتک ها داخلی میباشند اتک های UDP از وی پی اس های ایران اینترنت و اینترانت زده میشن
خیلی سرویس دهنده ها مراجعه کردم سرویس دهنده های بزرگ که رسما گیم سرور میزبانی نمیکنند و بقیه هم که مشکل خوردم و وجه برگردوندند و سرویس بستند (خیلی ها هم بر نگردوندند با اینکه گفته بودم مشکل اتک دارم)
نمونه لوگ اتک ها :
http://up.persianscript.ir/uploads2/de55-Attack.zip
من به یک میزبان با تجربه در این زمینه نیاز دارم که تمام بخش های امنیتی سرور و شبکه به عهده بگیره حالا چه مجازی چه اختصاصی وحداقل بتونه مقدار زیادی از حملات دفع کنه .گیم سرور آنلاین هست و حتی 1 دقیقه پینگ بالا رفتن برابر با نابودی مخصوصا برای من که سابقه زیادی جلوی کاربران برای حل نکردن مشکل اتک دارم
2-آایا شما میتونید جلوی حملات tcp-udp Flood بگیرید ؟ فقط در مورد اتک.فقط پورت منو میزنن که نیازه در اولین فرصت بلاک شه .نرم افزار هایی مثل Antiddos guardian - Peerblocker و ... جلو اتک نگرفته تا بحال
اول با دیتا سنترتون یه مشورت داشته باشید ببینید حجم اتک های UDP دقیقا چه مقداره؟ به این نوع ترافیک نیاز دارید؟ بعضی از دیتا سنتر ها ایرانی می توانند کلا ترافیک UDP را مسدود کنند؛
برای اتک های TCP شما هم یه فایروال سخت افزاری معمولی میشه مدیریت کرد و برطرف کرد؛
http://www.faraso.org/dedicatedserver-iran/
ظاهرا به صورت رایگان این سخت افزار را بر روی سرور ها ارائه می دهد؛ ( البته من تا به حال سرویسی از این شرکت نداشتم و نمی تونم تایید کنم یا نه )
برای همین اول بهتره مطمئن بشید؛
مورد بعدی اینکه سرور شما اگه رو اینترنت باشه و حتی اکسس به ایران فقط بدید باز هم به راحتی مورد حملات DDoS لایه 4 از خارج از کشور قرار میگیرد؛
صد در صد باید اینترانت باشد؛ و در خصوص فایروال هم با این شرکت صحبتی داشته باشید
ویرایش توسط yastheme : April 24th, 2016 در ساعت 14:50
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
-
تعداد تشکر ها از yastheme به دلیل پست مفید
-
April 24th, 2016, 15:05
عضو انجمن
با سلام و احترام
ما بستر حرفه ای برای کنترل اتک با کانفیگ مناسب را در ایران ارائه می کنیم
چند موضوع وجود دارد که باید با شما در این مورد صحبت شود و دقیقا توضیح و اتمام حجت شود .
شاید شما سرویس دهنده های مختلفی را در ایران امتحان کرده اید
با شرکت مبین هاست تماس بگیرید که شاید بتوانیم در بستری حرفه ای به شما ارائه سرویس کنیم
برای اطلاعات بیشتر لطفا از طریق تیکت در ارتباط باشید و یا با ما تماس بگیرید
تلفن فروش : 66570779-021
تلفن پشتیبانی : 66573866-021
ارسال تیکت به بخش فروش
----------------------------------------------------------------------------------------
آدرس سایت و ناحیه کاربری مبین هاست
Website : www.Mobinhost.com
ClientArea : my.mobinhost.com
Register : my.mobinhost.com/register.php
Tel : 021-66573866 - 021-66570779
ساعت کار شرکت همه روزه از ساعت نه صبح می باش
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
-
April 24th, 2016, 15:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezapj
با سلام من نیاز به
سرور اختصاصی یا
نمونه لوگ اتک ها :
سلام دوست عزیز
اگر هزینه اتک ها را می توانید پرداخت کنید
ما می توانیم به شما dns مجازی اریه دهیم که IP سرور شما لو نرود
تلگرام cinohee
-
-
April 24th, 2016, 15:15
سلام
گیم سرور شما روی لینوکس بود یا ویندوز ؟
چقدر میخواهید هزینه کنید ؟ !!
با تشکر
آخرین بار ویندوز بوده ..روی لینوکس هم تست شده اتک داشتم اما درست کانفیگ نشده ...بیشترین مشکل شبکه سرور هست و پورت های محدود ک پر میشه
اول با دیتا سنترتون یه مشورت داشته باشید ببینید حجم اتک های udp دقیقا چه مقداره؟ به این نوع ترافیک نیاز دارید؟ بعضی از دیتا سنتر ها ایرانی می توانند کلا ترافیک udp را مسدود کنند؛
گیم سرور هست کانکشن udp زیاد دارم برای ارتباط با گیم
لوگ هارو مشاهده کنید توی پست اول
برای اتک های tcp شما هم یه فایروال سخت افزاری معمولی میشه مدیریت کرد و برطرف کرد؛
http://www.faraso.org/dedicatedserver-iran/
ظاهرا به صورت رایگان این سخت افزار را بر روی سرور ها ارائه می دهد؛ ( البته من تا به حال سرویسی از این شرکت نداشتم و نمی تونم تایید کنم یا نه )
ایمیل زدم جوابی نیومده
مورد بعدی اینکه سرور شما اگه رو اینترنت باشه و حتی اکسس به ایران فقط بدید باز هم به راحتی مورد حملات ddos لایه 4 از خارج از کشور قرار میگیرد؛
گفتم که اینترانت هم بوده و اتک ها اکسرا داخلی 99.9% از vps ایران که اون هم یا اینترنت هست یا اینترانت میزنن لوگ هارو ببینید ای پی ها مشخصه (پست اول)
ا سلام و احترام
ما بستر حرفه ای برای کنترل اتک با کانفیگ مناسب را در ایران ارائه می کنیم
چند موضوع وجود دارد که باید با شما در این مورد صحبت شود و دقیقا توضیح و اتمام حجت شود .
ایمیل زدم بهتون جوابی نیومده (پنل میسازم برای پیگیری)
سلام دوست عزیز
اگر هزینه اتک ها را می توانید پرداخت کنید
ما می توانیم به شما dns مجازی اریه دهیم که ip سرور شما لو نرود
من قبلا پست های شمارو خوندم عزیز و میدونم روی چ موردی کار میکنید
فکر نمیکنم برای من جواب بده .چون ما دو میکروتیک قبل سرور قبلا قرار دادیم و آی پی سرور به میکروتیک ها وصل کردیم و آی پی میکروتیک میدادیم به کاربر که آی پی کاربر اول از میکروتیک بعد به میکروتیک 2 بعد به سرور وصل میشد
اما متاسفانه بازی ما مشکلی داره که به راحتی میتونید پورت و ای پی که در آخر بهش وصل میشی بفهمی و اونها هم به خود آی پی سرور میزدن
-
-
April 24th, 2016, 16:04
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
rezapj
با سلام من نیاز به
سرور اختصاصی یا
نمونه لوگ اتک ها :
با سلام و احترام
اتک های TCP به راحتی قابلیت بسته شدن توسط فایروال را در شبکه دارند و هیچ مشکلی از این نظر نیست - اتک UDP شما هم خیلی هاش قابل جلوگیری هست اما اگر Ack flood باشه کار کمی سخت هست (این مورد در تصاویر و لاگ ها قابل مشاهده نبود و چیزی ندیدیم از نوع دقیق UDP) در کل بستگی به هزینه شما دارد و برای یک سرور مجازی مثلا 30 هزار تومان ادامه میزبانی با این شرایط به صرفه نیست.

نوشته اصلی توسط
yastheme
اول با دیتا سنترتون یه مشورت داشته باشید ببینید حجم اتک های UDP دقیقا چه مقداره؟ به این نوع ترافیک نیاز دارید؟ بعضی از دیتا سنتر ها ایرانی می توانند کلا ترافیک UDP را مسدود کنند؛
برای اتک های TCP شما هم یه فایروال سخت افزاری معمولی میشه مدیریت کرد و برطرف کرد؛
مورد بعدی اینکه سرور شما اگه رو اینترنت باشه و حتی اکسس به ایران فقط بدید باز هم به راحتی مورد حملات DDoS لایه 4 از خارج از کشور قرار میگیرد؛
مهندس این اتک ها موردی نیست همین الان اتک های تا 8-9 گیگابیت داخلی هم راحت با توجه به دارا بودن 10 گیگابیت لینک قابل جلوگیری هست اما udp, Ack flood جلوگیری آن کمی پیچیده هست هرچند باعث دان شدن لینک نمیشوند اما کمی پروسس را بالا میبرند.
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
April 24th, 2016, 16:32
حمله به سرور دیگران مگر جرم نیست ؟ شما که میفرمائید از داخل اتک میدهند چرا پیگیر نمیشوند تا بفهمند چه کسی هست از داخل که اتک میده؟
-
-
April 24th, 2016, 16:42
با سلام و احترام
اتک های TCP به راحتی قابلیت بسته شدن توسط فایروال را در شبکه دارند و هیچ مشکلی از این نظر نیست - اتک UDP شما هم خیلی هاش قابل جلوگیری هست اما اگر Ack flood باشه کار کمی سخت هست (این مورد در تصاویر و لاگ ها قابل مشاهده نبود و چیزی ندیدیم از نوع دقیق UDP) در کل بستگی به هزینه شما دارد و برای یک سرور مجازی مثلا 30 هزار تومان ادامه میزبانی با این شرایط به صرفه نیست.
میزبان من بودید و با اتک مسدود کردید ............ هزینه هم برگشت نشد
حمله به سرور دیگران مگر جرم نیست ؟ شما که میفرمائید از داخل اتک میدهند چرا پیگیر نمیشوند تا بفهمند چه کسی هست از داخل که اتک میده؟
4 تا پرونده کامل شده دارم ازشون افراد هم شناسایی شدن ولی یکساله دارم پیگیری میکنم هنوز پرونده کامل نشده
-
تعداد تشکر ها ازrezapj به دلیل پست مفید
-
April 24th, 2016, 17:54
عضو دائم
سلام
لطفا اعلام کنید چقدر میتوانید هزینه کنید ؟
-