نوشته اصلی توسط
NovinServer
دوست محترم ، من این موضوع را الان بار چهارم هست توضیح می دهم !
شما اگر تاپیک را کامل بخونی و سوالات کاربران را متوجه می شوید !
بار اول اقای تقی خانی همان اول سوال کرد خدمتشون پاسخ دادیم !
شما هزینه Setup Fee را نمی پردازید در عوض باید مالیاتش را بدهید ...
مالیات یعنی اینکه دیتاسنتر امده این Setup Fee گذاشته که شما بدهی بعد ارزان شود وقتی نمی دهید یعنی قیمت اصلی سرور باید پرداخت کنید که ما نیز کمتر از قیمت اصلی گذاشتیم !
خودتون می دونید که دیتاسنتر Setup Fee میگیره بعد اون قیمت را می دهد اما باز می اید می گویید پرشین هویز گفته 1480 تومان ! یعنی من دارم این وسط به مردم گرون می فروشم دیگه ... ؟ بعد می خواهید ادم عصبانی نشه ؟
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
دیتاسنتر Hetzner طبق قانون پورت 100Mbit را فقط 5 ترابایت ماهیانه در اختیار شما میگذارد وقتی از این مقدار بیشتر شود به پورت 10mbit تبدیل می شود .
برای بازگردانی ان به پورت 100mbit می بایست ماهیانه 11,000 تومان بابت هر ترابایت پرداخت کنید . که تلفنی خدمت شما عرض شد 165,000 تومان ماهیانه هزینه پهنای باند اضافه 15 ترابایت هست .
پورت یک گیگابیت هم بارها عرض شد ماهیانه 60,000 تومان پهنای باند ماهیانه 10 ترابایت میباشد .
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
اینجا واسطه ای نیست !
بلکه خود مسعود خان این کار را به بنده سپرده اند .
اگر من می خواستم واسطه کار کنم نامی از شرکت برده نمیشود !
کلیه سرویس ها طبق قرار داد و قانونی واگذار میشود و تمام کارهایی هم که انجام می شود شفاف سازی شده است ! اعم از نوع خرید ، Setup Fee ، پنل و ....