نقل قول نوشته اصلی توسط Yas-Host نمایش پست ها
با سلام.

سرور زیر مناسب شماست:

Ram: 4GB Ram / CPU: 4Core - 7000MGZ / Hard Disk: 50GB / Bandwidth: Unlimited

دارای فایروال سخت افزاری , دیتاسنتر معتبر OVH فرانسه.

هزینه سرور 68 هزار تومان.

هزینه کانفیگ اولیه و انجام تمامی موارد مورد نیاز شما: 70 هزار تومان + مانیتورینگ ماه اول رایگان.

هزینه ماهانه برای مانیتورینگ و مدیریت سرور مجازی: 50 هزار تومان.

لایسنس را رایگان از ما خواهید گرفت, با توجه به اینکه اولین تیمی می باشیم که "سیستم های لایسنس سی پنل و لایت اسپید" را برنامه نویسی و راه اندازی کرده است از بابت لایسنس ها هیچ جای نگرانی نخواهید داشت.

در صورت نیاز فقط از طریق تیکت در ارتباط باشید:

http://yasit.ir/clientarea.php

موفق و پیروز.

فقط عنوان نکردین هارد اس اس دی هست یا خیر؟
بعلت سرعت خوب هارد اس اس دی نیازمندم
بعلاوه بکاپ خودکار هر 12 ساعت در یک اف تی پی جداگانه یا حتی دو اف تی پی جداگانه
توع تنظیمات خودکار طوری باشه که احتمال بکاپ ناقص در کمترین حد ممکنش برسه و فول بکاپ رو دقیق بگیره

در مورد کانفیگ اولیه هم تما کانفیگهایی که مثلا برای هاست پربازدید خودتون انجام دادین نیاز داریم از لحاظ امنیت و انتی دیداس و انتی شلر و....
بعلاوه اپدیت و اگر مشکلی بود رفع ان که هزینه رو عنوان کردین و توضیح دادین
ضمن انکه در مورد هاست پربازدید خودتون و پلن رم 4 گیگ خصوصا در مورد سی پی یوش توضیح دهید 40 درصد چقدر میشه از چند کور و مجموعا چند گیگاهرتز

در اخر خدمت دوستان و شما عرض کنم چون ثبت نام در همه سایتها و تیکت مقدور نیست از نظر زمانی سوالات اینجا میپرسم و اگر خواستین در خصوصی پاسخ بدین با همین تاپیک اما در نظر داشته باشین بنده امکان ارسال پیام خصوصی ندارم چون تاره ثبت نام کردم
با تشکر

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
باسلام
در صورتی که مایل باشید سرور مجازی به همراه دایرکت ادمین رایگان تقدیم شما خواهد شد
سرور ها کلو شده توسط شرکت در اروپا و به صورت کلاستر راه اندازی شده اند
پیروز باشید

- - - Updated - - -

افزوده شد:
یک عدد آفر به همراه لایسنس رایگان سی پنل نیز موجود می باشد
لطفا جهت بررسی با بنده در تماس باشید
https://telegram.me/irvsk
سپاس
با نهایت احترامی که براتون قایلم و میدونم شخص شخیصی هستین نمیدونم چگونه بیان کنم بی ادبی محسوب نشه اما ترجیحا دنبال شرکت و مدیریتی هستم که در ایران ساکن باشه
عذرخواهم و تشکر از شما عزیز گرامی