ببخشيد قضيه روشن هست ولي جهت اطلاع بگم پست هاي بنده توسط كاربر جديدي هم كه ساخته بودم (testingcms) مجددا نيازمند تاييد هستند و آخرين پست من كه شديدا به ضررشون بود و كاملا منطقي و قانوني و محترمانه صحبت كرده بودم پاك شد !
به هر حال الان هر كي شكايتي از پي سي ول داره لطف كنه بگه يا اطلاع رساني كنه تا يكجا اين شكايت انجام بشه
چون چت خصوصيشون با يكي از دوستان عزيز بوده من نميخوام حرفهاي تحت اون چت رو هم انتقاد كنم يا ضميمه پرونده كنم چون فكر مي كنم به اندازه كافي مدرك براي محكوم كردن اقدام ناشايست ايشون داريم
فقط خدمت ايشون عرض كنم بنده طبق گفتتون لشكر كشي نمي كنم عزيز من!دارم تعدادي از شاكيان رو كه حقشون رو پايمال كرديد اما به دلايلي مثل كمبود وقت يا بي اعتمادي نسبت به قوانين ، اقدام قانوني خاصي رو انجام نداده بودند جمع مي كنم تا يك بار براي هميشه ثابت شود هر حقي خوردني نيست!
ببخشيد بحث رو مذهبي مي كنم!ولي امام حسين هم مقاميش نزد خدا كم نبود!ايشون هم مي تونستند هر درخواستي رواز خدا بكنند و يقينا مقبول بشه ولي ايستادگي كردند و نشون دادند 72 نفر چند صد هزار نفر رو هم شكست مي دهند البته وقتي كه حق باهاشون باشه.
بهتر ياد بگيريم در مقابل هر ظلمي كوتاه نياييم...من نه پولدارم و نه بيكار كه بيام كلي وقتم رو صرف شكايت بكنم...پس به همون دلايلي كه گفتم دارم پيگيري ميكنم...انشالله دوستاني كه حقشون خورده شده كوتاه نيايند.
بدرود