-
December 31st, 2015, 01:26
عضو انجمن
ویرایش توسط AbtinServer : January 10th, 2016 در ساعت 19:49
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
خرید سرور مجازی
-
تعداد تشکر ها ازAbtinServer به دلیل پست مفید
amin1356, amirfateh, as911, farmanrava, gharibion, isatis7t, mohammadreza1987, mr.irani, penfulmega, pixell.ir, sajad2745, satiran, SixthElement, uport, vatan3da, wp-Ammar
-
December 31st, 2015 01:26
# ADS
-
April 17th, 2016, 13:43
پاسخ : آبتین سرور : فروش ویژه سرور مجازی ایران از دیتاسنتر پارس آنلاین مرکز آپادانا با ترافیک نامحدود - رم یک گیگابایت فقط ماهانه 25000 تومان
ببخشید بازم مزاحم میشم نوشتید:
ارائه ترافیک
نامحدود برای کاربران داخل کشور قابل ارائه می باشد (
آپلود/دانلود - سند/رسیو )
بر اساس این حرفتون دو تا سوال برام پیش میاد:
1.یعنی اگر سرور کاملاً Iran Access بشه ترافیک ماهانه نامحدود میشه؟ ربطی هم به بازدید سایت ها نداره؟
2.اگر سرور Iran Access بشه یعنی سایت دیگه تو گوگل ایندکس نمیشه؟ برای این مشکل چه فکری کردید؟
من تمام بازدید کننده هام از ایران هستن و با Iran Access شدن سرور مشکلی ندارم اما فقط موضوع گوگل می مونه که از سرور های آمریکا می خواد سایت رو ایندکس کنه.
-
تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید
-
April 17th, 2016, 13:49
عضو انجمن
پاسخ : آبتین سرور : فروش ویژه سرور مجازی ایران از دیتاسنتر پارس آنلاین مرکز آپادانا با ترافیک نامحدود - رم یک گیگابایت فقط ماهانه 25000 تومان

نوشته اصلی توسط
iHSG
ببخشید بازم مزاحم میشم نوشتید:
بر اساس این حرفتون دو تا سوال برام پیش میاد:
1.یعنی اگر سرور کاملاً Iran Access بشه ترافیک ماهانه نامحدود میشه؟ ربطی هم به بازدید سایت ها نداره؟
2.اگر سرور Iran Access بشه یعنی سایت دیگه تو گوگل ایندکس نمیشه؟ برای این مشکل چه فکری کردید؟
من تمام بازدید کننده هام از ایران هستن و با Iran Access شدن سرور مشکلی ندارم اما فقط موضوع گوگل می مونه که از سرور های آمریکا می خواد سایت رو ایندکس کنه.
1- بله با کمی تغییر در قیمت
2- این مورد برای هاست مناسب نیست و باید سرویس اینترنت خرید شود.
اگر فقط بحث میزبانی وب دارید مصرف خیلی بالایی نباید داشته باشید.
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
خرید سرور مجازی
-
-
April 17th, 2016, 18:29
سلام.از این آفر موجود دارید؟
نیاز ما دو سرور 8 گیگ است و نیاز به سی پی یو اضافه نیز داریم.امکان ارتقا در سی پی یو در آینده وجود دارد؟
-
-
April 19th, 2016, 11:59
2 گیگ بدون سی پنل ارزون تر امکان پذیره؟
-
-
April 19th, 2016, 12:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hadi222
2 گیگ بدون سی پنل ارزون تر امکان پذیره؟
خیر.به علت قیمت های فوق العاده آفر در قیمت تفاوتی ندارد .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mr.irani
سلام.از این آفر موجود دارید؟
نیاز ما دو سرور 8 گیگ است و نیاز به سی پی یو اضافه نیز داریم.امکان ارتقا در سی پی یو در آینده وجود دارد؟
بله موجود است و امکان ارتقاء نیز وجود دارد.
خرید سرور مجازی
-
-
April 20th, 2016, 04:04
با سلام
در افر اخر 4کور سی پی یو کاما اختصاصی هست هر کور سی پی یو چند گیگاهرتز هست؟
بر فرض اینکه هر کور 3 گیگاهرتز باشد 4 کور ان معادل 12 گیگاهرتز کاملا اختصاصی هست؟
مورد دوم سی پنل رایگان دارد
و ایا موارد دیگه مانند کانفیگ اپاچی و انجینکس بعلاوه کانفیگ امنیتی +انتی دیداس انتی شل فایروال و .... +امکان بک اپ خودکار ساعتی در یک سرور و یا اف تی پی دیگر
و پنل مانیوتور و اپدیت ماهانه و مدیریت ماهانه و مدیریت در مواقع مشکل و حل ان جزو سرویس هست ؟
اگر نه هزینه ان بصورت ماهانه یا اولیه چقدر است بصورت کانفیگ فق حرفه ای البته ی هزینه ماهانه مانند پشتیبانی اپدیت و مانیتور هم اضافه شود چقدر میشود مجموعا؟
-
-
April 20th, 2016, 11:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
myyor
با سلام
در افر اخر 4کور سی پی یو کاما اختصاصی هست هر کور سی پی یو چند گیگاهرتز هست؟
بر فرض اینکه هر کور 3 گیگاهرتز باشد 4 کور ان معادل 12 گیگاهرتز کاملا اختصاصی هست؟
مورد دوم سی پنل رایگان دارد
و ایا موارد دیگه مانند کانفیگ اپاچی و انجینکس بعلاوه کانفیگ امنیتی +انتی دیداس انتی شل فایروال و .... +امکان بک اپ خودکار ساعتی در یک سرور و یا اف تی پی دیگر
و پنل مانیوتور و اپدیت ماهانه و مدیریت ماهانه و مدیریت در مواقع مشکل و حل ان جزو سرویس هست ؟
اگر نه هزینه ان بصورت ماهانه یا اولیه چقدر است بصورت کانفیگ فق حرفه ای البته ی هزینه ماهانه مانند پشتیبانی اپدیت و مانیتور هم اضافه شود چقدر میشود مجموعا؟
با سلام
هر کور سی پی یو 1000 تا 1200 مگا هرتز می باشد.
نصب و کانفیگ اولیه سی پنل رایگان است و در صورت نیاز به کانفیگ حرفه ای هزینه جداگانه اخذ می شود. آنتی شلر و ... نیز هزینه لایسنس جداگانه دارد.سیستم بک آپ نیز جزو موارد کانفیگی است که در صورت نیاز با اخذ هزینه انجام می شود.
سرورها کاملا سلف منیج هستند و در صورت بروز مشکل نرم افزاری با توجه به زمان و انرژی هزینه تعیین می گردد.
از بابت پشتیبانی نیز نیازی نیست که هزینه اضافه پرداخت شود. معمولا مشکلی نیست ولی در صورت بروز مشکل طبق گفته بالا می شود عمل کرد.
خرید سرور مجازی
-
-
April 23rd, 2016, 11:43

نوشته اصلی توسط
فال
من با ترس و لرز از فروشنده ایرانی ، با توکل بر خدا و دعا و صلوات از ایشون سرور گرفتم رم دو
اول که اشتباه کوچیکی در دادن آی پی پیش اومد و سرور بالا نمیومد، ( ایشون فرمودن در 5 دقیقه حل میشه )
منم خواستم پس بدم ولی گفتم بزار ببینم چطوریه من سرور ایران نداشتم تا حالا
قرار شد تا فرداش تست کنم اگر اکی بود بگیرم که ایشون فرمودن تا هر زمان که خواستید تست بفرمایید
سرویس رو دیدم و پسندیدم و سی پنل هم دادند، نور علی نور هست
پینگ فوق العاده هست
قبلا سرور آمریکا داشتم، اونم خوب بود ولی وقتی سی پنل نداری چه فایده
ولی واقعا از هر جهت تا به الان راضی هستم، سی پنلش واقعا به آدم آرامش میده و پینگ که محشره
از همین جا از ایشون به پاس این آدم حسابی بودن و منصف و متمایز بودن تشکر می کنم، امیدوارم همین خطو تا آخر ادامه بدند و قدر اعتبارشونو بدونن و مارو روو سفید کنن
ما نیز بنا بر ارسال نظر شما چند روز قبل 2 سرور خرید نمودیم و البته در ابتدای کار کمی شک و تردید داشتیم ولی واقعا هم از کیفیت سرورها و هم از برخورد و ارائه پشتیبانی واقعا راضی هستیم.
ما خودمان جزو همکاران این صنف هستیم منتها هر بار بعد از خرید کاملا پشیمان می شدیم ولی این بار واقعا راضی هستیم و امیدواریم کیفیت و پشتیبانی همیشه به همین صورت برقرار باشد.
-
-
April 23rd, 2016, 12:11
سلام
من 4 ماهه از ایشون سرور دارم و واقعا هم راضیم
هنوز که هنوزه تو کارای نرم افزاری کمک میکنن
دستتون درد نکنه
-
-
April 26th, 2016, 08:47

نوشته اصلی توسط
AbtinServer
خیر.به علت قیمت های فوق العاده آفر در قیمت تفاوتی ندارد .
- - - Updated - - -
بله موجود است و امکان ارتقاء نیز وجود دارد.
میشه به جای سی پنل 100 گیگ هارد ساس بدید؟
-