سلام
من برای ثبت دامنه به خاطر قیمت ارزان در عین معتبر بودن همیشه از talahost.com استفاده میکنم.
برای خرید هاست اشتراکی اگه cPanel بخوام همیشه از serverpars.com خرید میکنم اگه هم DirectAdmin بخوام از parspack.com میخرم.
برای خرید نمایندگی هاست هم اگه cPanel بخوام باز جایی معتبر تر از serverpars.com نمی شناسم اما اگر DirectAdmin بخوام از netafraz.com خریداری میکنم.
برای خرید سرورمجازی اما سعی میکنم از هاستینگ های غیر معروف تو همین وب هاستینگ تاک استفاده کنم چون هزینه سرور های مجازی هاستینگ های معروف متاسفانه چندین برابره و در بعضی اوقات شاید حتی کیفیت سرور های مجازی هاستینگ های داخل انجمن رو نداشته باشه.
hostdl.com هم خوبه اما با قیمت هایی که داره من هرگز طرفش نمیرم فقط چند سال پیش چند ماه ازش سرورمجازی داشتم که واقعاً پشتیبانیش سریع پاسخ میده اما یه بار پشتیبانیش قاطی کرده بود دو نفر پشت سر هم به تیکت من پاسخ دادن من گفتم نفهمیدم چی شد میشه یه نفر درستش رو بگه یکی از اونا عصبانی شد و گفت باشه دیگه به تیکت های شما پاسخ نمیدیم! یه نفر از پشتیبان های اونا نمی دونم از چند سال پیش هنوز هست یا نه بار ها عصبانی میشد انگار مثلاً به زور داره پشتیبانی میکنه اما سایر پشتیبان هاشون خوب بودن.