Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
سلام و درود.
لازم نمیبینم به شما تنها جواب پس یدم و هر شخص مدیر کارهای خودشه نه دیگران.آدم تحصیل کرده و خارج رفته باید بدونه فضولی تو کار دیگران،به دور از شخصیت ادم هاست.
همه اینجا مدیرن.چون این تیم مال همه هستش
تاپیک استارتر عزیز خراب شده سر یک تفاهم.حالا شما که فالید یا نیسنید اونش به من مریوط نمیشه.شما توی همه جا فعال هستین.که واقعا احسنت داره
همه ماها بجز مهدکودکی ها(بلانسبت همتون)،به فکر سایت هستیم و خیلی ها پست های کل کل دار یا مشکل دارو گزارش میدن و دادن و دادیم و ...
حرقای دوستان کاملا خوب بود.اما وقتی بی احترامی رسید دیگه باید گزارش داد.چه کسی که فقط حرف توی تاپیک میذاره.چه کسی که اصلا چیزی نمیگه
به فعالیت هم ربطی نداره
اسپم+بی احترامی+خراب کردن تاپیک استارتر و .... غیرمجاز.
منظورتون پست بنده بود؟نکنه اینم میگید تهدید؟هزار بار بخونید.
یکی از مواردی که مهم،اروم گردن افراد هستش.که بهترینوراه واسه خرای نشدن فروم می باشد
من گفتم از کجا میدونید این تبلیغاته؟یهتره تهمت نزنیم
اما نمیدونم مشکل پستم چی بود.شاید شما بهتر بدونید چون ...
موفق باشید.
راستی،خیلی ممنونواز دوستان که از حاشیه ها کم گردین.ممنون از همگی.همین عذرخواهی که یکی از افراد گرد،نشان دادن از رفع سوتفاهمات بودا و نشان دهنده شخصیت خوبشون بوده
با اینکه همه شما خیلی افراد محترم و با احترامین.
با سپاس که حاشیا رو کم کردین
Viasky جان،سوالات شما هرچی باشه بخاطر کارهای دیروز و حرقاتون،دیگه داده نمیشه.اما نمیدونم چرا خودتونو با من یا امثال من درگیر میکنید؟
چه ضرری دارسم واستون؟هرموقع اسمتونو بردیم جواب مارو بدین اگع دوست داشتین.اما تو کار کسی دحالت نکنید.
ما باید باعث پیشرفت اینجا بشیم.نه بازی با کلمات و ....
به فعالیت خودتون ادمه بدین.ممنون.
بازم سپاسگذارم از همگی
- - - Updated - - -
سلام
ببخشید یک سوال،هم از شما هم استارتر هم افراد با دانش،
سرورهای ایرانی مگه آنتی دیداس ندارن؟الان کیفیت سرویس های ایرانی یعنی خیلی کمتر از سرورهای ایرانیه؟
مثلا این سایت وب هاستینگ تالک،خیلی حمله داره،اما میبینیم که چقدر راحت لود میشه.
یکم بیشتر کوضیح میدین
یعدش سوال دیگم،یک سیستم ایرانی بود که اسمش یاوم نیست،آیپی اصلی سرور رو یه آیپی های اینترانت تبدیل میکرد کا یک جور کلودقلیر یود.اما خیلی بهتر و بیشتر
این ساین های مهم نمیتونن از این سبستم ها استفاده کنند؟
یا مثلا الان میبینیم این سرورهای گیم،کلا آنتی دیداس دارن و ..... خیلی قدرتمندن
آیا این سایت های مهم مثل این سایت و سایتوهای دیگه،نمیتونن اینطور چیطس پساده سازی کنند؟
ممنون
ویرایش توسط IrIsT : April 18th, 2016 در ساعت 18:29
سلام
دوستان عزیز اگه پستهای بنده باعث رنجش شما شده عذرخواهی میکنم
ولی لازم بود این حرفها زده بشه تا به استاتر حمله نشه
باید یاد بگیریم انتقاد با تخریب فرق داره و حق نداریم در فضای نت اینچنین حمله کنیم و بزرگنمایی کنیم
من به تصمیمی که مدیرا میگیرن احترام میزارم، حتی اگه برای همیشه بن بشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)