-
April 18th, 2016, 10:22
پاسخ : سایت آپارات از چه نوع سرورهایی برای ذخیره سازی فایل ها استفاده میکند؟
ذخیره سازی تحت شبکه با تکنولوژی NAS و SAN دارند ، بر روی هارد های 4 الی 6 ترابایت با Raid 5 یا 50 یا 10 . فکر نکنم بیشتر از 4 ترابایت هفتگی حجم اضافه شدن اطلاعات داشته باشن که در این صورت هر هارد دیسک قیمتی حدود 400 هزار تومن میان رده خواهد داشت . که با توجه به استفاده از Raid این هزینه کمی افزایش پیدا میکنه .
-
تعداد تشکر ها از zartosht به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2016 10:22
# ADS
-
April 18th, 2016, 12:50
عضو انجمن
با سلام
با عرض معذرت خواهی از تمام دوستان عزیز و همکاران گرام.
این همه سرویس دهنده چرا همه به فکر سرور هستند!!! کار ساده و ابتدایی نبینید.
تنها کار عاقلانه استفاده از همان هارد San / nas که هارد ها تحت شبکه هستند توضیحات کامل با شما.......
از نظر سرور اصلی مسیر دهی هم میتونه 1 سرور باشه میتونه چند تا سرور با لود بالانسر باشه و تمام شد...
اصلا عاقلانه نیست چنین سایت هایی بیان از یک سرور 96ترابایت استفاده کنن برای دیتاها!!!!
موفق باشید.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
-
تعداد تشکر ها ازwebsazha به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2016, 12:59

نوشته اصلی توسط
websazha
با سلام
با عرض معذرت خواهی از تمام دوستان عزیز و همکاران گرام.
تنها کار عاقلانه استفاده از همان هارد San / nas که هارد ها تحت شبکه هستند توضیحات کامل با شما.......
از نظر سرور اصلی مسیر دهی هم میتونه 1 سرور باشه میتونه چند تا سرور با لود بالانسر باشه و تمام شد...
اصلا عاقلانه نیست چنین سایت هایی بیان از یک سرور 96ترابایت استفاده کنن برای دیتاها!!!!
موفق باشید.
درسته ، و اصلا شدنی هم نیست ، دقیقا چندین سرور با لودبلانسر و متصل به ذخیره ساز های تحت شبکه که میشه از هر دیتاسنتری باشه دارن استفاده میکنن ، همه جای دنیا هم همینه از فیسبوک گرفته تا جیمیل و ... ذخیره تحت شبکه ، پردازش تحت کلاد یا ...
-
تعداد تشکر ها از zartosht به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2016, 13:08

نوشته اصلی توسط
websazha
با سلام
سلام معرفی میکنید از این نوع سرویس دهنده ها؟
من Google drive رو میشناسم که درایوشو میشه راحت mount کرد رو لینوکس و فایل ریخت روش و خوند؛ ولی 15T میده!
Amazon Storage هم تا جایی که فهمیدم خیلی گرون در میاد!
-
-
April 18th, 2016, 17:36
ببخشید برا اینکه یه دیتا سنتر کوچیک راه انداخت باید چه چیزایی تهیه کرد ایا مجوز هم برا این کار میخاد؟
یعنی اینکه بعد از گرفتن تجهیزات شبکه چطوری اینو به اینترنت متصل میکنن تا بشه روش وب سایت پیاده کرد منظورم اموزش های فنی و قسمت های راه اندازی و پیکربندیشه اگه کسی اموزشی در این باره داره خوشحال میشم معرفی کنه مطالعه کنیم شاید در اینده لازم شد یه دیتا سنتر کوچیک راه بندازیم
ویرایش توسط mohandes alipor : April 18th, 2016 در ساعت 17:39
-
-
April 18th, 2016, 18:48
با سلام
دوستان عزیز در سرویس های مثل آپارات فضا مهم نیست و پهنای باند مهم است که هر سرور به صورت محدود میتواند این پهنای باند خروجی را تامین کند.
برای همین حدود 15 سرور به بالا تهیه شده که هر کدام هاردهای بسیار زیادی دارند اطلاعات بر روی هر کدام از این سرورها یکی می باشد. وقتی شما یک فیلم را تماشا میکنید نفر بعدی به صورت راندم به سرور دیگر رفته و از سرور دیگر مشاهده می کند و همینطور تمامی بازدید کننده ها بر روی سرورهای گوناگون پخش شده و پهنای باند بر روی تمامی سروها تقسیم میشود.
یک کلیپ آپارات را باز کرده و لینک مشاهده آن را بردارید و سپس صفحه را دوباره لود کنید هر بار آدرس ابتدای آن عوض میشود که بصورت راندم می باشد.
قبلا آپارات بر روی هاست ایران بود و بعد به های وب انتقال یافت الان هم بر اساس موقعیت isp ارائه دهنده اینترنت پر سرعت شما لینکها تغییر میکند و بر روی مثلا های وب و آسیاتک و ... تقسیم میشود.
با این کارپهنای باند مصرفی خود را تقسیم کرده و میتوان میلیون ها بازدید را ساپورت کرد.
هر سرور تا جای ممکن به آن هاردیسک اضافه شده در این حالت نیازی نیست از سروهای قدرتمند استفاده کنید!
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از gigarayaneh به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2016, 21:41

نوشته اصلی توسط
mohandes alipor
ببخشید برا اینکه یه دیتا سنتر کوچیک راه انداخت باید چه چیزایی تهیه کرد ایا مجوز هم برا این کار میخاد؟
یعنی اینکه بعد از گرفتن تجهیزات شبکه چطوری اینو به اینترنت متصل میکنن تا بشه روش وب سایت پیاده کرد منظورم اموزش های فنی و قسمت های راه اندازی و پیکربندیشه اگه کسی اموزشی در این باره داره خوشحال میشم معرفی کنه مطالعه کنیم شاید در اینده لازم شد یه دیتا سنتر کوچیک راه بندازیم
لطفا یکی جواب این سوالمو بده
-
-
April 18th, 2016, 22:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohandes alipor
لطفا یکی جواب این سوالمو بده
بله مجوز می خواد و میلیون ها تومان بودجه می خواد...
استوریج می خواد که یه سرور راه بندازید...
با این ویندوز سرور و لینوکس سرور با تنظیمات که انجام دادید به اینترنت وصل شی...
-
-
April 18th, 2016, 23:44

نوشته اصلی توسط
Raymvnd
بله مجوز می خواد و میلیون ها تومان بودجه می خواد...
استوریج می خواد که یه سرور راه بندازید...
با این ویندوز سرور و لینوکس سرور با تنظیمات که انجام دادید به اینترنت وصل شی...
ببخشید مجوز خاصی میخاد میشه یکم توضیح بدید و اینکه اموزشی هست در مورد نصب و راه ندازی اینجور تجهیزات
راستش من من میخام یه دیتا سنتر کوچیک راه بندازم برا فروش سرور هاست اینجور چیزا برا همین سوال پیچتون میکنم ببخشید اول میخام علمشو کسب کنم بعد برم سراغش بودجه ای که دارم 40 میلیونه میشه باهاش کاری کرد؟
ویرایش توسط mohandes alipor : April 18th, 2016 در ساعت 23:46
-
-
April 18th, 2016, 23:47

نوشته اصلی توسط
mohandes alipor
ببخشید مجوز خاصی میخاد میشه یکم توضیح بدید و اینکه اموزشی هست در مورد نصب و راه ندازی اینجور تجهیزات
راستش من من میخام یه دیتا سنتر کوچیک راه بندازم برا فروش سرور هاست اینجور چیزا برا همین سوال پیچتون میکنم ببخشید اول میخام علمشو کسب کنم بعد برم سراغش بودجه ای که دارم 40 میلیونه میشه باهاش کاری کرد؟
برو تو انجمن بگرد یه بخش هست مربوط به راه اندازی مرکز داده و این چیزا.
-
تعداد تشکر ها از Rechargeable به دلیل پست مفید