متاسفانه الان که دیدم این پی سی ول رو , بعضی از هاستینگ ها هم تبلیغات دارند اونجا /
متاسفانه الان که دیدم این پی سی ول رو , بعضی از هاستینگ ها هم تبلیغات دارند اونجا /
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
خجالت داره به خدا! چیه آخه اینکارا!همین کارا رو کردن که الان بعضی مشکلات هست!به جای اینکه طرف همدیگه رو داشته باشن هر روز داریم پس رفت میکنیم تو نرم افزار اونهمه شرکت تو ایران جمع کردن برا چی برا همین کار! طرف میاد سرمایه میذاره مالی جانی میچسبه به کار بعد یکی میاد تو یه لحظه همه زحمتهاش رو هدر میکنه!همش باید چماق قانون بالا سر آدم باشه؟
الان البته دارن یه فکرهایی میکنن برا کپی رایت! قبلش فیلمهای ارشاد بود فقط الان دارن کم کم حمایت میکنن چون میبینن از لحاظ اقتصادی باعث پس رفت میشه!
اداره رسیدگی به جرائم رایانه ای به این مسئله هم میرسه
گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من
سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی
شما کارش رو کن امضا هم خواستید از طرف شاکیان براتون میفرستیم..خواستی دادخواست تنظیم کن بزار اینجا نشانی بده امضا میکنیم میفرستیم برات..اگر هم که اینترنتی میخوای بازم میفرستیم..
یکبار برای همیشه باید جلوی این کثافتکاری رو گرفت.. این همه سایت اسکریپت داریم مثل پرشین اسکریپت و.. کسی به انا کار نداره اما این پسره مغرور فکر کرده تو نت هر غلطی بخواد میتونه کنه.. یکبار برای همیشه کارش رو بسازیم..
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
خود ارشاد ابلاغ کرده کپی رایت خارجی ها مشکلی نداره اما مال ایرانی جماعت پراشکال هست و ماها که سایت نرم افزاری داریم به هیچ وجه نرم افزار ایرانی جماعت رو نمیزاریم مگر در صورت درخواست سازنده که اگر دقت کنید موقع گزاشتن نرم افزارهای ایرانی از صاحب سازنده و.. نام میبریم و تشکر میکنیم!! ولی این ***ا بر میدارند و بدون اجازه میزارند و بعد پاک میکنند میگن پاک کردیم دیگه!! وقتی پخش کردی دیگه پاک میکنی چی بشه؟
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
به تازگی وزارت ارشاد شدیدا پیگیر بحث کپی رایت شده در ایران! این بحث رو در ارشاد دارم پیگیری میکنم ببینم به جایی میشه رسید یا نه!
هر فردی هرنوع ضربه ای از این وب سایت خورده در اینجا قرار بده یا واسه من پ/خ کنه تا ضمیمه کار کنیم!
گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من
سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی
مشکل درنصب اسکریپت لینک باکس هوشمند – ironibox clone script - انجمن تخصصي وبمستران ايراني
توي اين تاپيك حتما اين كارو محكوم كنيد (فروم پي سي ول هست)
پ.ن : Police منم
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
مشکل درنصب اسکریپت لینک باکس هوشمند – ironibox clone script - انجمن تخصصي وبمستران ايراني
توي اين تاپيك حتما اين كارو محكوم كنيد (فروم پي سي ول هست)
پ.ن : Police منم![]()
Rash و testingcms هم منم ! جالبه كه ديگه با يوزر راش نمي تونم لوگين كنم ... يك پست هم ارسال كرده بودم نوشت پست شما بعد از تاييد نشون داده ميشه تا اينكه با تغيير آي پي با يك يوزر جديد (testingcms ) پستم رو ارسال كردم.
الان محكوم كردن پي سي ول و ... هيچ سودي براي من نداره...پي سي ول ضربه خودش رو به من زد اگر من دارم پيگيري مي كنم به خاطر اين هست كه فردا اين بلا رو سر 4 برنامه نويس ديگه نياره و گرنه اين پيگيري جز دشمني كاربران تعصبي و حاميان كپي رايت به سبك پي سي ولي با من نخواهد داشت!
اگر چند وقت پيش كه برنامه ي آقاي x براي دانلود گذاشته شد پيگيري شديدي ميشد امروز برنامه من و خداي ناكرده فردا برنامه يكي ديگه رو نمي ذارند...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)