سلام تشکر از شما متاسفانه اون تایم زمانی که تیم دوستان قصد تهیه سرور رو به مبلغ 2 تومان داشتن شما زیر قیمت 2500 راضی نشدید و بعد از این که هزینه سرور خرج شدش شما اعلام کردید من 2 تومان میدم که برای ما مقدور نبودش دیگه متاسفانه
ببینید سرور متاسفانه خیلی تو زمینه کلوکیشن این رو نمیدونند دیتاسنتر سرور رو جای ارسال نمیکنه هیچ وقت بله حق با شما هستش اگر قرار باشه سرور بیاد ایران قیمت قطعا و یقینا این نیستش ولی نکته که اینجا هستش طی مکاتبات ما هزینه سفر از ایران به انگلیس معادل 700 پوند هستش همچنین هزینه سفر از خود انگلیس (لندن) به منچستر هم 700 پوند به فرض مثال شما در نظر بگیریدسرور کسی خریداری کنه اگر قصداوردن به ایران داشته باشه حتی اگر تو انگلیس باشه باید یک سفر به منچستر بروند و بعد از اون سرور رو از دیتاسنتر تحویل بگیرند خوب این موضوع مقدور نیستش برای خیلی از افراد و یاخیلی ها اصلا نمیدونن این موضوع رو برای همین دلیل ما متناسب با بودجه خودماان در شرایط فعلی افر اعلام میکنیم شما اختیار تمام دارید سرور رو نگه دارید سرور مال شما هستش در ید و مالکیت شما هستش واگذار کنید یا نکنید بنده نه قصد جسارت دارم نه قصد پایین اوردن قیمت شما این بودجه ما هستش
در خدمت شما هستم تشکر