یادش بخیر
یک سال پیش که این تاپیک رو ایجاد کردم، مشکل فقط این بود که اطاعات خصوصی مون در اختیار ملت قرار میگیره!
حالا دقدقه ها چی شده؟!
باید هر سال یه 30-40 تومن هزینه باج بدیم به اینا، بابت تایید ادرس و غیره!
حالا هم که یه چند ماهی مساله مالیات پیش اومده!
من که همه نماد اعتماد هام رو از سایت هام حذف کردم؛ یکی از سایتهام هم رو کلا کنسل کردم و بیخیال درامدش شدم.
البته چون سایتهای ما، سایتهای کالا نبود راحت تونستیم با این قضیه کنار بیایم؛ ولی خدا برسه به داد کسانی که فروشگاه کالا دارند
از طرفی هم که فشار به درگاه های واسط زیاد شده، از جمله ***** کردن یا مسدود کردن سرویسهاشون. مثل پی لاین ، جهان پی و غیره....
خدا میدونه چه خوابی دیدن برای وبسمتر ها...!
اصلا این نماد اعتماد از پایه اشتباه بود و معلوم بود به ضرر ما وبمستر ها تموم میشه. هیچ جای دنیا از این کارها انجام نمیدن!
فقط چند تا ارگان ، برای اینکه کار خودشون رو راحت کنن برای رسیدگی به شکایات مالباخته هایی که از وبمسترهایی شکایت کردن، این جنگولگ بازی هارو دراوردن...!
حرف آخر :
نماد اعتماد = خیانت به کسب و کارهای دانش بنیان
- - - Updated - - -
یک مساله هم که باید بهش اشاره کنم؛ چون خودم از این دسته ها بودم اینه:
نماد اعتماد با این کارش واقعا خیانتی بزرگ رو به کسب و کارهای دانش بنیان و نوپا وارد میکنه.
چون سایتهای بزرگی که دارای ثروت زیادی هستند و پتانسیل پرداخت مالیات و هزینه های مختلف رو دارند بسیار کم هست.
فضای اینترنت بیشتر پر شده از دانش اموزان و دانشجویانی که اغلب هم ثروت مالی چندانی ندارند و اصلا به خاطر ِ همین نیاز های مالی بوده که به سمت تجارت الکترونیک رو اورده اند.
اما نماد اعتماد با سختگیری هایی که داره ، امکان اخذ درگاه بانکی رو بسیار سخت کرده و اسیب جدی ای به بسیاری از وبمستر های خرد وارد میکنه.
این باعث میشه شرکت های قوی پابرجا بمونند و خرده ها از بین بروند.
اینگونه خواهد شد که عدالت تجاری در فضای مجازی در خاک ایران از بین خواهد رفت....!
خلاقیت ، نو آوری هم همراه با آن نابود خواهند شد.
دیگر هیچ پتانسیلی برای فقرا در بخش اینترنت وجود نخواهد داشت....

بک آپ روزانه بر روی سرور های جداگانه