صفحه 18 از 24 نخستنخست ... 8141516171819202122 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 180 , از مجموع 232

موضوع: پیشنهاد فوق العاده سرور مجازی - از ماهانه 10000 تومان - پورت 1 گیگابیت

عضو انجمن ShahreServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    286
    تشکر شده در
    152 پست

پیش فرض پیشنهاد فوق العاده سرور مجازی - از ماهانه 10000 تومان - پورت 1 گیگابیت

با عرض سلام و خسته نباشید

پیشنهاد ویژه سرور مجازی لینوکس ویندوز

پلان زیر فقط برای مدتی محدود است :
    256 مگابایت رم - 15 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز - پهنای باند 450 گیگابایت= ماهانه فقط 10.000 تومان
    512 مگابایت رم - 25 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز - پهنای باند 750 گیگابایت = ماهانه فقط 15000 تومان
    768 مگابایت رم - 50 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز -پهنای باند 1 ترابایت= ماهانه فقط 20.000 تومان
    1024 مگابایت رم - 80 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز - پهنای باند 1400 گیگابایت = ماهانه فقط 25.000 تومان

این پلان ها در سایت وجود ندارد برای سفارش با ایمیل ما تماس بگیرید و فقط برای مدتی محدود است !

مشخصات سرور اصلی :
    - سی پی یو Xeon 8 هسته !
    دیتاسنتر NetDirekt
    - پورت 1 گیگابیت در ثانیه
    - امکان تست قبل از خرید

جهت دریافت تست به ایمیل info@shahreserver.com تماس بگیرید یا با همین نام کاربری پیغام خصوصی بدید

لینک مرتبط : پشتیبانی شهر سرور - اخبار

.در ضمن حداکثر زمان تحویل بعد از واریز وجه 1 ساعت میباشد.
    در صورت انلاین بودن بخش فروش "بصورت کاملا انلاین" پس از واریز وجه سرویس خود را دریافت کنید

- امکان راه اندازی شبکه های خصوصی ( V--P=N) کاملا رایگان میباشد
    - پشتیبانی و مدیریت سرور کاملا رایگان میباشد.
    - تعویض سیستم عامل کاملا رایگان بوده و هیچ محدودیتی در ماه برای تعویض سیستم عامل وجود ندارد. و کاربر هربار درخواست دهد رایگان تعویض خواهد شد.
    ویرایش توسط ShahreServer : August 22nd, 2010 در ساعت 01:29
    http://ShahreServer.com
    سرور مجازی از 10.000 تومان |-| نمایندگی هاست لینوکس |-| هاستینگ

2. تعداد تشکر ها ازShahreServer به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : پیشنهاد فوق العاده سرور مجازی - از ماهانه 10000 تومان - پورت 1 گیگابیت

سلام
    میخواستم بدونم هزینه لایسنس cpanel ماهانه و سالانه چقدر می شود و اینکه اگر بخواهیم سرور را سالیانه بگیریم تخفیف دارد؟

تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    286
    تشکر شده در
    152 پست

پیش فرض پاسخ : پیشنهاد فوق العاده سرور مجازی - از ماهانه 10000 تومان - پورت 1 گیگابیت

نقل قول نوشته اصلی توسط reza22 نمایش پست ها
    سلام
    میخواستم بدونم هزینه لایسنس cpanel ماهانه و سالانه چقدر می شود و اینکه اگر بخواهیم سرور را سالیانه بگیریم تخفیف دارد؟
    ماهانه 10.000 تومان در صورت خرید سرور مجازی بصورت سالانه, امکان تخفیف بر روی لایسنس هم وجود دارد
    جهت خرید با بخش فروش تماس بگیرید.

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

Arrow پاسخ : پیشنهاد فوق العاده سرور مجازی - از ماهانه 10000 تومان - پورت 1 گیگابیت

سلام .
    شما فرمودید که سرویس های صفحه اول هنوز ارئه می شوند.اما در سایت اصلا این سرویس ها وجود ندارد.مثلا این سرویس:
    256 مگابایت رم - 15 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز - پهنای باند 450 گیگابایت= ماهانه فقط 10.000 تومان

در سایت با رم 128 وهارد 5 گیگ و پهنای باند 300 گیگ به مبلغ 8000 تومان برای فروش قرار داده شده است.
    همچنین پشتیبانی اعلام کردند که اکانت تست ارائه نمی دهند. اگر امکان داره مشخصات صفحه اول را اگر ارئه نمی شوند ادیت بفرمائید که بقیه هم مثل من مطلع بشوند.اصلا سرویسی با قیمت 10.000 واین مشخصات در سایتتون موجود نبود
    با تشکر

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    333
    تشکر تشکر شده 
    204
    تشکر شده در
    160 پست

منم مثل شما اول رفتم توی سایتشون تیکت زدم و موضوع رو گفتم اونها هم جواب دادند که شما خرید کنید ما سفارش شما رو اصلاح می کنیم ، شما برو سفارش بده تیک بزن از wht اومدم خودشون اصلاح می کنند و سرویس رو تحویل می دند

8. تعداد تشکر ها از tmfar به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    286
    تشکر شده در
    152 پست

با سلام
    خسته نباشید!
    این کاری که ما کردیم دلیلش این بود که می خواستیم مشتری هایی که از اینجا میان از یک تخفیف ویژه برخوردار باشند!
    به نظر ما این تنها کاری بود که ما را به هدفمون می رسوند!حالا اگر هر کدوم از دوستان پیشنهادی دارند بفمایند

10. تعداد تشکر ها از ShahreServer به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    65
    تشکر تشکر شده 
    132
    تشکر شده در
    105 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ShahreServer نمایش پست ها
    با سلام
    خسته نباشید!
    این کاری که ما کردیم دلیلش این بود که می خواستیم مشتری هایی که از اینجا میان از یک تخفیف ویژه برخوردار باشند!
    به نظر ما این تنها کاری بود که ما را به هدفمون می رسوند!حالا اگر هر کدوم از دوستان پیشنهادی دارند بفمایند
    سلام. راستش من این ماه تازه میخوام از شما به عنوان تست هم که شده یک سرور مجازی تهیه کنم. ولی یک چیزی رو بدونید !
    شما هزینه رو بالا ببرید هم باز مشتری هایی که به دنبال کیفیت هستند رو خواهید داشت. به من مربوط نیست ولی اینجوری به خودتون ظلم کردید !
    شما هزینه پشتیبانی رو حتما باید دریافت کنید. و الا 10 تومان و 20 تومان در دراغ مدت میشه هزار تا گرفتاری برای شما !
    من خودم چندین سرور اختصاصی دارم. فرضا یکیش رو می خرم 300 تومان. فقط ماهانه 200 تومان به یک ایران هاست پرداخت می کنم واسه پشتیبانی اون. هز Bqinternet هم فضای بک آپ میگیرم. اینا همش هزینست دیگه ! !
    و قیمتی که در نهایت به کاربر ها که اکثرا سایت های همکار هستند ارائه میدم بالا هست ! و هر کسیم که سوال می کنه میگم هزینه پشتیبانی رو دارم ومیدم و سرویس درستی هم دارم ارائه میدم ! یارو میبینه سرویسش مشکلی نداره و حرف من منطقی هست. همین که خیالش راحته کلیه !
    گروه نرم افزاری P30DAY

12. تعداد تشکر ها از PoshtibanCo به دلیل پست مفید

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

با سلام
    خسته نباشید!
    با سلام و عرض ادب

با تشکر از لطف شما دوست عزیز.من تصور کردم شاید این سرویس ها با مشخصاتی که در صفحه اول ذکر کردید ارائه نمی شود.برای همین موضوع این پست را ارسال کردم.

ممنون از کیفیت بالا و پشتیبانی فوق العاده شما.
    پرداخت را انجام داده ام و سفارش را از طریق تیکت پیگیری میکنم.
    بازم ممنون.

---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط PoshtibanCo نمایش پست ها
    سلام. راستش من این ماه تازه میخوام از شما به عنوان تست هم که شده یک سرور مجازی تهیه کنم. ولی یک چیزی رو بدونید !
    شما هزینه رو بالا ببرید هم باز مشتری هایی که به دنبال کیفیت هستند رو خواهید داشت. به من مربوط نیست ولی اینجوری به خودتون ظلم کردید !
    شما هزینه پشتیبانی رو حتما باید دریافت کنید. و الا 10 تومان و 20 تومان در دراغ مدت میشه هزار تا گرفتاری برای شما !
    من خودم چندین سرور اختصاصی دارم. فرضا یکیش رو می خرم 300 تومان. فقط ماهانه 200 تومان به یک ایران هاست پرداخت می کنم واسه پشتیبانی اون. هز Bqinternet هم فضای بک آپ میگیرم. اینا همش هزینست دیگه ! !
    و قیمتی که در نهایت به کاربر ها که اکثرا سایت های همکار هستند ارائه میدم بالا هست ! و هر کسیم که سوال می کنه میگم هزینه پشتیبانی رو دارم ومیدم و سرویس درستی هم دارم ارائه میدم ! یارو میبینه سرویسش مشکلی نداره و حرف من منطقی هست. همین که خیالش راحته کلیه !
    ویرایش کردم بعد از دوماه چون کلاه رفت سرم و الان فهمیدم کاملا اشتباه میکردم
    ویرایش توسط Ramin : November 30th, 2010 در ساعت 12:56

14. تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    286
    تشکر شده در
    152 پست

سلام
    فرمایش شما صحیح هست!
    ببین یک مقدار شرکت ما هدفش فرق می کنه!
    یک هدف کلی داره که اگر خدا بخاد داره انجام میشه!

مدیریت شرکت ما هدف را بر این گذاشته که ما یک کاری کنیم تمام ساپورت های شرکت های دیگر بیان تحت نظر سایت ما و تمام همکار ها همون سودی که تا به حال بابت وی پی اس دریافت می کردند حالا هم دریافت کنند ولی با این تفاوت که همه یکی بشیم!

با این کار به همه کمک می شه!1)همه از همدیگر چیز های مختلف یاد می گیرند , با این که شرکت ما داره هر روز افراد متخصص تری را استخدام می کنه که از نظر ساپورت بشه یک مرجع!

الآن خیلی از همکار های قدر ما از لحاظ ساپورت از ما سوال می کنند و خیلی از مواقع ما خودمون مشکلات مشتری آن ها را انجام می دیم!(این کار بدون دریافت هزینه هست)

حالا شاید شما بگید کی برای زضای خدا همچین کاری می کنه:
    ما بجز موضوع خمس علم خودممون دنبال این هستیم که یک چیز را یاد بدهیم و در مقابل آن نه که پول نمی خوایم بلکه می خوایم یه چیزی یاد بگیریم!
    شاید اینجا محیط مناسبی برای آموزش دادن نباشه ولی تمام افراد اهل فن اینجا حظور دارند!

بحث مالی که ما مد نظر داریم فقط برای رسیدن به هدفمون می خوایم و برای اینکه شرکت ما از هم نپاشه!فقط و فقط همین!
    و به نظر مدیر ما این قیمت ها برای مورد های بالا کافی هست

16. تعداد تشکر ها ازShahreServer به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    65
    تشکر تشکر شده 
    132
    تشکر شده در
    105 پست

سلام
    فرمایش شما صحیح هست!
    ببین یک مقدار شرکت ما هدفش فرق می کنه!
    یک هدف کلی داره که اگر خدا بخاد داره انجام میشه!

مدیریت شرکت ما هدف را بر این گذاشته که ما یک کاری کنیم تمام ساپورت های شرکت های دیگر بیان تحت نظر سایت ما و تمام همکار ها همون سودی که تا به حال بابت وی پی اس دریافت می کردند حالا هم دریافت کنند ولی با این تفاوت که همه یکی بشیم!

با این کار به همه کمک می شه!1)همه از همدیگر چیز های مختلف یاد می گیرند , با این که شرکت ما داره هر روز افراد متخصص تری را استخدام می کنه که از نظر ساپورت بشه یک مرجع!

الآن خیلی از همکار های قدر ما از لحاظ ساپورت از ما سوال می کنند و خیلی از مواقع ما خودمون مشکلات مشتری آن ها را انجام می دیم!(این کار بدون دریافت هزینه هست)

حالا شاید شما بگید کی برای زضای خدا همچین کاری می کنه:
    ما بجز موضوع خمس علم خودممون دنبال این هستیم که یک چیز را یاد بدهیم و در مقابل آن نه که پول نمی خوایم بلکه می خوایم یه چیزی یاد بگیریم!
    شاید اینجا محیط مناسبی برای آموزش دادن نباشه ولی تمام افراد اهل فن اینجا حظور دارند!

بحث مالی که ما مد نظر داریم فقط برای رسیدن به هدفمون می خوایم و برای اینکه شرکت ما از هم نپاشه!فقط و فقط همین!
    و به نظر مدیر ما این قیمت ها برای مورد های بالا کافی هست
    با اینکه صحبت های شما و دوستتون رامین کاملا احساسی بودش و ربطی چندانی نداشت ولی خب تایید می کنم و دوست ندارم مسئله رو ادامه دار کنم و مانعی باشم برای تاپیک شما . موفق باشید

---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
    با سلام و عرض ادب

با تشکر از لطف شما دوست عزیز.من تصور کردم شاید این سرویس ها با مشخصاتی که در صفحه اول ذکر کردید ارائه نمی شود.برای همین موضوع این پست را ارسال کردم.

ممنون از کیفیت بالا و پشتیبانی فوق العاده شما.
    پرداخت را انجام داده ام و سفارش را از طریق تیکت پیگیری میکنم.
    بازم ممنون.

---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------

دوست عزیز قدم اول در تجارت داشتن مغز اقتصادی است.شما تنها دریافت وجه را هدف قرار داده اید و فقط به امروز فکر میکنید.اما شهر سرور به سود و شهرت فردا فکر میکننند.مثال ساده هم این هست که بنده برای سایتی که داشتم یک هاست برای سایت و یک سرور دانلود برای فایل ها استفاده میکنم.مثلا اگر این تاپیک را رویت نمیکردم اصلا قصدی برای خرید vps نبود .وقتی قیمت و کیفیت را دیدم اقدام به خرید کردم.الان ممکن هست مثلا 25 گیگ فضا استفاده کنم به تدریج که مصرف بالا بره مجبور به آپگرید هستم.همچنین به خاطر همین قیمت و کیفیت این شرکت به هر کس هم که قصد خرید داشته باشه پیشنهاد می دهم .اما اگر خصوصا قیمت این شرکت هم مثل بقیه بود در نگاه اول ممکن بود تاپیک را clos کنم و اصلا تا انتها مطالعه نکنم(مطمئن باشید این قضیه برای بقیه هم صدق میکنه).امیدورام متوجه شده باشید
    فوق العاده کلام و حرف شما مسخره هست و انگار زوری میخواید پست بدید. ! خب نمی تونید پست آموزشی بدید دلیلی نداره بیاید و ..هه هه
    یک مغر اقتصادی اول از همه به کیفیت فکر می کنه که بتونه کاربر جذب کنه. بعد از اون یک قیمت ارائه میده. حالا من به حال خود دوستتون گفتم.به شما دیگه چه مربوطه که میخواید بیاید جواب بدید ! گفتم. من تخصصی در زمینه سرور مجازی ندارم و زمانی که به فکر تجارت در این زمینه افتادم از کسانی که مدیریت واقعا حالیشون بوده کمک گرفتم. حالا هم از بزرگان لینوکس ایران در زمینه سرور های دانلود چند ساله دارم کمک می گیرم و خودم رو در سطح قابل قبولی میبینم. همینطور مشتریان بزرگ خودم رو ! دیگه این بحث های خنده دار رو نکنید شما لطفا
    گروه نرم افزاری P30DAY

18. تعداد تشکر ها از PoshtibanCo به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

سلام

میتونین بگین سرعت دانلود و آپلود vps های شما با سایتی مثل هاتفایل به چه صورت هست ؟ تا چقدر تضمین میکنید مخصوصا آپلود رو ؟

ممنون

صفحه 18 از 24 نخستنخست ... 8141516171819202122 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)