سلام و درود.
تخفیف ماه اول داره؟اگه داره یک اختصاصی بگید.سرور لای اسپیده؟
بعدش دوست عزیز,گفتم سرور آپاچی باشه مشکل نداره.اپاچی و دایرکت.امنیت اپاچی,iedb.ir مال خودمه.میخواید بهتون یک هاست میدم چک کنید.فقط باید یک سایت رو فعلا پاک کنم بعد هاست براتون بدم.پون کامل پر شده.خودم سرور اخصاصی دارم.اما سرورهام پر شدن.
الان من خودم سرورم پره.ورگرنه رو سرور خودم میذاشتم باشن.
امنیت هم چون تیم امنیتیم هستش,چند ماهه که واقعا روش امنیت کار شده.
اکثر هاست هایی که روش هستند,رایگان هستند و خدارو شکر تو این 6 ماه یک بار یک کدوم هم هک نشدند و حتی چندنفر از کسانی که واقعا دوست دارن سر به تنم نباشه هم هاست ازم گرفتن.که بعد از تست دارن استفادشونو میکنن.با قیمت بسیار پایین.
اما من خودم جا ندارم.وگرنه هممون میدونیم.خیلی راحت میشه بدون سی پنل و کلود و پلاگین ها پولی امنیت رو انجام داد.
لطفا سوتفاهم نشه.قصد هیچ ادعا نیست.
مثلا نت افراز امنیتش پایینه؟چرا قیمت هاش پایینه؟امنیتش هم خدایی خیلی خوبه.100% هیچکس نیست.هیچکی.اما امنیت اونجا خیلی خوبه.چرا قیمت هاش پایینه؟حتی هاستینگش؟
22t هاست میگیره پارک دامین نا محدود.آیا بده؟چون سایت ها اکثریت مال یک نفره پس هاستش مشکلی نداره.اما نمایندگی میخوام که بتونم هم واسه اون شرکت فروشنده باشم هم هاست های دیگرو انتقال بدم.
چندتا دیگه از دوستان هم هستند که بهترین کیفیت و قیمت رو میدن.
هیچ گرونی دلیل به خوب بودن سرویس نیست.
مثلا هستند کسانی که سرور مارکتی استفاده میکنند به عنوان نو و قیمت نو رو میدن.اینطوری نیست؟پس این دلیل نمیشه که باید گروه باشه تا خوب باشه.
من نوشتم ارزون و منصفانه.
سوء تفاهم نشه-مثال زدم.
sms bartar ازت ممنونم.سوال خوبی بود.ممنون.
--------------------------
دوستان,لطفا آفر بدین.من سرعت و کیفیت و امنیت واسم خیلی مهمه.امنیت حرف اول.سرعت لود و آپتایم هم همچنین.پشتیبانی هم خوب باشه
تا شب اگر مشکلم برطرف نشه امشب یا فردا خرید میکنم.
لطفا قیمت بدین.سرور خوب باشه.لایت هم باشه و فول کانفیگ چه بهتر.
ماه اول هم اگه تخفیف داشت بگین.
زود اگر ممکنه.
با تشکر از تمامی شما که آفر دادین.تک تک شما رو چک میکنم و دوستان دیگه هم که آفر بدن چک میکنم.
ممنون.
- - - Updated - - -
ق
سلام
ببخشید،شما آفری که گفتم رو دیدین؟من 20 گیگ حداقل میخوام
شما 3 گیگ آفر میدین؟اسپم ندین خواهشا
نمایندگی هاست،20 گیگ حداق.به شرعط سرعت و کیفیت و امنیت و آپتیم و پشتیبانی