نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 56

موضوع: آیا vps من بدرد می خورد؟ تست vps

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن soheil869 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    447
    تشکر شده در
    373 پست

پیش فرض پاسخ : آیا vps من بدرد می خورد؟ تست vps

نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
    در مجموع هیچ وقت Test روی سرور یا سیستم سخت افزاری نتیجه یکسانی نمیده
    عوامل زیادی وجود داره و حتی گاهی Tester تمام منابع و در اختیار نمیگیره
    در مورد هارد هم به همین صورت هست
    هرچند که سیستم عامل مهم هست و ممکنه در Test نتیجه متفاتی بده
    برای مثال در سیستم های ویندوزی نظری که نسبت به هارد هست استفاده با حداکثر سرعته هارد هست و استفاده از تمام ظرفیت بافر و کش
    سرعت بالایی و به شما میده و برای پردازش های بالا هم شاید خوب باشه ( انتقال و...)
    اما چند بدی داره
    ممکنه بافر شما توسط سیستم عامل خالی نشه و به تصور غلط هارد شما درگیر بمونه ( یکی از دلایل کند شدن سرورها در صورتی که طولانی فعال باشند)
    در نتیجه سرعت انتقال شما به 20% از توانایی کل هارد میرسه چون بین هارد و ویندوز تداخل ایجاد میشه
    و همچنین امنیت و پایداری اطلاعات هم حفظ نمیشه و اصلا به این مورد اهمیت نمیده در واقع بررسی نمیکنه که اطلاعات به درستی در سکتور ها قرار گرفته اند یا نه (SSD باشه میگیم خانه)
    راه حل :
    بافر و به صورت دستی محدود کنید - به صورت زمان بندی شده بافر و خالی کنید ( سر بار میشه برای رم و پردازنده ولی ارزش داره)
    کش و از تنظیمات سیستم عامل غیر فعال کنید
    در صورت امکان از SSD استفاده کنید
    در صورتی که رم مناسبی دارید Page file را غیر فعال کنید

در مورد لینوکس باید عرض کنم که این سیستم عامل در تمام خانواده هاش به پایداری اطلاعات بیشتر از سرعت اهمیت میده
    پس شاید سرعت کمتری گاها! مشاهده بشه ولی امنیت و پیداری اطلاعات بیشتر هست مخصوصا اینکه از چند هسته مرکزی و فرعی استفاده میکنه
    مواردی هم ممکنه به مشکل بخورید - بیشتر به بحث هاستینگ و استفاده از کش ها + پلاکین های اسکریپت هایی همچون WP که با یک کد اشتباه Loop ایجاد میکنه و هارد و همیشه درگیر میکنه
    مورد زیاد هست....

خیلی پرحرفی کردم در نهایت خواستم عرض کنم که با این Test ها نه میشه ثابت کنید سروری بده یا خوبه
    در نگاه اول شاید یکسری پارامتر و بررسی کنه ولی نتیجه اصلی و وقتی به دست میارید که از یک سیستم یا سرور با توجه به نیاز خودتون استفاده کنید
    اگر به مشکل نخوردید یعنی همه چیز مرتب هست و به کارمون ادامه میدیم
    اگر به مشکل خوردیم : مشکل از ماست که انتخاب اشتباهی داشتیم
    چون تمام قطعات با استاندارد تولید خواهند شد و پشت هر قطعه یک تیم فنی نشسته و کار کرده
    باید هم سو با نیاز انتخاب کنیم یه نفر با SATA 2 کار میکنه یه نفر با SSD هر دو هم راضی هستند
    شاید اونی که با SATA 2 داره کار میکنه اصلا کاری با ارزش تر و با سود بیشتری هم داره انجام میده....
    پس هرکسی با توجه به نیاز خودش باید انتخاب کنه و ما سیستمی که برای کار خاصی تایید نهایی شده باشه اصلا نداریم!

سرور مجازی هم با یک امتحان ساده نمیشه تاییدش کرد چون ممکنه فروشنده مجدود کنه یا در آینده نزدیک مشکلی پیش بیاد
    خیلی تجربه کرده اند که سرور 1 هفته پس از تحویل از روزی که تحویل گرفته اند بهتر بوده
    بهترین تست استفاده 1 ماه از سرویس هست ( به همراه ارزیابی دقیق)
    باز هم شاید یک سرور مجازی که سرعت انتقال اطلاعات روی هارد اون 4 مگابایت هست نیاز یک نفر و برآورده کنه و حتی قرارداد 1 ساله ببنده ( به هر دلیل)

دلیل اصلی اینکه بنده هم در این آزمایش شرکت نکردم بخاطر این بود که فقط می تونه جنبه سرگرمی داشته باشه و یک تفریح و اشتراک گذاری....
    هرچند نیت استارتر عزیز بسیار خیر بود و قصد کمک داشتند

واقعا یه مقاله نوشتم!
    پیروز و سربلند باشید

- - - Updated - - -

راستی یک مورد هم عرض کنم
    هیچ برنامه ای نمی تونه هارد و صحیح تست کنه چون از قانون کپی استفاده میکنه
    کپی یعنی خواندن و نوشتن هم زمان اطلاعات
    پس سرعت پایینی به شما میده
    همین!
    خيلي كامل نوشتيد
    اما من در ٢ جا موافق نبودم
    ١- ٤ مگابايت را ارايه دهنده نبايد ارايه دهد
    ٢- تست ها خواندن و نوشتن را با هم انجام نميدهند اطلاعات را در رم لود ميكنند و سپس رايت ميكنند
    شرکت هوش برتر خطیر پارسیان ارایه دهنده سرویس های حرفه ای ضد دیداس لایه 7
    با حرفه ای ها همراه باشید
    https://support.hoshebartar.com/cart.php

عضو دائم viasky آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

پیش فرض پاسخ : آیا vps من بدرد می خورد؟ تست vps

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil869 نمایش پست ها
    خيلي كامل نوشتيد
    اما من در ٢ جا موافق نبودم
    ١- ٤ مگابايت را ارايه دهنده نبايد ارايه دهد
    ٢- تست ها خواندن و نوشتن را با هم انجام نميدهند اطلاعات را در رم لود ميكنند و سپس رايت ميكنند
    درست می فرمایید
    ولی
    1. انتخاب با کاربرهست : کدام باید ها و نباید ها در این زمینه رعایت شده تا سرویس به دست کاربر برسه؟ باور بفرمایید همه تعهد کاری ندارند و اصلا به این توجه نمی کنند که استانداردها چی هست
    پس باید به بعد فکر کنیم
    که کاربر گرفت! ولی بعدش چه کار کنه و چه تصمیمی بگیره.... شاید فقط بالا بودن یک سایت برای مشتری مهم باشه , سرور 15 هزار تومانی و سرعت هارد 4 مگابایت میگیره
    برای هیچ کدام از طرفین نمی تونیم تکلیفی مشخص کنیم: که دوست عزیز نخر! یا همکاری گرامی! نفروش
    پس واقعا دست ما نیست
    2.این موردی که می فرمایید درست هست من باید اصلاح می کردم حواسم رفته بود به تست Raid ها یک لحظه که از همین طریق اصلاح میکنم غذرمیخوام
    البته بنده از NU به این طرف دیگه در محیط ویندوزی تست هارد نمی گیرم
    فقط لینوکس و با کامند , چون همینطور که عرض کردم اصلا به نتیجه ویندوز اعتباری نیست
    سرعت انتقال ثابت لینوکس و من خیلی دوست دارم تا اینکه در ویندوز یک انتقال : 120 مگابایت . 40 مگابایت . 90 مگابایت . 180 مگابایت . 30 مگابایت.....
    همون بحث بافر و کش هست که عرض کردم
    روی سروری که داره مجازی سازی میکنه کمی مشکل ایجاد میکنه که البته اونم راه حل داره....
    وقتی به دوستانی که با نصب یک وی ام ویر فکر می کنن همکار شدن عرض میکنم خیلی راه مونده.... بهشون بر می خوره
    بنده هم تصمیم گرفتم فقط سکوت کنم
    موفق باشید
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)