شکایت اینترنتی جدیدا خیلی خوب پیگیری می شود.
دو هفته پیش یکی از شرکت های ایرانی ، ایمیل هاشون Pishing شد ، آمار طرف رو در آوردن و شکایت. جالب بود تا این زمان باور نمی کردم که پیگیری بشه.
تازه Pishing که مقصر هم هکر هست هم هک شونده.
شکایت اینترنتی جدیدا خیلی خوب پیگیری می شود.
دو هفته پیش یکی از شرکت های ایرانی ، ایمیل هاشون Pishing شد ، آمار طرف رو در آوردن و شکایت. جالب بود تا این زمان باور نمی کردم که پیگیری بشه.
تازه Pishing که مقصر هم هکر هست هم هک شونده.
بله من یا حرف نمیزنم یا اگه بزنم تا ته خط هستم.... رضا جان مطمئن باش این قضیه بی نتیجه نمیمونه
تا وقتی فرهنگ سازی کپی رایت نشه ! هیچ جوره نمی شه جلوی این کار ها رو گرفت !
وقتی نرم افزار های خارجی رو کرک می کنیم هیچ وقت ادعای .... نداشته باشم
واقعا بعضي موقعه از انسان بودن خودم شرمنده ميشم
آخه آدم چقدر بايد پست و حقير باشه كه به خودش اجازه بده نتيجه زحمت ديگران رو به راحتي به باد بده
اونم به چه هدفي ؟؟؟
براي جذب 4 تا بازديد كننده بيشتر
اين اولين باري نبود كه پي سي ول همچين كاري ميكنه و احتمالا آخرين بار هم نخواهد بود
آقاي شاهرخيان واقعا درك مي كنم چه احساسي داريد
وقتي آدم ميبينه اينجور اشخاصي (كه ظاهرشون انسانه ولي در واقع از حيوونم پست ترن) نتيجه زحمات چندين ماهت رو به هدر ميدن
ديگه چه انگيزه اي براي برنامه نويسي داشته باشه ؟؟؟
به آقاي (!!!) صمدبين ميل بزنين و آدرس تاپيك رو بديد .
به filter@dci.ir ميل بزنيد و جريانو بگيد و ازشون راهنمايي بخواهيد
دوستان هم توي بخش نظرات سايت يا فروم پي سي ول نظر بدن و اين كار رو محكوم كنند
اما در نهايت بهترين كاري كه ميتونيد كنيد شكايته(البته بعد از كتك و كتك كاري كردن
)
اميدوارم بتونيد حقتون رو بگيريد
آخه *** چی نامرد چی جوابگو باشه؟ میدونید تا حالا نتیجه زحمات چند نفر رو به باد داده؟ در ضمن دور شکایت رو خط بکشید..(دلیل: اصلا وقتی کسی نمیدونه سایت و هاست و دومین چی هست چی رو میخواهید توضیح دهید؟ یکی از بچه ها خوب حرفی بهم زد. گفت عزیز شما به روز هستید و اطلاعات دارید.اما کسی که پشت میز هست یک کارمند ساده هست و چیزی نمیفهمه! فقط بهش یک چیزی رو گفتند داره تکرار میکنه.پس نتیجه ای هم نمیده.. مگر اینکه به قول دوستمون شکایت جانانه ای به ساماندهی بهش کارش رو بسازند!! اگر 10 نفر بیشتر به ساماندهی ایمیل بدیم کارش رو میسازند!!
من هم برای شکایت پایه ام
قالب سایت من رو هم کپی کردند و بدون مجوز منتشر کردند.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
فکر نمیکنم با شکایت به جایی برسید
متاسفانه از این موارد زیاد هست
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
من هم موافقم که جلوی این چنین سواستفاده ها رو بگیریم و واقعا فرهنگ احترام به هم دیگر جابنداریم و احترام بگذاریم
چندین وقت پیش هم یکی از انجمنهای محبوب من و خوب ایرانی هم یک نرم افزار فارسی رو برای دانلود گذاشته بود که من همونجا گفتم که حداقل برای خودمون احترام قایل بشیم و حقوق هم وطنانمان رو ضایع نکنیم و با استقبال مدیران فهیم
لینک برداشته شد و از اون به بعد فقط به معرفی محصولات وطنی پرداختند
(البته من با استتفاده غیرمجاز از محصولات پولی خارجی هم شدیدا مخالم و به همین خاطر از محصولات مجانی و متن باز استفاده میکنم. از سیستم عامل گرفته تا مابقی نرم افزارها ولی خب یه کم سخته ولی ممکنه)
يه چيزي هم بگم آقاي شاهرخيان
اينو ببينيد :
http://www.webhostingtalk.ir/f148/13...tml#post133700
من همون موقع هم گفتم ، به مشتري بايد اعتماد كرد
ولي الان آقاي صمد بين مشتري شما بود ؟؟؟
خودتون هم اگه يه كم بيشتر دقت مي كرديد ميتونستيد جلوي اين كار رو بگيريد (البته بازم به شدت كار پي سي ول رو محكوم مي كنم)
من سيستم شما رو نميدونم چجوري هست
ولي اگه راه فراري توش گذاشته باشيد ميتونيد سايت هايي كه غيرمجاز استفاده كردند رو بيارين پايين
ولي حتما پيگير شكايت باشيد
چند نفر ديگه هم هستند كه ميتونيد با هم شكايت كنيد و به نتيجه برسيد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)