نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: چرا در سایت ها به کاربر اختیار کار های خودش هم نمیدن؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    882 پست

پیش فرض پاسخ : چرا در سایت ها به کاربر اختیار کار های خودش هم نمیدن؟

ممنون از پاسخ کامل جناب Ramin عزیز.
    والا درسته من قوانین رو نخوندم اصلاً قوانین هیچ انجمن، سایت، نرم افزار و هیچ چیز دیگه ای رو نمی خونم مگر اینکه در 2 - 3 خط خلاصه شده باشه.فکر نکنم هم افراد زیادی باشن که کل قوانین یک سایت رو مطالعه کنن.
    اما به خدا نمی دونستم این تاپیک رو باید در بخش موارد مربوط به انجمن بزنم بدون قصد و هدفی در این بخش زدم وگرنه این حرف شما که میگید من از عمد سر پیچی قوانین میکنم تهمت و پیش داوری بیش نیست.

در مورد پیام خصوصی که میگم فکر کنم به کاربر GOD پیام خصوصی داده بودم دقیق یادم نیست چون من همیشه صندوق پیام خصوص هام رو خالی میکنم و یادم نمی مونه با کی ها حرف زدم.
    فکر کنم به کاربر s.w.a.t یا یه مدیر دیگه که الان اسمش یادم نیست هم یه پیام با موضوع چیز دیگه ای هم داده بودم که اصلاً پاسخ ندادن.

پیام خصوصی های که دادم اخیراً اتفاق نیفتاده و حتی بعضی هاش چند سال پیش بوده اما چون پاسخی نگرفتم کلاً نا امید شدم از پاسخ گرفتن از مدیران این سایت.

به فرم تماس با مای انجمن هم تا حالا طی چند سال اخیر پیام های مختلفی ارسال کردم که هیچ کدومشون بلااستثنا پاسخی نگرفت.

به هر حال بازم ممنون از پاسختون و اینکه لطف فرمودید و با پیش داوری که کردید این تاپیک رو حذف نکردید حال اگر بخوام تاپیکی که که هم بنده و هم شما تایید کنید که بار آموزشی نداره و مسلماً ورودی گوگلی هم نخواهد داشت رو حذف کنم باید به شما پیام بدم؟

عضو انجمن SaeedFazlollahzadeh آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,058
    تشکر تشکر شده 
    690
    تشکر شده در
    483 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
    والا درسته من قوانین رو نخوندم اصلاً قوانین هیچ انجمن، سایت، نرم افزار و هیچ چیز دیگه ای رو نمی خونم مگر اینکه در 2 - 3 خط خلاصه شده باشه.فکر نکنم هم افراد زیادی باشن که کل قوانین یک سایت رو مطالعه کنن.
    نتیجه همین میشه دیگه!
    مثل اینه که من یه کاغذ به شما بدم و شما هم نخونده اون رو امضا کنید بدون این که بدونید حتی چی در اون نوشته شده!
    خیلی ببخشید اما این مشکل شما هست که قوانین کمتر جایی رو میخونید.
    من و بسیاری از کاربران دیگه، با این که قوانین رو میدونیم و سعی میکنیم خلافی نکنیم، اما باز هم گاهی اوقات اخطار دریافت میکنیم، که خب اگر به حق نباشه از نظر خودمون، پیگیری میکنیم.
    پیش داوری آقای رامین هم ظاهرا درست بوده، چون طبق گفته ی خودتون، اصلا قوانین رو مطالعه که چه عرض کنم، حتی از کنارش رد هم نشدید!
    /تمام/
    موفق باشید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    882 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SaeedFazlollahzadeh نمایش پست ها
    نتیجه همین میشه دیگه!
    مثل اینه که من یه کاغذ به شما بدم و شما هم نخونده اون رو امضا کنید بدون این که بدونید حتی چی در اون نوشته شده!
    خیلی ببخشید اما این مشکل شما هست که قوانین کمتر جایی رو میخونید.
    من و بسیاری از کاربران دیگه، با این که قوانین رو میدونیم و سعی میکنیم خلافی نکنیم، اما باز هم گاهی اوقات اخطار دریافت میکنیم، که خب اگر به حق نباشه از نظر خودمون، پیگیری میکنیم.
    پیش داوری آقای رامین هم ظاهرا درست بوده، چون طبق گفته ی خودتون، اصلا قوانین رو مطالعه که چه عرض کنم، حتی از کنارش رد هم نشدید!
    /تمام/
    موفق باشید
    شما خودت می تونی قسم بخوری همه قوانین رو خوندی؟ پس حتماً هر نرم افزاری هم می خوای نصب کنی رمان طولانی قوانین انگلیسیش هم می خونی درسته؟
    اکثر ایرانی ها حتی یه خط از قوانین هیچ جایی رو نمی خونن مگر اینکه بحث پول و مال وسط باشه که اون موقع می شینن کل ورق مرق ها رو کلمه به کلمه می خونن.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)