نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: چرا در سایت ها به کاربر اختیار کار های خودش هم نمیدن؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن SaeedFazlollahzadeh آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,058
    تشکر تشکر شده 
    692
    تشکر شده در
    483 پست

پیش فرض پاسخ : چرا در سایت ها به کاربر اختیار کار های خودش هم نمیدن؟

نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
    من خیلی وقته دوست دارم در چندین انجمن مختلف بعضی تاپیک هام رو حذف کنم اما هرگز اختیارات مناسب رو نداشتم.
    بعد تو انجمن هایی مثل اینجا میگن به مدیر پیام خصوصی بدین پست های خودتون رو بدون هیچ سوالی با درخواست شما حذف میکنن اما کو همش حرفه

1.چرا نباید در سایت هامون به کاربر اختیار کار هایی که خودش کرده رو بدیم؟ اصلاً شاید یکی راضی نباشه که سایت با پست های اون تو گوگل بالا بیاد حرفیه؟ یعنی حداقل حلال و حروم هم نمی شناسن که به راضی بودن صاحب اثر ارزش قائل بشن؟
    2.چرا در هیچ انجمنی هیچ یک از مدیران در پیام خصوصی درباره این موضوع پاسخگو نیستن؟ هم این انجمن هم سایر انجمن ها مثل پرشین تولز هر وقت در مورد حذف پست ها یا تاپیک ها پ.خ میدم پاسخگو نیستن.
    برای حذف پست خودتون (البته تمامی پست های تاپیک به جز پست اول و استارت) رو میتونید خودتون حذف کنید! وارد تنظیمات اضافی در هنگام ارسال پست بشید و گزینه ی حذف پیام رو انتخاب کنید!
    اگر تاپیکی میخواین در گوگل نشون داده نشه، اصلا چرا باید ارسال بشه؟ ارتباطش به حلال و حرام چیه؟ اگر صاحب اثر راضی نیست، چرا اصلا میاد تاپیک بزنه؟
    در مورد مدیران زود قضاوت نکنیم! شاید واقعا وقت کافی نداشته باشن!

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    882 پست

پیش فرض پاسخ : چرا در سایت ها به کاربر اختیار کار های خودش هم نمیدن؟

نقل قول نوشته اصلی توسط SaeedFazlollahzadeh نمایش پست ها
    برای حذف پست خودتون (البته تمامی پست های تاپیک به جز پست اول و استارت) رو میتونید خودتون حذف کنید! وارد تنظیمات اضافی در هنگام ارسال پست بشید و گزینه ی حذف پیام رو انتخاب کنید!
    اگر تاپیکی میخواین در گوگل نشون داده نشه، اصلا چرا باید ارسال بشه؟ ارتباطش به حلال و حرام چیه؟ اگر صاحب اثر راضی نیست، چرا اصلا میاد تاپیک بزنه؟
    در مورد مدیران زود قضاوت نکنیم! شاید واقعا وقت کافی نداشته باشن!
    اینو می دونم اما متاسفانه در انجمن تنظیمی شده که اگر پس از یکی دو ماه بخوایم حذف کنیم نمیشه.
    اون حلال و حروم رو یه مثال زدم.
    من بار ها شده تاپیکی زدم همون لحظه پشیمون شدم اما تاپیک تا 2 - 3 روز همینطوری هی آپ میشد.

اگر تاپیک حذف نشدن یه قانونه پس چرا مدیرا و ناظم ها در هر انجمن تا به سمت مدیری و ناظمی می رسن سریع برای اینکه نشون بدن مثلاً چه قدر حرفه ای ان و تا حالا تاپیکی ندادن همه تاپیک هاشون رو چون دسترسی بالاتر دارن حذف میکنن؟ خب این نامردی نیست؟ شاید منم دوست داشته باشم تاپیک هام حذف بشه؟

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)