-
September 24th, 2010, 10:06
عضو دائم
باز هم پي سي ول و برنامه نويسان ايراني
چندي پيش با انتشار يك نرم افزار مديريت هاستينگ ايراني توسط پي سي ول ، يك جو منفي عليه پي سي ول به وجود آمد و در آخر پي سي ول ظاهرا (!) مجبور به حذف نرم افزار از سايت خودش شد
در اون موقع پس سي ول دفاع هايي از خودش كرد ! كه البته به شدت منطقي هم بودند!!
اين بار ، پي سي ول در اقدام خير خواهانه اي ديگر نتيجه چند ماه تلاش من رو با افتخار در دسترس عموم قرار داد!
من كه شخصا راضي نيستم ! قيمت اين سيستم 80 هزار تومان هست ! شما از لحظه دانلود و نصب و يا هر گونه استفاده اين قيمت رو به من بدهكاريد ! حالا يا در اين دنيا يا در آخرت !
ميتونيد خودتون رو توجيه كنيد كه بقيه كه استفاده مي كنند منم روش!
من اخيرا تقريبا اخيرا سعي كردم هيچ پروژه جديدي رو قبول نكنم و در عوض چند ماه وقتم رو كاملا صرف نوشتن نسخه سوم سيستم مديريت محتواي اش كردم تا كاربران ايراني كه مايل به استفاده از سيستم هاي خارجي نيستند از اين سيستم استفاده كنند.
بنابراين تنها در آمد من از اينترنت براي تامين مخارج مالي سايت پشتيباني همين اسكريپت بود كه با لطف بي كران پي سي ول مسدود شد.
---------- Post added at 10:06 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------
حواسم نبود تو بخش متفرقه ايجاد كردم ، اگر لازم بود لطفا مديران منتقل كنند.سپاس
-
تعداد تشکر ها ازRezash به دلیل پست مفید
Ahmad110, amiri113, delta, eh3@n, iacbook, Kambiz, lovee20002002, mamadshoshteri, next, nezar, P30Tools, packsaft, SabaData, saeed25, skrsoft, Talahost.Com, texas, TukaNet, WinDesign
-
September 24th, 2010 10:06
# ADS
-
September 24th, 2010, 10:15
عضو دائم
پاسخ : باز هم پي سي ول و برنامه نويسان ايراني
-
-
September 24th, 2010, 11:08
عضو انجمن
به شدت شورش رو در آورده این پی سی ول.... نظرتون در مورد یه شکایت چیه؟ فقط یه چند تا شاکی که این بلا سرشون اومده نیازه!
---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------
اقا انتقال ندید جایی که ما نتونیم پست بدیما!
-
تعداد تشکر ها از saeidj به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2010, 11:13
عضو دائم
پایه هستم... واقعا این صمدبین شورش رو درآورده.. شده *** سر گردنه.. با آن اسکریپتهای ***ی و مزخرفش.چند ماه پیش یک اسکریپت ازش گرفتم در عرض 2 ساعت کل سایت رو همچین شل گرفتن که نمیشد کاری کرد و کل فایلها و .. رو از دست دادم..یعنی رسما با هکرها برای هک کردن سایتهای دیگران همکاری میکنه..ازش بعید نیست پول هم بگیره از بعضی تیمهای هکری و اسکریپتهای اینچنانی بزاره برای دانلود..
تازه غیر شما کلی برنامه نویس هم ازشون شاکی هستند که قالبها و اسکریپتهای دیگران رو نال میکنه میزاره برای دانلود!!
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2010, 11:14
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
saeidj
به شدت شورش رو در آورده این پی سی ول.... نظرتون در مورد یه شکایت چیه؟ فقط یه چند تا شاکی که این بلا سرشون اومده نیازه!
---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------
اقا انتقال ندید جایی که ما نتونیم پست بدیما!
شكايت تو ايران؟فكر نكنم خيلي جواب بده!البته اگر چند شاكي باشه ميشه يكارايي كرد...
(نظرتون چيه 100 نفري بذاريمش تحت ddos؟ شوخي بود ! :دي)
-
-
September 24th, 2010, 11:16
عضو انجمن
خوبه.. حداقل به هیچ جا نرسیم یه پرونده تو جرایم رایانه ای براش درست کردیم
-
-
September 24th, 2010, 11:18
عضو انجمن
Ddos که مشکلی از شما حل نمی کند!
اتفاقاً شکایت در این زمینه بسیار جواب هم می دهد.
ما که دستمون تو کار هست داریم میبینیم.
بدشون هم نمیاد یکی را بیارند تلویزیون سوژه کنند و قدرت تیم پلیس اینترنتی ایران را نشون بدند!!
-
تعداد تشکر ها ازpersianwhois به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2010, 11:20
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
persianwhois
Ddos که مشکلی از شما حل نمی کند!
اتفاقاً شکایت در این زمینه بسیار جواب هم می دهد.
ما که دستمون تو کار هست داریم میبینیم.
بدشون هم نمیاد یکی را بیارند تلویزیون سوژه کنند و قدرت تیم پلیس اینترنتی ایران را نشون بدند!!
ddos كه گفتم شوخي بود ...
خب كسي مي دونه بايد كجا مراجعه كرد ؟ نميخوام برم دادگاه به قاضي توضيح بدم دومين چيه !يعني مركز جرايم رايانه اي كجاست !مشهد هم داره ديگه؟
-
تعداد تشکر ها ازRezash به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2010, 11:33
عضو انجمن
تهران داره..
دادگستری 27 تهران اگه اشتباه نکنم...
اقای صمد بین اگه الان تو دلت داری می خندی میگی شکایت کنید به هیچ جا نمی رسید... سخت در اشتباهی بار اولم نیست که یکیو دادگاهی کردم
---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:28 AM ----------
من خودم نیستم وگرنه اولین کاری که می کردم میرفتم میتینگ:دی بعدش می اومدم تهران بیریم شکایت.... شما شروع کنید من چند روز دیگه بر می گردم میام منم شکایت میزنم
---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------
کسی ایمیلی چیزی از اقای شعبانی نداره؟
-
-
September 24th, 2010, 11:36
شكايت بيشنهاد خوبي
بابا حداقل به ايراني ها رحم كنين
اسكريبت خارجي هرجي دوست دارين نال كنين ايراني كه ديكه...
واقعا ارزشش داره كه واسه افزايش بازديد سايتش دست به جنين كاري بزن?
ضمنن اكه بيكير شين ميتونين سايتش فيلتر كنين!
-
تعداد تشکر ها از mamali5 به دلیل پست مفید