نقل قول نوشته اصلی توسط OnlineServer نمایش پست ها
در مورد پردازنده که فرمودید باید عرض کنم متاسفانه مقدار دقیق فرکانس و نشون نمیده . صحبت بنده را قبول ندارید روی یک vps تست کنید . بنده قبلا تست کردم.
در مورد انتخاب وکاربرد فرمایش شما صحیح هست و کاربر باید سرویس مطلوب خود را پیدا و خریداری کند.
اعتراض بنده فقط به عنوان انتخاب ی شما برای این پست بود که قرار دادید . چون ممکنه برای همکاران مشکل ساز شود . سرور شما ssd هست و مقایسه درایو ssd و هارد های ساتا معمولی , مقایسه ۲ تکنولوژی متفاوت هست .
پیروز باشید

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

این مواردی که فرمودید چه ارتباطی با پست من داره ؟
من هم در توضیحات تست کلمه SSD را قید کردم که مشخص شود
من این قصد را دارم که کاربران بر روی vps خود تست بگیرند و ببینند آیا هزینه ای که ماهانه پرداخت می کنند درست است؟
آیا روی یک سرور اور سل هستند؟
امیدوارم با این تست به نتیجه خود برسند
آیا من که دارم از هاست اشتراکی به سمت این vps می روم کار درستی است یا خیر؟!
خیلی ها برای بهبود سایت خودشان می روند یک VPS میگیرند اما اگر توان vps کمتر باشد کار عقلانی است؟
می دانم منظور شما از اینکه برای همکاران مشکل ساز شود چیست بنده هم می خواهم سطح کیفیت خدمات در کشور بالا برود تا کی یک هارد HDD معمولی آن هم SAS بدون رید یا کلاسترینگ دست مشتریان قرار بگیرد؟ فکر نمیکنید باید سطح کیفیت در کشور به سمت سعودی باشد و نه نزولی؟
کیفیت خدمات در ایران به شدت در حال افت است با شیب 80% در حال کاهش کیفیت باز شدن هاستینگ ها و vps های مختلف و ...
در این بستر غیر امن و غیر قابل اعتماد حد اقل معرفی امکانی هر چند ضعیف و قابلیت اعتماد 70% برای تست VPS احساس می کنم کمکی هست به استفاده کنندگان در این بستر و تلنگری است برای همکاران که به فکر کیفیت باشند

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط OnlineServer نمایش پست ها
در مورد پردازنده که فرمودید باید عرض کنم متاسفانه مقدار دقیق فرکانس و نشون نمیده . صحبت بنده را قبول ندارید روی یک vps تست کنید . بنده قبلا تست کردم.
در مورد انتخاب وکاربرد فرمایش شما صحیح هست و
این مواردی که فرمودید چه ارتباطی با پست من داره ؟
نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
بنده از دید کلی نگاه کردم به این موضوع
چون به شبکه اشاره فرمودید
تغییر عنوان یعنی‌پاک کردن صورت مسئله