خدمت صاحب تاپیک عرض کنم، برای پیکربندی سرور باید یک زمان اولیه گذاشت و سرویس ها و نرم افزارهای مورد نیاز برای کار کردن وردپرس رو نصب کرد. مثلاً شما باید وب سرویس، سرویس ایمیل، سرویس DNS و این قبیل نرم افزارها رو نصب و پیکربندی کنید. خود همین کارها اطلاعات زیادی رو میخاد و اگر به درستی انجام نشوند، ممکنه سایت شما کارایی اش رو به شدت از دست بده.
پس یک نفر رو میخاید که شاید چند روز زمان بذاره و این کار رو انجام بده. شاید خود شما هم بتونید انجام بدید، اما حداقل یک یا دو سال باید زمان بذارید و کانفیگ سرور مجازی رو یاد بگیرید.
در ضمن اگر نخواسته باشیم از برنامه های پولی مثل لایت اسپید و کلود لینوکس و ... استفاده کنید، سپردن کار پیکربندی به شخص دیگه خودش هزینه برداره. دقت داشته باشید که گفتم باید کل هزینه ها رو در نظر بگیرید.
شما گفتید "مگر به غیر از کانفیک اولیه کار دیگه ای هم نیازه انجام بشه؟"
در رابطه با این موضوع، مگر شما فقط وردپرس رو روی فضای میزبانی نصب می کنید و دیگه کاری به اون ندارید؟! طبیعتاً مدام باید افزونه ها و هستۀ خود وردپرس رو به روز کنید. اگر مشکلی برای قسمتی هایی از اون پیش بیاد درستش کنید و کلاً رسیدگی میخاد.
البته وردپرس یک سیستم رایگان و بالغ شده است که خطا در اون خیلی کمه و خودش روی سرویس های دیگر در حال اجرا است. سرور مجازی هم همین نگهداری ها رو داره. خیلی از مواقع ممکنه حمله صورت بگیره یا قسمتی از سرور با مشکل مواجه بشه یا سرویسی از کار بیافته که باید بررسی بشه و هر چه سریعتر برطرفش کنید. در غیر این صورت کل سایت یا سایت های شما در گیرش خواهند شد.
این ها رو گفتم برای اینکه موضوع پیکربندی سرور مجازی برای شما باز بشه. باید یک حساب و کتابی رو ترتیب بدید و ببینید که اگر یک سرور مجازی مطابق با نیازتون بگیرید، آیا نسبت به یک هاست پربازدید مدیریت شده کمتر در میاد؟ اگر این طوری است تعلل نکنید و هزینۀ هر بخش رو در نظر بگیرید و به سرور مجازی کوچ کنید. چون اون جاست که همه چیز دست خودتونه.
اما روی هاست های پربازدید دیگه شما کاری به مسائل فنی ندارید و حتی اصلاً گوشه ای از فکرتون هم به این نیست که الان مثلاً باید برم Apache رو بررسی کنم یا گزارش های Bind رو ببینم که داره چطور کار می کنه یا هر چه سریعتر بسته های نرم افزاری رو به روز کنم و ....
امیدوارم که این حساب دو دوتا چهارتا رو بکنید و اگر به صرفه بود سایت رو روی سرور مجازی ببرید.
موفق باشید....