-
April 14th, 2016, 19:09
سرور مجازی یا هاست اشتراکی ؟؟؟
با سلام و احترام خدمت اساتید
سایت من به علت بالا رفتن بازدید و فشار بر روی منابع از هاست های اشتراکی رونده شده .
از وردپرس استفاده میکنم .
الان پیگیر بودم یه جوری مسئله رو حل کنم که هم هزینه سنگین نباشه هم سایت داون نشه .
تا رسیدم به این موضوع که سایت رو کلا ( هم هاست اصلی و هم هاست دانلود ) رو ببرم روی یک سرور مجازی و هاست دانلود رو هم کنسل کنم و کل فایل ها هم بریزم تو هاست اصلی .
هم هزینه بهتره و هم منابع بیشتره .
اما با مطالعاتی که کردم و سوالاتی که از مدیران شرکت های هاستینگ پرسیدم برخی که کلا میترسند برخی هم با شک و تردید صحبت میکنند طوری که خودم رو هم به شک انداختند :
مثلا میگن کانفیگ سرور مجازی با خودتونه اما در هاست اشتراکی با هاستینگ یا میگن در هاست اشتراکی منابع به جز نرام افزارهای نصب شده استفاده میشه اما در سرور مجازی منابع توسط نرم افزارهای نصب شده هم مصرف میشه پس نمیشه گفت منابع سرور مجازی بیشتر از هاست اشتراکی هست .
آخه مگه این کانفیگ چیه ؟ واقعا اینقدر دشوار هست که روش اینقدر بحث میشه ؟ آیا کانفیگ رو هر روز باید انجام بدیم ؟
مگه چه نرم افزارهایی باید نصب کنیم که اینقدر فشار بیاره به یک سی پی یو سه هسته یا چهار هسته ؟
دوستان لطفا شما راهنمایی کنید که چه کنم ؟ این حرفا تا چقدر صحت داره ؟ آیا واقعا هاست اشتراکی بهتر از سرور مجازی هست ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
-
-
April 14th, 2016 19:09
# ADS
-
April 14th, 2016, 19:17
عضو انجمن
پاسخ : سرور مجازی یا هاست اشتراکی ؟؟؟
دوست عزیز اگر اطلاعات فنیتون خوب باشه به نظرم سرور مجازی خیلی بهتره
توجه کنید شرکت هایی هستند که بتوانند شما رو در این امر کمک کنند...
هاست هم خوبی خودش رو داره ( بدبختی های نگهداری سرور به روی دوش شرکت هاستینگه ) > خیال شما کمی راحت تر است
-
تعداد تشکر ها از !MihanIt! به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2016, 19:17
عضو انجمن
درود؛
عزیز اینکه سرور مجازی (به شرطی که منابع اختصاصی باشد و خیلی موارد دیگر..) بهتر از shared hosting هست شکی در آن نیست.
منتها باید بتوانید آن را مدیریت کنید. در واقع مدیر سرور خودتان هستید در صورتی که مدیریت سرور هاست اشتراکی بر عهده شما نیست.
منظور از کانفیگ که به شما گفتهاند احتمالا بهینه سازی سرور جهت دریافت بهترین خروجی و تامین امنیت آن است.
به هر حال این مورد به شما بستگی دارد که آیا از پس منیج سرور بر میآیید یا خیر.
بدرود.
-
تعداد تشکر ها ازZ.eus به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2016, 19:24
خب چرا سرور مجازی رو خود شرک هاستینگ کانفیگ نمیکنه ؟ یعنی اینقدر سخته کانفیگ ؟
مدیریت سرور شامل چی میشه .
مثلا وردپرس رو میذاریم تو سرور مجازی و بیشتر کارها روی وردپرسه . کانفیگ و مدیریت سرور بعد از این چی میتونه باشه که باید بلد باشم ؟
-
-
April 14th, 2016, 19:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
akisar
مثلا وردپرس رو میذاریم تو سرور مجازی و بیشتر کارها روی وردپرسه . کانفیگ و مدیریت سرور بعد از این چی میتونه باشه که باید بلد باشم ؟
بیشتر شرکت ها خودشان کانفیگ می کنند
البته برخی هم هزینه می گیرند
-
تعداد تشکر ها از !MihanIt! به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2016, 19:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
akisar
ببینید مسئله سخت بودن یا نبودنش نیست. اکثر سرویس ها بصورت Unmanaged ارائه میشوند. به این معنا که پشتیبانی نرم افزاری ندارند و بر عهده مشتری است.
میتونید از جای معتبر مورد علاقهتون سرور تهیه کنید و بدید یک متخصص کانفیگ کند. اگر مایل بودید بنده میتوانم فرد مورد نظر را به شما معرفی کنم منتها حداقل چیزی حدود ۳۰۰ هزارتومن هزینه بر خواهد بود.
کانفیگ و مدیریت تک سایت در حالت کلی راحت تر از سرور میزبانی وب هست. ولی به هر حال ..
-
تعداد تشکر ها از Z.eus به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2016, 19:46
اگر بخوایید من می تونم هاست اشتراکی رو با منابع بالا بهتون با قیمت مناسب میدم
-
تعداد تشکر ها از hostorder به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2016, 20:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hi data
با سلام.
شما میتونید هاست پربازدید تهیه کنید تا مشکلی از لحاظ منابع نداشته باشید.
چون روی هاست اشتراکی هستید احتمال میدم منابعتون اونقدر نباشه که نیاز به تهیه سرور باشه.

نوشته اصلی توسط
akisar
با سلام و احترام خدمت اساتید
سایت من به علت بالا رفتن بازدید و فشار بر روی منابع از هاست های اشتراکی رونده شده .
از وردپرس استفاده میکنم .
الان پیگیر بودم یه جوری مسئله رو حل کنم که هم هزینه سنگین نباشه هم سایت داون نشه .
تا رسیدم به این موضوع که سایت رو کلا ( هم هاست اصلی و هم هاست دانلود ) رو ببرم روی یک سرور مجازی و هاست دانلود رو هم کنسل کنم و کل فایل ها هم بریزم تو هاست اصلی .
هم هزینه بهتره و هم منابع بیشتره .
اما با مطالعاتی که کردم و سوالاتی که از مدیران شرکت های هاستینگ پرسیدم برخی که کلا میترسند برخی هم با شک و تردید صحبت میکنند طوری که خودم رو هم به شک انداختند :
مثلا میگن کانفیگ سرور مجازی با خودتونه اما در هاست اشتراکی با هاستینگ یا میگن در هاست اشتراکی منابع به جز نرام افزارهای نصب شده استفاده میشه اما در سرور مجازی منابع توسط نرم افزارهای نصب شده هم مصرف میشه پس نمیشه گفت منابع سرور مجازی بیشتر از هاست اشتراکی هست .
آخه مگه این کانفیگ چیه ؟ واقعا اینقدر دشوار هست که روش اینقدر بحث میشه ؟ آیا کانفیگ رو هر روز باید انجام بدیم ؟
مگه چه نرم افزارهایی باید نصب کنیم که اینقدر فشار بیاره به یک سی پی یو سه هسته یا چهار هسته ؟
دوستان لطفا شما راهنمایی کنید که چه کنم ؟ این حرفا تا چقدر صحت داره ؟ آیا واقعا هاست اشتراکی بهتر از سرور مجازی هست ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
من هم با نظرات ایشون موافق هستم
باید یک هاست پر بازدید بگیرید
vps
لایسنس هم دارد که هزینه آن را نیز باید بدهید
در همین انجمن ارایه دهندگان سرویس مناسب هستند
-
تعداد تشکر ها از soheil869 به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2016, 20:01
عضو انجمن
خدمت صاحب تاپیک عرض کنم، برای پیکربندی سرور باید یک زمان اولیه گذاشت و سرویس ها و نرم افزارهای مورد نیاز برای کار کردن وردپرس رو نصب کرد. مثلاً شما باید وب سرویس، سرویس ایمیل، سرویس DNS و این قبیل نرم افزارها رو نصب و پیکربندی کنید. خود همین کارها اطلاعات زیادی رو میخاد و اگر به درستی انجام نشوند، ممکنه سایت شما کارایی اش رو به شدت از دست بده.
پس یک نفر رو میخاید که شاید چند روز زمان بذاره و این کار رو انجام بده. شاید خود شما هم بتونید انجام بدید، اما حداقل یک یا دو سال باید زمان بذارید و کانفیگ سرور مجازی رو یاد بگیرید.
در ضمن اگر نخواسته باشیم از برنامه های پولی مثل لایت اسپید و کلود لینوکس و ... استفاده کنید، سپردن کار پیکربندی به شخص دیگه خودش هزینه برداره. دقت داشته باشید که گفتم باید کل هزینه ها رو در نظر بگیرید.
شما گفتید "مگر به غیر از کانفیک اولیه کار دیگه ای هم نیازه انجام بشه؟"
در رابطه با این موضوع، مگر شما فقط وردپرس رو روی فضای میزبانی نصب می کنید و دیگه کاری به اون ندارید؟! طبیعتاً مدام باید افزونه ها و هستۀ خود وردپرس رو به روز کنید. اگر مشکلی برای قسمتی هایی از اون پیش بیاد درستش کنید و کلاً رسیدگی میخاد.
البته وردپرس یک سیستم رایگان و بالغ شده است که خطا در اون خیلی کمه و خودش روی سرویس های دیگر در حال اجرا است. سرور مجازی هم همین نگهداری ها رو داره. خیلی از مواقع ممکنه حمله صورت بگیره یا قسمتی از سرور با مشکل مواجه بشه یا سرویسی از کار بیافته که باید بررسی بشه و هر چه سریعتر برطرفش کنید. در غیر این صورت کل سایت یا سایت های شما در گیرش خواهند شد.
این ها رو گفتم برای اینکه موضوع پیکربندی سرور مجازی برای شما باز بشه. باید یک حساب و کتابی رو ترتیب بدید و ببینید که اگر یک سرور مجازی مطابق با نیازتون بگیرید، آیا نسبت به یک هاست پربازدید مدیریت شده کمتر در میاد؟ اگر این طوری است تعلل نکنید و هزینۀ هر بخش رو در نظر بگیرید و به سرور مجازی کوچ کنید. چون اون جاست که همه چیز دست خودتونه.
اما روی هاست های پربازدید دیگه شما کاری به مسائل فنی ندارید و حتی اصلاً گوشه ای از فکرتون هم به این نیست که الان مثلاً باید برم Apache رو بررسی کنم یا گزارش های Bind رو ببینم که داره چطور کار می کنه یا هر چه سریعتر بسته های نرم افزاری رو به روز کنم و ....
امیدوارم که این حساب دو دوتا چهارتا رو بکنید و اگر به صرفه بود سایت رو روی سرور مجازی ببرید.
موفق باشید....
-
تعداد تشکر ها از jamal به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2016, 20:16
سلام دوست عزیز :
من هم رو هاست اشتراکی کار می کردم البته نه به صورت حرفه ای یا سایتی داشته باشم که بازدید بالا داشته باشه مثل سایت شما و ...
ماهها باهاش کار کردم البته با دروپال , ولی وقتی دیدم محدودیت تنظیماتی دارم و نمی تونم ورژن جدید دروپال رو روش نصب کنم رفتم سروقت سرور...
من به شخصه فکر می کنم مرگ یک بار شیون هم یک بار
یه وی پی اس بگیر انقدر هم ویدیو اموزشیش تو نت هست که حد نداره یک ماه روش کار کن اگر تونستی که برو رووی وی پی اس اگر نه رو همون هاست اشتراکیت کار کن
فقط فراموش نکن وی پی اس خوب بگیری چون خیلی از مشکلاتی که فکر می کنی از تنظیمات سایتته یا کانفیگ سرورته و مدتها وقتت رو خرجش می کنی فقط به خاطر وی پی استه
من قبل از اینکه این وی پی اسم روبگیرم از ertebat 7 گرفتم که بعدش فهمیدم کلا کلاه بردارن
هر جا رو هم خواستی بگیری حتما قبلش یه سرچ تو نت بکن تا مطمین بشی *** نیستند
البته در حد یکی دو هفته کار رو centos می تونم تاحدودی کمکت کنم قبلا هم با سرورهای ویندوزی کار کردم البته تو شرکتهای معتبر
اگر تو نصبشون کمکی خواستی بگو برات فیلم می گیرم میفرستم...
ارادتمند وحید
-
تعداد تشکر ها ازsasha1360 به دلیل پست مفید