کجایی؟؟ کی میرسی؟؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
همه کاراتونو می کنید بعد من باید جزء کسایی باشم که تو تاپیک خبر دار میشند؟
جمعه نیستم... دلم واسه بچه ها مخصوصا این ممد فخرایی تنگ شدهجای منو هم خالی کنید.
ولی اون شب چقدر حال کردیم... ممد نامرد بعد هم که خواست بره گفت خوش نگذشت:دی ولی حق هم داره من کسی خونمون نبود بلد نبودم غذا بپزم
خیلی دوست داشتم بیام اما نیستم, دور هم بودید حتما بگید جای سعید خالی![]()
من مکان ندارمشب میرسم. جا داری ؟!![]()
![]()
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
@وحید: در رفتن ممنوع
@ممد: بی شعــــــــــــور 500تا 3 ماه از من پول وی پی اس نمیگرفتی ! از همون 1 شب شام
شنیدم گفتن ممد نباشه wht حال نمیده. کی گفته نیست!؟ تو توالتم که میره با گوشیش چک میکنه 1 تاپیک از دستش در نره
ازشون سوال بگیر سری قبل چطور دُنگ شاموشونو دادن
پ ن: آقا به ما هم خبر بدین مثل دفعه قبل نشهنیم ساعت وحید نشست و بعد رفت
(البته فکر کنم من دیر رسیدم
)
آخرین اخبار به دست رسیده از ممد در اصفهان :D
به من میگه الان ترمینال کاوه هستم ، منم رفتم دنبالش ، دو ساعت دور ترمینال میکشته تا منو پیدا کنه ، بعد کشف به عمل اومد که آقا رفتن ترمینال صفه
الان داره از ترمینال صفه میاد به کاوه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)