نقل قول نوشته اصلی توسط srashedian نمایش پست ها
من هم به نظرم آینده هاست بیل بهتره... اما فعلا نباید ریسک کنید، مگر اینکه یه وی پی اس جدا بسازید، مخفیانه منتقل کنید، اگر به نتیجه رسیدید و همونی بود که میخواستید، بعد دامینتونو بذارید روش پابلیکش کنید...

پ.ن.
CMS = Content Management System
مثال:
نیوک، دیتالایف، جوملا، مامبو و ...

HMS = Hosting Management Solution (بعضیا S آخر رو میگن مخفف System هست، که به نظر من نیست!)
مثال:
WHMCS یا (Web Hosting Management Complete Solution) و HostBill
آلان تعداد شزکت های ایرانی که از هاست بیل استفاده میکنن کم کم داره رو به افزایش میره
خیالتون راحت ، خیلی خوب میشه اعتماد کرد به این سیستم
در رابطه با اطلاعاتی که دادین سپاس hms رو نمی دونستم

نقل قول نوشته اصلی توسط tukanet نمایش پست ها
مثلا این کامبیز خیلی از hostbill خوشش میاد
بر عکس خودت :دی
نقل قول نوشته اصلی توسط rn4j1m1 نمایش پست ها
پ.ن : نمیدونم چرا امروز اعصاب نداشت (کامبیز)
شعر یاس رو شنیدی ؟ درکم کن
میگه : بیا یک کار خیری بکن توی روزت ، امضاتو نمی خوام بزارم توی موزه
یک همچین چیزی پیش اومد 1 سال یک سری از برنامه هام خراب شد برای یک امضا

نقل قول نوشته اصلی توسط aghdaee نمایش پست ها
سلام
یک قابلیتی که در هاست بیل دیدم ولی توی whmcs نتونستم فعالش کنم این بود که برای سفارش محصول مشتری می تونه ساب دامین خودش رو معرفی کنه این طوری مشکل برای سفارش هاست دانلود و فروم ها حل میشه
آره بری تو نخش خیلی چیز جالب پیدا می کنی
واقع از whmcs سر تره
نقل قول نوشته اصلی توسط LordVPS نمایش پست ها
آقای امیری برای هر چیزی که من تلفنی بهشون گفتم، یه بهونه ای آوردند که با سیاست های شرکت نمیخونه و فلان سیستم رو افراد کمی استفاده می کنند و ... !! من نمیدونم این دیگه چه نوعش هست که طرف برای کار خودش قصد توسعه نداره! بگذریم، من میخوام از این سیستم استفاده کنم و احتمالا براش ماژول زرین پال رو هم می نویسم... گرچه زرین پال تأخیر نقد کردن پولش یخورده زیاده و همچنین روی سرور های Cloud به خاطر عدم توسعه سیستم PID و PIM بازم به خاطر همون سیاست های شرکت شون و مشکل داشتن با حضور چند نوع IP برای سرور، دیگه کم کم داره از سیستم اش بدم میاد... ولی خوب، اینم یه درگاه پرداخت هست که ممکنه مشتری ما نیاز داشته باشه، پس ترجیحا در کنار درگاه های دیگه ازش استفاده می کنیم...

راستی، من محمد خطیبی نیستم...
من باهاشون صحبت می کنم
سایست سایتشون واقعا عجیبه .... ( تا حدودی موافقم )
اما باز برای خیلی ها کار راه انداز و نوآوریه خوبی بود