سلام
در پنل تحت وب ، وقتی می خواهیم ویندوز 2003 r2 را نصب کنم در موقع شناسایی هارد و فرمت درایو مجازی خطلا می دهد و صفحه ابی رنگ مشهور نمایش داده می شود
مشکل از کجاست؟
ممنون
سلام
در پنل تحت وب ، وقتی می خواهیم ویندوز 2003 r2 را نصب کنم در موقع شناسایی هارد و فرمت درایو مجازی خطلا می دهد و صفحه ابی رنگ مشهور نمایش داده می شود
مشکل از کجاست؟
ممنون
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در پنل اصلی به شرط ساخته شدن تمام هارد در مرتبه ی اول مشکلی ندارد و ساخته می شود
101.JPG
- - - Updated - - -
نو است مجازی
- - - Updated - - -
ادرس ایزو 2003r2 ندارید برای دانلود
ترجیا سرور ایران
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
سرور اختصاصی ایران است و لین*** نصبه
ادرس دانلود را بدهد تا من دانلود و اپلود کنم
ممنون
دوست عزیز در این پیام گفته شده که از نظر ویروس ویندوز رو چک کنید.
البته بهتره با انتی ویروسی غیر از انتی ویروس خودتون اسکن کنید احتمالا هارد فعلی ویروسی هست.
در ادامه گفته شده که اگر هارد جدیدی نصب کردید شاید درست تنظیم نشده و دیگه اینکه فرمان chkdsk /f رو اجرا کنید و بعد کامپیوتر رو ریستارت کنید.
نظرم اینه هارد شناسایی نشده برای همین اجازه نصب به شما نمیده.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
ویندوز های قبل از 7 همه همین مشکل را دانرد حتی در اکس پی ها و غیره
ویندوزهای دیگر به راحتی نصب می شوند
با سلام
از هارد ide استفاده كنيد به جاي scsi ببينيد مشكل حل ميشه يا نه
Telegram : @cybervm
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)