آدم قدیمیا همینن ، همیشه فکر میکنن طرفی که زیاد میشینه پای کامپیوتر داره بازی میکنه لابد! والا من کاری ندارم که میفهمن یا نه ، میگم فیلم انکود میکنم![]()
آدم قدیمیا همینن ، همیشه فکر میکنن طرفی که زیاد میشینه پای کامپیوتر داره بازی میکنه لابد! والا من کاری ندارم که میفهمن یا نه ، میگم فیلم انکود میکنم![]()
خدارو شکر از ما نمی پرسن شغلت چیه و معمولا میگن چیکار(ا) میکنید ؟
ما هم میگیم شکر خدا و بعد موضوع بحث رو عوض میکنیم![]()
ویرایش توسط hoster : April 13th, 2016 در ساعت 14:30
دمت گرم وهاب جان عجب تاپیکی زدی خیلی حال کردم
من خودم داستانی داشتم با این کار ! روزی که شروع کردم سن کمی داشتم سال 85 با Dial UP میومدم نت ماهی 180 -200 تومان پول نت میدادم یادش بخیر شبکه های هوشمند و صدای خش خش مودم ...
بعدش اواسط سال 86 بود که میخواستم adsl بگیرم یادش بخیر چقدر من توضیح دادم برای اطرافیانم که میخوام با اینترنت کار کنم همش پدرم میگفت میخوای چت کنی ؟ میخوای فیلم های ناجور ببینی خخخخ واااای من هرچقدر میخواستم ثابت کنم کارمیکنم نشد !! اینا گذشت من چون علاقه داشتم میخواستم خودمو ثابت کنم فقط به راهم ادامه میدادم ! اما بخاطر اینکه شب و روزم شده بود کامپیوتر و اینترنت پدرم چند باری سیستم بنده رو جمع آوری کرد و گفت نه باید بیخیال این داستانا بشی از اون طرفی هم که بنده ارادت خاصی به کامپیوتر داشتم باز سیستم خریدم و شروع کردم و تونستم به درآمد استیبلی برسم که زد ما رفتیم خدمت ! هرچی داشتیم تو نت واگذار کردیم و رفتیم خدمت !
الان هم بعد خدمته تازه کسی پیشنهادی نداره :دی ؟؟؟
یادش بخیر 270 کیلومتر رانندگی کردم و در حین رانندگی به یک فرد که خودش هم به قول خانوادش مخ کامپیوتر بود روش کار سرور و ... را به زبان ساده توضیح دادم.
270 کیلومتر تمام شد اما بنده خدا نفهمید!
نکته جالب: 2 نفر صندلی عقب خسته شدند از حرف های من و مدام می گفتند بس است "ولوم بده!"![]()
ویرایش توسط Yas-Host : April 13th, 2016 در ساعت 01:15
معمولا هر چقدرم توضیح بدی حتی اگرم حدودی متوجه هم بشن در مورد درآمد دو حالت فکر میکنن
حالت اول:اینکار اصلا درامدی نداره و مثل بیکاری میمونه و ول میچرخی و بزور خرج اینترنتت رو در میاری...!
حالت دوم : اینکار درآمدش خیلی زیاده و اصلا زحمتی نداره همینجوری مفتی مفتی پول درمیاریم... !
بهتره یه شغل معمول دوم هم در کنارش داشته باشید که اونو بگید که حداقل دست از سرتون بردارن
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
والا ما که از صبح تا شب پای سیستیم هستیم ، یادمون رفته فامیلامون کیان
شغل ما : رو هر کسی نمیتونه درک کنه :دی
وضع کشور ما جوری شده که 4 تا شغلم داشته باشی اخرش هشتت گرو 9ه
ویرایش توسط farssub : April 13th, 2016 در ساعت 01:28
من خودم کار اصلیم برنامه نویسی و طراحی وب هست. تا حالا نشده فامیل ها سوال کنند ولی دوستام زیاد می پرسن که از پشت اون لامصب چرا بلند نمیشی، فیس بوک 5 دقیقه یا نهایت 15 دیگه آدم بدش خسته میشه ولی تو هر روز پشتشی :|
من حالا اگه بخوام توضیح بدم که برنامه نویسم و طراح وب به خاطر همینه که مرورگر تو کامپیوترم همیشه بازه. ولی کو گوش شنوا
اگر از همون اول یاد میگرفتیم که شغل کسی رو ازش سوال نکنیم خیلی بهتر بود
Telegram ID : Santourio , YId: Bj.street Site: Www.STYleFa.iR
دقیقا منم همین مشگلو داشتم با همکارم اخرش مجبور شدیم یه دفتر راه بندازیم رو درش نوشتیم دفتر فنی مهندسی اطلاعات و شبکه دیگه هر کسی میاد میخونه میره ! :ی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)