-
April 11th, 2016, 21:08
عضو جدید
پاسخ : دامین 3 حرفی
با سلام
اگه دقت کرده باشید گفتن عددی نباشه !
-
-
April 11th, 2016 21:08
# ADS
-
April 11th, 2016, 21:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
blackz
با سلام
اگه دقت کرده باشید گفتن عددی نباشه !
این دامنه که من گذاشتم شبیه دامنه معروف g2a.com هست که یکی از معروف ترین در سطح جهان هست
g2o.ir
-
-
April 11th, 2016, 21:19
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
farshid17
این دامنه که من گذاشتم شبیه دامنه معروف g2a.com هست که یکی از معروف ترین در سطح جهان هست
g2o.ir
شما باید طبق نیاز ایشون عمل کنید
-
-
April 12th, 2016, 16:14
دامین عددی بکارم نمیاد ، دوستانی که دامین حروفی دارند لطفا 
- - - Updated - - -
اگه تعداد حروف انگلیسی 26 تا باشه بعبارتی 3^26 میشه 17576 تا دامین 3 حرفی باید موجود باشه که من فقط یه دونه ش رو میخوام!! یعنی کسی نداره؟
-
-
April 12th, 2016, 16:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ehsaun_kkt
- - - Updated - - -
اگه تعداد حروف انگلیسی 26 تا باشه بعبارتی 3^26 میشه 17576 تا دامین 3 حرفی باید موجود باشه که من فقط یه دونه ش رو میخوام!! یعنی کسی نداره؟
17571 چون یکیش nic هست و
.gov.ir |
.sch.ir |
.net.ir |
.org.ir |
ویرایش توسط hegza : April 12th, 2016 در ساعت 16:31
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2016, 16:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ehsaun_kkt
- - - Updated - - -
با یکی از دوستان یه اسکریپت پی اچ پی نوشتیم که داره چک میکنه, الان رنج g**.ir هستش. تموم که شد خبرشو بهتون میدم.
-
-
April 12th, 2016, 16:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sadecohost
با یکی از دوستان یه اسکریپت پی اچ پی نوشتیم که داره چک میکنه, الان رنج g**.ir هستش. تموم که شد خبرشو بهتون میدم.
زحمت نکشید از 3 سال پیش تا الان دوستان دلال هر ثانیه با همین متد جستجو میکنن
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
April 12th, 2016, 16:41
عضو انجمن
-
-
April 12th, 2016, 16:42

نوشته اصلی توسط
sadecohost
منم یه زمانی اسکریپتی براش نوشته بودم و تا حرف فکر کنم f رفتم و ولش کردم.
متاسفانه فقط تعداد کمی دامنه های سه حرفی که توشون عدد هست باقی موندن اونایی که عدد ندارن که هیچی کلاْ نمونده.
یارو چرت و پرت سه حرفی هم ثبت کرده و هیچ نیازی هم بهش نداره اما چون فکر میکنه ارزش بالایی داره سال به سال تمدیدش میکنه.
کاش این فرهنگ جا میفتاد که اگر دامنه ای رو نیاز داریم ثبت کنیم اگر نیاز نداریم بذاریم آزاد بمونه شاید یکی نیاز داشت اما متاسفانه تا افراد سودجو هستن این فرهنگ هرگز جا نمیفته.
-
تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2016, 16:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iHSG
منم یه زمانی اسکریپتی براش نوشته بودم و تا حرف فکر کنم f رفتم و ولش کردم.
متاسفانه فقط تعداد کمی دامنه های سه حرفی که توشون عدد هست باقی موندن اونایی که عدد ندارن که هیچی کلاْ نمونده.
یارو چرت و پرت سه حرفی هم ثبت کرده و هیچ نیازی هم بهش نداره اما چون فکر میکنه ارزش بالایی داره سال به سال تمدیدش میکنه.
کاش این فرهنگ جا میفتاد که اگر دامنه ای رو نیاز داریم ثبت کنیم اگر نیاز نداریم بذاریم آزاد بمونه شاید یکی نیاز داشت اما متاسفانه تا افراد سودجو هستن این فرهنگ هرگز جا نمیفته.
خب براشون هم واقعا سود داره! بخرن 5 تومن کسی نیاز داشت هی تعریف کنن بعد بفروشن 50 تومن!
البته, عدد دار زیاد هست, یه رقم که میاد تو دامین (از 0 تا 9) متوسط 5تاش آزاده...
-