متسفانه هنوز فرهنگ اینترنت در ایران جا نیوفتاده الان خیلیا هستن از نت دارن پول در میارن ولی بعضیا هستن میگن نت به درد نمیخوره برو شاگردی کن یا کارگری !! قرار بود اینجوری باشه ایران تا هزاران سال بعد با تکنولوژی اشنا نمیشد الان این فناوری های که تو که کشور هست به لطف افرادی هست که میگن علم بهتره دلیل اینکه ایران هنوز ازدنیا عقب هست و مثل خارجیا پیشرفت نکرده همینه چون مثلا 80 درصد جامعه میگن فناوری علم هنر 20 درصد دیگه میگن ای بابا شاگردی خوبه کارگری خوبه پولتو میگیری راحت !! حالا یکی از من بپرسه علم بهتره یا ثروت ! چرا؟ چون علم باشه ثروت هست ثروت باشه نتونی از علمت تخصصت استفاده کنی به درد نمیخوره !! من الان چند ساله پای نت هستم و کسب درامئ میکنم حالا چه کم چه زیاد فرقی برام نمیکنه ولی خیلی چیزا یاد گرفتم اون کسی که از نت پول در میاره 24 ساعت سال خونس دلیل نمیشه دیگران بگن نت به درد نمیخوره اون داره با علمش روزی خودشو تامین میکنه روزی حلال گیرش میاد چول فکرو هنرشو میگیره این چه اشکال داره؟
اخرین باری که گفتم کارم فروش سرور هست گفت سرور چیه؟براش توضیحات دادم اخرشم هیچی ببخشید سرتون درد اوردم ولی الان با اینکه خیلی چیزا یاد دارم هرکی ازم میپرسه چیکار میکنی میگم ای میگدرونیم بیکاریم فعلا دیگه جای بحث نمیمونه