درود
به نظر من خیلی ها از روی کنجکاوی و پر حرفی روازنه ازین سوالات از همه میپرسند و یجوارایی براشون تبادل اطلاعاته (اطلاعات پوچ) این افراد خیلی پر حرف هستند و اکثرا بدون فکر حرف میزنند
خودم قبلا دوستان زیادی دوروبرم داشتم که دائماً حرفاشون تخریب کننده و بدرد نخور بود اما خیلی وقتا همین حرفا تلنگری به ادم میزنه مثلا چرا زیر چشمات گود افتاده شاید این حرف رو هرکی به من میزد ناراحت میشدم اما بعد دیدم باید خودمو اصلاح کنم سیگار رو کمتر کنم شبا به موقع بخوابم و...
توی یک کتاب روانشناسی خوندم انسان اخلاقیات، نحوه حرف زدن و حرکاتش رو از 5نفر از کسانی میگره که بیشتر وقتش رو با اونهاس از این رو تو انتخاب دوستانم خیلی دقت میکنم زود با کسی گرم نمیشم حاضرم بهم بگن چه آدم خشکیه ولی با کسانی گرم بگیرم که ارزش دوستی رو داشته باشن به جای اینکه چیزی رو از دست بدم، دلسردم کنن، حسادت کنن، تیکه بندازن و... بهم انرژی مثبت بدن ازشون 4تا مطلب یاد بگیرم
شما هم یکبار برای همیشه آدمای بدردنخور دورو برت رو پس بزن پلهای پشت سرت رو بشکن مطمئن باش حالت بهتر میشه
شاید طرز فکرم اشتباس اما من برای خودم زندگی میکنیم و زندگیم رو اونجوری میسازم که خودم دوست دارم نه دیگران