نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا اطلاع از نحوه محاسبه مالیات، درصدها و کسورات قانون

رأی دهندگان
1. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

1 100.00%
  • خیر

0 0%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: تعیین میزان مالیات بر روی یک فاکتور قطعات و خدمات کامپیوار

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن hegza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,391
    تشکر تشکر شده 
    1,140
    تشکر شده در
    739 پست

پیش فرض پاسخ : تعیین میزان مالیات بر روی یک فاکتور قطعات و خدمات کامپیوار

نقل قول نوشته اصلی توسط firstline نمایش پست ها
    با سلام
    فاکتوری بشرح زیر داریم و میخواهم بفهمم که چه مقدار مالیات و کسورات قانونی به این فاکتور تعلق خواهد گرفت:
    فاکتور شامل خرید قطعات، نصب و راه اندازی شبکه و تجهیزات است و از طرف یک شرکت معتبر و با کد اقتصادی صادر خواهد شد.

1- مبلغ 40 میلیون تومان قطعه با کد اقتصادی رسمی خریداری شده است و کد اقتصادی رسمی دارد.
    2- برای نصب همین تجهیزات سخت افزاری فوق باید 15 میلیون به یک مجری نصب بعنوان اُجرت کار بدهیم و چون این شخص فقط مجری است کد اقتصادی رسمی ندارد.
    3- برای نصب سرورها، کامپیوترها و راه اندازی برنامه های مربوطه باید 5 میلیون به یک مجری بعنوان اُجرت کار بدهیم و چون این شخص فقط مجری است کد اقتصادی ندارد.
    4- لایسنس یک نرم افزار بمبلغ 3 میلیون تومان خریداری شده و کد اقتصادی رسمی دارد.
    5- حدود 2 میلیون باید بابت یک سری نرم افزار و .. پرداخت کنیم که متاسفانه شرکت مربوطه کد اقتصادی ارائه نمیدهد.
    6- مبلغ 3 میلیون بایت یک سرور سالیانه باید هزینه کنیم که متاسفانه شرکت هاستینگ فاقد کد اقتصادی است و کد اقتصادی نمیدهد و نمیدونم باید چکار کنم.
    7- یک سری هزینه ها شامل ایاب و ذهاب، خورد و خوراک، هزینه های جانبی هم هست که فاکتور ندارد.

لطفا راهنمایی بفرمایید که به چه صورت و میزان مالیات و کسورات قانونی به موارد فوق تعلق میگیرد تا من با اضافه کردن این مبلغ کسورات قانونی بتوانم یک پیش فاکتور صحیح و قانونی تهیه و ارائه کنم.
    از کجا میتونم قوانین مربوط به مالیات را پیدا کنم؟ سایت اداره مالیات اصلا بالا نمیاد.
    با تشکر
    هر کسیکه قرارداد رسمی با کد اقتصادی باهات ببنده 9% ارزش افزوده رو ازت میگیره و این قرارداد به شما کمک میکنه در پایان سال مالی بتونی سود واقعیت رو به اداره مالیات برسونی و بر اون اساس یا معاف میشی یا بین 15 تا 20% سود خالصت ازت مالیات میگیرند. در کل اگر تراکنشها جایی ثبت نمیشه چکاریه کد اقتصادی بزنی. و یا تهش اون مالیات رو بدی بنفعت هست تا 9% رو الان از کل بدی.
    بهرحال هرکسی قرارداد رسمی با شما ببنده و از شما مالیات بر ارزش افزوده نگیره و شما این قرارداد رو بعنوان هزینه ها به اداره مالیات بدی یقه فروشنده رو میگیرند و 9% از حلقومش در میارن بهمین خاطر فروشنده ها یا قرارداد رسمی نمیبندن و یا ببند حتما 9% رو از شما میگیرن حتی اگر تاکید کنید به اداره مالیات این قرارداد رو ارائه نمیدین.
    پ.ن:افراد حقیقی هم میتونن کد اقتصادی بگیرند و بر اساس کد ملیشون براشون مالیات میره حالا چه کد داشته باشند چه نه با ذکر کد ملی در قرارداد و رسیدن این قرارداد به اداره دارایی اونجا براشون پرونده باز میشه
    پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.

2. تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)