-
April 11th, 2016, 20:04
عضو انجمن
پاسخ : قضیه مبالغ سرقتی (درگاه پرداخت)
سلام
بهتره به جای این درگاه ها از درگاه معتبری مثل جهان پی استفاده کنید
در مورد این سایت هم بهتره سریعتر شکایت کنید . آنکه حساب پاک است از محاسبه چه باک !
ممکن هم هست تنها شما نباشید که اینکار رو باهاش کردند و با توجه به جواب ندادنشون احتمال خیلی چیزا وجود داره .
هزینه های دادرسی رو هم در آخر می تونید ازشون بگیرید.
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
-
April 11th, 2016 20:04
# ADS
-
April 11th, 2016, 20:15
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
بهتره به جای این درگاه ها از درگاه معتبری مثل جهان پی استفاده کنید
تو مو بینی و من پیچش مو
مثل جهان پی که بعد از 7 ساعت تاخیری در درخواست واریزی شتاب اون رو به پایا تغییر بده و اون کارمزد 500 تک تومن رو واسه خودش نگه داره , از هر روشی که بخواید درامد دارن اینا.
بد دوره ایی افتادیم .. سعی کنید از انتخاب درگاه دقت کافی داشته باشید..
-
-
April 11th, 2016, 20:19
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
karwan125
تو مو بینی و من پیچش مو
مثل جهان پی که بعد از 7 ساعت تاخیری در درخواست واریزی شتاب اون رو به پایا تغییر بده و اون کارمزد 500 تک تومن رو واسه خودش نگه داره , از هر روشی که بخواید درامد دارن اینا.
شما که همه چی میبنید اینم ببنید!
http://pay.jahanpay.ir/xpages/price
-
-
April 11th, 2016, 20:25
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
اتفاقا به لطف همکار پشتیبان تون صد بار این صفحه رو خوندم .. جهان پی با صلاح دید خود ماشالله همه چیز رو تغییر میده..
اگر واقعا شما دنبال کسب و کار حلال در زندگی هستید به جای اینکه اون 500 تک تومن که کارمزد رو برگشت بدید به حساب کاربر ، توی حساب تون نگه میدارید .. شاید خیلی ها این مسئله رو یا براشون مهم نبوده یا قطعا ندیدن ازتون.
توی تاپیک خودتون توضیح دادم خیلی راحت از این روش درامد کسب میکنید ..
-
تعداد تشکر ها از karwan125 به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2016, 20:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
karwan125
تو مو بینی و من پیچش مو
خیلی وقت هست باهاشون کار می کنم و تا الان راضی بودم و این مشکلات رو نداشتم در مورد شما نمی دونم
البته در صورتی که حق باشما هم باشه 500 تا تک تومنی کم بشه واریز شه براتون بهتر از 572 هزار تومان استاتر هست که رو هواست یا مثل بعضی درگاه های واسط 3 روز منتظر بمونید هر وقت عشقشون کشید واریز کنند !
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
-
April 11th, 2016, 20:37

نوشته اصلی توسط
karwan125
اتفاقا به لطف همکار پشتیبان تون صد بار این صفحه رو خوندم .. جهان پی با صلاح دید خود ماشالله همه چیز رو تغییر میده..
اگر واقعا شما دنبال کسب و کار حلال در زندگی هستید به جای اینکه اون 500 تک تومن که کارمزد رو برگشت بدید به حساب کاربر ، توی حساب تون نگه میدارید .. شاید خیلی ها این مسئله رو یا براشون مهم نبوده یا قطعا ندیدن ازتون.
توی تاپیک خودتون توضیح دادم خیلی راحت از این روش درامد کسب میکنید ..
عزیز بنده هم یک دوره نسبتا طولانی باهاشون کار کردم و سرعت واریزی خوب بود
نمیگم عالی بود ولی خوب بود
شتاب معمولا 1 تا 2 ساعت بود
حالا شاید از 10 پرداخت 1 دونش طول میکشید که نمیشه اینطوری به یک شرکت ایراد وارد کرد
-
-
April 11th, 2016, 21:16
عضو جدید
با سلام مجدد
طی تماس گرفته شده از طریق تیکت و تماس تلفنی مشکل ححل شد
قشیه از این قرار بوده که تمامی پرداخت هاای بنده با یک اای پی بوده و سیستم درگاه پرداخت به این قضیه مشکوک شده بودند و موفق به تماس با بنده نشده و حساب ما را به حاللتت تعلیق دراورده و با توضیحات و محاسبه مشکل برظرف شد و هزینه به حساب ما واریز شد/
با تشکر از دوستان
-
تعداد تشکر ها از mil4d به دلیل پست مفید