نقل قول نوشته اصلی توسط uouj نمایش پست ها
درسته، اما قطعا به خاطر اسم vps و... تصمیم نگرفتم از وی پی اس استفاده کنم توی کمتر از یک سال حداقل ۴ بار هاست عوض کردم اونم جاهای به ظاهر معتبر اما نتیجه کلی این بود که یکی از یکی کلاه بردار تر
در ایران مسئله سرویس دهی اینترنتی اصلا شبیه شوخی شده بعد از ۲۴ ساعت دان تایم تنها پاسخ منطقی که دریافت کردم این بود که اشکال فقط توی رکورد های شما بوده و سرویسای دیگه این مشکل رو ندارن بعد از یک هفته هم مشکل دوباره تکرار می شه
یه سرویس دهنده دیگه بود که کلا آی پی استفاده کننده از wp-admin رو می بست تماس می گرفتی می گفتش که احتمالا پلاگین یا کد ویروسی رو همه وردپرس های شماست من یه وردپرس نو هم نصب کردم باز تکرار شد در آخر هم متهم به بی سوادی شدم

واقعا حاضرم dedicated server بگیرم اما با دیگه با سرویس دهنده ها ادامه ندم و دهن به دهن نشم.

در ثانی یکی از سایت ها توسعه اش نیاز به برنامه سیستمی داره و مدیریت از طریق اس اس اچ کلا ادامه دادن اشتراکی برام هیچ توجیح عقلی نداره
منظورم شما نیستید
کلا الان همه شروع کرده اند کاربران را به vps تشویق می کنند
اما در چیزی حدود 1 سال آینده نابودی VPS ها به دلیل اور سل شدن و رعایت نکردن اصول طراحی شروع به نابودی خواهد کرد
و ناگهان در تاریخی نا معلوم میبینید تلاش چندین سال تان با یک پیغام ببخشید اگر طرف محترم باشد به پایان رسیده است
اگر نیازی به دسترسی سیستمی ندارید این کار را نکنید
و سراق هاست خوب بروید