طراحی قالب وردپرس | طراحی وبسایت | طراحی گرافیک | تبدیل PSD به WP
تماس با من: i.alivakili@gmail.com ، 0912 932 8839 ، تلگرام: redgraphic@
عجب داستانی شده است اوضاع خدمات دهی در حوزه وب ایران، سپاس که اطلاع رسانی کردید
بیایین قبل ار اینکه دیر بشه خودمون بریم تکنولوژی رو بندازیم تو سطل بعد بیایم با دود به هم پیام بدیم
این جوری که اینا پیش میرن دیگه هیچی برای ما نمیمونه :|
هرچی خوبه به ایرانیا چرتوپرته دارن اونارو هم میگیرن :|
خوشبختانه من سایت نویسی رو بوسیدم گذاشتم کنار همون پارسال که به علت تحریم سرورمون رو بستن :|
من موندم اگه ما ایرانیا نباشیم کی میخواد با سایت ها کاری کنه که منبع درامدشون بالا بره ؟!
ما 30 ملیون وب مستر داریم بالای 1000 ملیون دامنه به نام ایرانی ها هست :|
دیتاسنتر آشقال هنترز که پول نداشت سرور های خودشو عوض کنه به لطف ما ایرانیا اول سال 2016 کل دیتاسنتر رو نو کردش ...
کلا شما بیا به من یه سایت اصلا یه وبلاگ نشون بده که باعث پیشرفتش ایرانی ها نشده باشن :|
همین یارو بازی کلش رو قول میدم نصف دارمدش از یوزرای ایرانی هست !
تلگرام که جای خود دارد کلا مال ایرانی هاست یکمم خارجی توش داریم !!!!!!!
متاسفانه تقصیر خودمون هم هست وقتی ما ایرانی ها بی جنبه بازی در میاریم تا یه سرویس جدید ساخته میشه قومی بهش حمله میکنیم و فقط خودمون رو مصرف کننده نشون میدیم همین میشه دیگه.
ببین این فاجعه مصرف گرایی ما تا چه حدی هست که تلگرام بیشترین کاربرانش ایرانی ها هستند در صورتی که کشور های خیلی خیلی پر جمعیت تر از ایران 80 میلیونی ما مثل هندوستان یا چین هم هستند که اونا نفر اول نشدند.
یعنی کلاً ما ایرانی از دم مصرف گرا هستیم تولید کننده هامون هم مصرف گرا هستن طوری که جنس خارجی رو میگیرن یکم تغییرش میدن یه برچسب Made in Iran بهش می چسبونن بعد میگن ما تو ایران فلان چیز رو تولید کردیم و به فلان تکنولوژی رسیدیم.تنها یه عده کم هستن تو ایران که واقعاً تولید کننده 100 درصد هستن که اونا هم تا وقتی تو ایران هستن هیچ کس محلشون هم نمیذاره تا اینکه میرن خارج و فرار مغز ها میشه.
می دونم الان یکی از مدیرای اینجا میاد این پست منو حذف یا ویرایش میکنه و میگه سیاسی است اما از نظر من سیاسی نیست حقیقته.آدم که به حقیقت پشت نمیکنه باهاش باید رو به رو بشه.
ویرایش توسط iHSG : April 11th, 2016 در ساعت 11:44
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)