-
April 11th, 2016, 01:12
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازsoheil869 به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2016 01:12
# ADS
-
April 11th, 2016, 01:53
پاسخ : هاست پربازدید SSD ایران Raid1 کیفیت فراتر از انتظار از سالی 15000 تومان با حرفه ای ها همرا باشید!
یه آفر مشتی از پلان ۵ بهم بده مشتری شیم هارد 2 گیگ و پهنا رو بالا , قیمتش خوب باشه واسه ما فقیر فقرا 
چند کانکشن همزمان ساپورت میکنه ؟
ویرایش توسط Jai : April 11th, 2016 در ساعت 01:56
-
-
April 11th, 2016, 09:54
عضو انجمن
هاست پربازدید SSD ایران Raid1 کیفیت فراتر از انتظار از سالی 15000 تومان با حرفه ای ها همرا باشید!

نوشته اصلی توسط
Jai
یه آفر مشتی از پلان ۵ بهم بده مشتری شیم هارد 2 گیگ و پهنا رو بالا , قیمتش خوب باشه واسه ما فقیر فقرا
چند کانکشن همزمان ساپورت میکنه ؟
سلام
هيچ گونه محدوديتي روي تعداد كانكشن ها نداريد و
از هزينه بالاي ترافيك در ايران و هارد ssd ان هم ٢ تا خبر داريد قيميت ها روي حد اقل هست ترافيك را ٥٠ تا اضافه ميكنيم و ماهانه ٤٠.٠٠٠ تومان
فقط هزينه ترافيك را از شما گرفتم و هارد را رايگان در اختيار شما قرار داديم و دليلي بر خرسندي ماست ميزباني شما را بر عهده بگيريم
باز هم سوالي بود از تلگرام cinohee ميتوانيد پيام دهيد
ویرایش توسط soheil869 : April 11th, 2016 در ساعت 02:15
-
-
April 11th, 2016, 11:01
پاسخ : هاست پربازدید SSD ایران Raid1 کیفیت فراتر از انتظار از سالی 15000 تومان با حرفه ای ها همرا باشید!
سلام و درود
کیفیت هاست شما زبان زد هستش و خیلیا صحبت میکردن.با شملم آشنایتی که دارم که آدم خوش برخورد و خوبی هستید و از لحاظ پشتیبانی و حل مشکل،واقعا دارای علم و طرز قکر بالایی هستین
من واسه سایت آهنگم،یکیش فعلا رو نت افرازه.اما اونجا قطعی داره.میخوام بیام جای شما
5 گیگ میخوام.واسه 4 هزار بازدید.پهنا هم فعلا 400 گیگ.شاید کمتر شاید بیشتر.بستگی داره اوج بگیره یا نه
پنل مورد نظرتونو بگید و قیمت بگید که باید هاست بگیرم.اگر خوب باشه سایت های دیگم و هم میارم.
قابلیت اضافه کردن دامین هم هست؟لایت اسپید هست یا نه؟
سهیل جان منو در جریان بذار.ممنون.با قیمت خوب بگو بهم.
خدایی همه جوره با ادما کنار میای
-
تعداد تشکر ها از IrIsT به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2016, 13:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
IrIsT
سلام و درود
کیفیت هاست شما زبان زد هستش و خیلیا صحبت میکردن.با شمام آشنایتی که دارم که آدم خوش برخورد و خوبی هستید و از لحاظ پشتیبانی و حل مشکل،واقعا دارای علم و طرز قکر بالایی هستین
من واسه سایت آهنگم،یکیش فعلا رو نت افرازه.اما اونجا قطعی داره.میخوام بیام جای شما
5 گیگ میخوام.واسه 4 هزار بازدید.پهنا هم فعلا 400 گیگ.شاید کمتر شاید بیشتر.بستگی داره اوج بگیره یا نه
پنل مورد نظرتونو بگید و قیمت بگید که باید هاست بگیرم.اگر خوب باشه سایت های دیگم و هم میارم.
قابلیت اضافه کردن دامین هم هست؟لایت اسپید هست یا نه؟
سهیل جان منو در جریان بذار.ممنون.با قیمت خوب بگو بهم.
خدایی همه جوره با ادما کنار میای
با تشکر فراوان از شما
میزبانی از شما دلیلی بر افتخار ماست
وب سرور ما آپاچی هست
هر دامنه اضافه تر ماهانه 2000 تومان اضافه می گردد
حریم خصوصی اطلاعات شما به طور کامل رعایت می شود
5 گیگ فضا + عدم محدودیت کانشکشن های شما + 150 گیگ ترافیک بیشتر = 50.000 هزار تومان
برای توضیحات بیشتر از همینجا ، یاهو یا تلگرام بنده در ارتباط باشید
با تشکر از شما
-
تعداد تشکر ها از soheil869 به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2016, 08:59
عضو انجمن
دوستان و همكاران عزيز
تمامي هاست ها و سرويس هاي شركت
با ارسال مدارك مطابق با شناسه كاربري شما فعال ميگردد
در صورتي كه نميتوانيد مدارك را به هر دليلي اسكن و ارسال كنيد
از طريق تلگرام مي توانيد براي ما ارسال كند تلگرام cinohee
در صورتي كه به هر دليلي نميخواهيد اطلاعات را ارسال نماييد
متاسفانه نميتوانيم ميزبان شما باشيم و از اين بابت هم خوشحال نيستيم اما سياست هاي شركت در اين مورد قابل انعطاف نمي باشد
با تشكر
هوش برتر خطير پارسيان
-
-
April 12th, 2016, 11:58
سلام
من نیازی به هاست ندارم اما چند تا پیشنهاد برای شما دارم گفتم بگم شاید به پیشرفت سایتتون کمک کرد:
1.سعی کنید وقتی تاپیک های اینطوری با پلن های مختلف میزنید حتماً از Table استفاده کنید الان من چند باره میام تو تاپیک شما اما یه بار هم حوصله نکردم پلن ها رو بخونم.
2.نام هوش برتر خطیر پارسیان این اولش هوش برتر قشنگه اما این خطیر پارسیان زیاد جالب نیست سعی کنید بیشتر سایتتون رو با نام هوش برتر به بقیه معرفی کنید.
3.به نظر من کاش اسم شرکت با نام تجاری اون فرق داشت الان مثلاً به نظر من یکی از دلایل کمتر بودن اعتماد به هاستینگ شما نسبت به هاستینگ های خیلی معروفی مثل hostiran.net و parspack.com و... اسم دامنه تون است.نام دامنه شما زشت نیست اما از نظر من قابلیت برند شدن رو نداره خصوصاً اگه بخوایم قوانین فینگلیش رو رعایت کنیم درستش hooshebartar.com است یعنی باید 2 تا o داشته باشه.می دونم الان با این حرف من شما دامنه رو عوض نمیکنید اما برای یه پیشنهاد دراز مدت بهش فکر کنید.
-
تعداد تشکر ها ازiHSG به دلیل پست مفید
-
April 16th, 2016, 00:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
من نیازی به هاست ندارم اما چند تا پیشنهاد برای شما دارم گفتم بگم شاید به پیشرفت سایتتون کمک کرد:
1.سعی کنید وقتی تاپیک های اینطوری با پلن های مختلف میزنید حتماً از Table استفاده کنید الان من چند باره میام تو تاپیک شما اما یه بار هم حوصله نکردم پلن ها رو بخونم.
2.نام هوش برتر خطیر پارسیان این اولش هوش برتر قشنگه اما این خطیر پارسیان زیاد جالب نیست سعی کنید بیشتر سایتتون رو با نام هوش برتر به بقیه معرفی کنید.
3.به نظر من کاش اسم شرکت با نام تجاری اون فرق داشت الان مثلاً به نظر من یکی از دلایل کمتر بودن اعتماد به هاستینگ شما نسبت به هاستینگ های خیلی معروفی مثل hostiran.net و parspack.com و... اسم دامنه تون است.نام دامنه شما زشت نیست اما از نظر من قابلیت برند شدن رو نداره خصوصاً اگه بخوایم قوانین فینگلیش رو رعایت کنیم درستش hooshebartar.com است یعنی باید 2 تا o داشته باشه.می دونم الان با این حرف من شما دامنه رو عوض نمیکنید اما برای یه پیشنهاد دراز مدت بهش فکر کنید.
از نظرات شما حد اکثر استفاده را نمودیم
ما برند های مختلفی داریم
یکی از اینها هوش برتر است
البته همواره با نام تجاری هوش برتر تلاش می کنیم
اونایی که ثبت شرکت کردند می دانند چه اسامی قاطی پاطی به آدم میدن
چون تنها کار شرکت هاستینگ نمی باشد نمیتوانیم از اسم هایی که هاستینگ دارند استفاده کنیم
معمولا هم از همان هوش برتر خالی استفاده میکنیم اما یک شرکت نرم افزاری دیگر به همین نام ثبت شده است و کاری هم از دست ما بر نمی آید و تشابه اسمی بوده
از نظرات شما کمال تشکر را دارم
-
-
April 17th, 2016, 23:36
ازشون هاست سه گیگ تهیه شد زحمت انتقال رو کشیدن ودر مدت بسیار کوتاه و هاست بسیار سریع و بدون هیچ محدودیت و کندی در هنگام تعداد بازدید همزمان ممنون
-
تعداد تشکر ها از atef به دلیل پست مفید
-
April 23rd, 2016, 22:59
سرویس با پلان درخواستی برامون اوکی کردن ، سرویس کیفیتش خوبه
پشتیبان عالی و خوش برخورد
-
تعداد تشکر ها از Jai به دلیل پست مفید