نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
سلام دوستان

من هم اکنون از اینترنت 512 نامحدود شرکت مخابرات شهر تهران استفاده میکنم.

می خوام اینترنتم رو عوض کنم و از شرکت دیگه ای سرویس بخرم.
خطم هم مسی است و می تونم از هر شرکتی اینترنت بگیرم.

نکته مهم: استفاده خانواده ما از اینترنت خیلی زیاده و چون پر جمعیت هم حساب میشیم همزمان چندین دستگاه به مودم وصله به همین دلیل حداقل به 30 گیگ حجم در ماه نیاز داریم.اینو تست کردم که میگم.به همین دلیل برای به صرفه بودن همیشه سرویس نامحدود میگیرم.

حالا مشکل

1.من به پارس آنلاین زنگ زدم گفت در مرکز مخابراتی ما پورت خالی ندارن اما می تونن به صورت محدود سرویس 1 مگ یکساله با حجم 48 گیگ رو ارائه بدن که من گفتم ماهانه نمیشه گفت نه حتماً باید یکساله باشه.
2.من به شاتل زنگ زدم گفت در مرکز مخابراتی ما پورت خالی ندارن اما می تونن به صورت WireLess و قرار دادن یه چیزی روی پشت بوم خونه سرویس ارائه بدن که منم گفتم خونه مون 2 طبقه است گفت حداقل باید 3 طبقه باشه و نمیشه.
3.من به صبانت زنگ زدم گفت در مرکز مخابراتی شما پورت خالی نداریم.
4.من به آسیاتک زنگ زدم گفت در مرکز مخابراتی شما فقط 30 تا پورت خالی مونده که اونم تا یکی دو ماه آینده سریع پر میشه.

حالا سوال

1.با این اوصاف به نظرتون بهتره روی همین مخابرات بمونم یا از آسیاتک سرویس بگیرم؟
2.آسیاتک قبلاً نامحدود طلایی 512 رو داشتم با اینکه 80 هزار تومان ماهانه میدادم سرعتش 32 کیلوبایت بیشتر نبود الانم همینه؟
3.به نظرتون انتخاب بهتری نسبت به آسیاتک نیست؟
4.کلاً شما الان جای من بودید چی کار میکردید.

ممنون میشم دوستان توی این وضعیت به من مشورتی بدن.
در مورد پورت خالی مطمئن باشید صبر کار ساز نیست چون الان خیلی وقته این شرکت ها پورت خالی ندارن و مسئول پارس آنلاین به من میگفت مطمئن باشید حاله حاله ها پورت خالی فراهم نمیشه.

حالا موندم که توی همین مخابرات بمونم و سر کنم یا چی کار کنم؟
دوست عزیز پیشگامان رو تست کردید؟
جشنواره های خوبی داره

ما همین 30 40 گیگ در ماه استفاده میشه

طرح 720 گیگ سالانه رو استفاده کردیم
روزی 2 گیگ استفاده میشه :|