نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: مالیات بر ارزش افزوده در خدمات هاستینگ ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    172
    تشکر تشکر شده 
    391
    تشکر شده در
    246 پست

پیش فرض پاسخ : مالیات بر ارزش افزوده در خدمات هاستینگ ؟

سلام

یکی از کاربران انجمن تاپیکی ایجاد کرده بودند در خصوص نقض حریم خصوصی وبمسترها توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیک ، اما مدیر انجمن تاپیک رو قفل کردند .
    لینک تاپیک

لازم دونستم برای جلوگیری از گمراهی دوستان ، پاسخ ایشون رو اینجا ارسال کنم

با سلام و احترام به همکاران گرامی

متاسفانه حریم خصوصی همه ما و دارندگان نماد اعتماد الکترونیک توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیک نقض شده!!!!!!1
    و اطلاعات تک تک ما به سازمان های مختلف ارسال میشه از جمله : بخش بازاریابی تمامی بانکها - امور مالیاتی و..
    بنده شخصا در اختیاز قرار دادن اطلاعاعات توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی را نقض حریم خصوصی کاربران و این حرکت رو شدیدا محکوم میکنم .

سلام
    این تاپیکی که شما ایجاد کردید و تاپیک های مشابه از نظر موضوع ، همگی به دلیل بی اطلاعی استارتر این نوع تاپیک ها از قوانین جاری کشور ایجاد می شوند .
    البته آگاه نبودن از یک موضوع عیب نیست ، اما انتظار میره حداقل قبل از ارائه نظر قطعی یا شدیدا محکوم کردن ! و شایعه پراکنی ، کمی در خصوص موضوعی که مد نظر ماست تحقیق و پرس و جو کنیم .

من توجه شما رو جلب می کنم به ماده 169 مکرر قانون مالیاتهای مستقیم :

ماده ۱۶۹ مکرر به منظور شفافیت فعالیت‌های اقتصادی و استقرار نظام یکپارچه اطلاعات مالیاتی، پایگاه اطلاعات هویتی، عملکردی و دارایی مؤدیان مالیاتی شامل مواردی نظیر اطلاعات مالی، پولی و اعتباری، معاملاتی، سرمایه‌ای و ملکی اشخاص حقیقی و حقوقی در سازمان امور مالیاتی کشور ایجاد می‌شود.
    وزارتخانه‌ها، مؤسسات دولتی، شهرداری‌ها، مؤسسات وابسته به دولت و شهرداری‌ها، مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی، نهادهای انقلاب اسلامی، بانکها و مؤسسات مالی و اعتباری، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و سایر اشخاص حقوقی اعم از دولتی و غیردولتی که اطلاعات مورد نیاز پایگاه فوق را در اختیار دارند و یا به نحوی موجبات تحصیل درآمد و دارایی برای اشخاص را فراهم می‌آورند، موظفند اطلاعات به شرح بسته‌های ذیل را در اختیار سازمان امور مالیاتی کشور قرار دهند.
    الف – اطلاعات هویتی:
    ۱- اطلاعات هویتی و مکانی اشخاص حقیقی و حقوقی

۲- مجوزهای فعالیت اقتصادی و همچنین مجوزهای مربوط به انجام معاملات تجاری و عقد قراردادها
    ب – اطلاعات معاملاتی اشخاص:
    ۱- معاملات (خرید و فروش دارایی‌ها، کالاها و خدمات)
    ۲- تجارت خارجی (واردات و صادرات کالاها و خدمات)
    و ...
    توضیح کامل در >> این لینک
    این ماده بارها در خبرها کار شده حتی و موضوع تازه ای نیست ، که باز توجه شما رو به جدید ترین خبر در این خصوص جلب می کنم >> حساب‌های بانکی مقابل مالیاتی‌ها باز می‌شود
    مرکز توسعه تجارت الکترونیک هم یک سازمان دولتی است و موظف به رعایت قوانین و می بایست اطلاعات هویتی اشخاص حقیقی و حقوقی رو به اداره مالیات و دارایی ارائه کند .
    ما هم ، موظف به تمکین در برابر قانون هستیم و این ماده به همراه 10 ها هزار ماده و تبصره و بند دیگه ، قوانین کلی کشور رو تشکیل میدن .
    ---
    یک نکته ای رو هم بگم ، جالب اینجاست که خیلی از کاربران در این انجمن داشتن یک صنف جداگانه برای ارائه دهندگان سرویس ها و خدمات تحت وب رو ضروری میدونستند ، در صورتی که اغلب اطلاعات کافی در خصوص قوانین ندارند و فکر می کنند صنف چیز خوبی است و رئیس صنف رو رابین هود فرض می کنن که در مواقع این چنین جلوی پرنس جان و داروغه ظاهر میشه و حق وبمستران همیشه مظلوم رو باز می ستاند . "صنف" قوز بالا قوز است دوستان خوبم .
    --
    در هر صورت اگر واقعا قصد دارید یک کسب و کار حرفه ای داشته باشید و فقط با به کار بردن "هاست حرفه ای" و "اولین در ایران" و عناوین مشابه در تاپیکهاتون ، خودتون رو حرفه ای جلوه ندید ، پیشنهاد می کنم حتما از قوانین مالیاتی ، حقوقی و ... آگاهی پیدا کنید که موفقیت در کسب و کار فقط اطلاع از نحوه پیکربندی سرور و ایمن سازی سایت و امثالهم نیست .

سال خوبی داشته باشید .

2. تعداد تشکر ها از i.sharifi به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)