-
September 23rd, 2010, 01:55
عضو دائم
پاسخ : آی پی اختصاصی سایت جرم میباشد!!

نوشته اصلی توسط
hello
خير آي پي رو كاري ندارند!
روي يك آي پي ممكن هست 400 سايت رو بيارند بالا پس دليلي نداره به خطار يك سايت معمولي كل آي پي رو ف كنند.
02188846960 -------داخلی 168 مرکز رفع فیل ...زنگ بزن بپرس.اگر هم بازم باورت نمیشه همونجا اعلام سایت کن چند دقیقه ای میفرستنش تعطیلات!
-----------------------------------------------------------
برای کسانی هم که نظر دادند و اطلاع ندارند بدونن قانون جدید از 2 روز پیش اعمال شده..میهن دانلود رو هم 3 روز پیش زدند.الان بازه.
نمیدونم چند بار باید یک موضوع رو بگم... بابا من خودم خر نیستم که.. این حرف رو وقتی زدند کم مونده بود سرم رو بکوبم دیوار!! آخه بستن آی پی یعنی چی؟ اصلا من زدم آی پی رو بستم خوب بعدش چطور میتونن بیان سایت رو چک کنند؟ قانون جدید هست.هیچ کسی نباید سایت فیل شده رو پشتیبانی کنه.پشتیبانی هم کنه دیگه آن سایت رفع فیل نمیتونه بشه تا آی پیش بسته بشه..مگر اینکه بند پ داشته باشه!!
-
-
September 23rd, 2010 01:55
# ADS
-
September 23rd, 2010, 07:36
مدیر کل
درست میگند ....
من خودم زمانی که wht ***** شده بود میخواستم از ایپی اختصاصی استفاده کنم و ssl نصب کنم که گفتند خلاف قوانین هست و من این کار رو نکردم و به صروت عادی پیگیر کار شدم تا سایت باز شد .
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از Vahid به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2010, 09:15
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
delta
نمیدونم چند بار باید یک موضوع رو بگم... بابا من خودم خر نیستم که.. این حرف رو وقتی زدند کم مونده بود سرم رو بکوبم دیوار!! آخه بستن آی پی یعنی چی؟ اصلا من زدم آی پی رو بستم خوب بعدش چطور میتونن بیان سایت رو چک کنند؟ قانون جدید هست.هیچ کسی نباید سایت فیل شده رو پشتیبانی کنه.پشتیبانی هم کنه دیگه آن سایت رفع فیل نمیتونه بشه تا آی پیش بسته بشه..مگر اینکه بند پ داشته باشه!!
دلتا جان شما پست ها رو دوباره بخون مي بيني من حرف شما رو نقض كه نكردم هيچ ميشه يكجورايي گفت در تاييدش گفتم...
ايشون گفتند سايت كه ف شه آي پي رو هم ف مي كنند من گفتم خير اينطور نيست
اما حرف شما درسته ،چون مطابق قانونشون هر نوع دسترسي به محتواي (مثلا!) مجرمانه جرم هست
حالا شما ميخواي با آي پي (همين بحث شما) با پروكسي با سي دي (:دي!!!) يا هر چي اكسز بده...
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2010, 21:47
-
-
September 25th, 2010, 01:30
عضو انجمن
خوب اگر سایت خلاف قوانین باشه معلومه ip را کامل ***** می کنند ولی اگر نباشه چرا باید این کارا بکنند؟
-
-
September 25th, 2010, 01:38
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
kingoftehran
خوب اگر سایت خلاف قوانین باشه معلومه ip را کامل ***** می کنند ولی اگر نباشه چرا باید این کارا بکنند؟
خير نمي كنند ! دومين ف ميشه نه آي پي
اگر لازم هست نمونه خدمتتون تقديم مي كنم !(در پ.خ)
دومين متخلف -> دومين ف
ساب دومين متخلف -> فقط ساب دومين
سطح تخلف اگر بالا باشد و درسطح پور n و و ا 30 يا سي مصلما برخورد شديدتر خواهد بود و آي پي و ...
-
-
September 25th, 2010, 16:58
عضو انجمن
منم با شما موافقم آخه نمی شه همچین چیزی به این راحتی ip را ببندند.
-
-
September 25th, 2010, 17:39
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
kingoftehran
منم با شما موافقم آخه نمی شه همچین چیزی به این راحتی ip را ببندند.
عزیز میشه بگی چند بار باید تلفن رو بزارم؟ آقا زنگ بزن خوب.شما موافق یا مخالف الان سایت ما رو که هیچی نداره رو 2 هفته فیل نگه داشتند..یک زنگ بزن نظرت رو بگولذت ببر از زندگی! بگو مگر میشه آی پی رو ببندیم؟ ایشون هم ارشادتون میکند!!!
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
مدیران این تاپیک رو قفل کنند اطلاع رسانی انجام شد به قدر کافی بیشتر شده تاپیک اسپم!!
-