جهان پی وبسرویس دارد و لایه وبسرویس باید در ارتباط با سروهای میزبانی کاربران باشدپیشنهاد من این هست
تا مدتی سایت فقط برای رنج ایپی های ایران باز شود تا کاربران برای مدتی کمتر دچاز مشکل شوند و هروقت دامین jahanpay.com باز شد و دوباره که به فعالیت حرفه ای خود بازگشتید رنج های ایپی را باز کنید.
یعنی در سه مرحله پرداخت
که مرحله رفت ، مرحله پرداخت و مرحله برگشت هست
در مرحله رفت و برگشت ، اتصال توسط وبسرور و بین سروری انجام میشود
مرحله پرداخت توسط کاربر
چنانچه ما سطح دسترسی رو ایران کنیم یا اصطلاحا ایران اکسس کنیم ، کلیه فروشگاها و سایتهایی که در خارج از کشور میزبانی میشوند که قریب به 80 درصد کاربران جهان پی از این دسته هستند ، در اتصال به وبسرویس دچار مشکل میشوند .
من که دیگه تصمیم دارم از جهان پی استفاده نکنم کلی ضرر کردم از این که هرگز اطلاع رسانی نمی کنن که آیا قطع شده نشده.
حق دارید ناراضی باشید ، ولی شما فقط قطعی را میبینید ما اینور بال بال زدن سرور زیر اتک !!!
لزومی نداره این مساله رو برای شما بازگو کنم ، اما تایم خواب ما توی این شبانه روز کمتر از سه چهار ساعت شده !
حتی اگر دقت کنید من دارم بدون اطلاع مدیر جهان پی ، در تاپیک هاشون دخالت میکنم و جواب میدم دیگه ببیند خودشون چقدر درگیر هستند !
با اینکه بنده هیچ سمتی ندارم و ذینفع این سیستم نیستم اما به دلیل حس مسئولیت و درک نگرانی شما در تاپیکهای جهان پی شرکت میکنم .
امیدوارم همچنان جزو کاربران جهان پی باقی بمانید .

حق دارید ناراضی باشید ، ولی شما فقط قطعی را میبینید ما اینور بال بال زدن سرور زیر اتک !!!