-
April 6th, 2016, 16:24
مشکل websitepanel
سلام
دوستان متاسفانه سایت websitepanel عضویت را بسته و من نمی تونم آخرین نسخه stable 2.1 را دانلود کنم ، میگه باید عضو بشی و بعد هم میگه عضویت بسته هست
از دوستان کسی تو این سایت عضو هست بهم موقت نام کاربری و رمز بده برم دانلود کنم ؟
خیلی ضرروی هست کارم
-
-
April 6th, 2016 16:24
# ADS
-
April 6th, 2016, 16:46
عضو انجمن
پاسخ : مشکل websitepanel
-
تعداد تشکر ها از Faraz4u به دلیل پست مفید
-
April 6th, 2016, 16:50
سلام ممنون از شما لطف بزرگی کردید اما این مسئول فنی وسواس ما میگه باید از خود این سایت دانلود شه.
امکانش نیست موقت کاربری خودتون را به ما بدید ؟ برای چند دقیقه ؟
-
-
April 6th, 2016, 16:58
عضو انجمن
اینو همین الان بنده خودم دانلود کردم از سایت اصلی و اینجا اپلود کردم برای شما
-
-
April 6th, 2016, 17:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohtaram
سلام ممنون از شما لطف بزرگی کردید اما این مسئول فنی وسواس ما میگه باید از خود این سایت دانلود شه.
امکانش نیست موقت کاربری خودتون را به ما بدید ؟ برای چند دقیقه ؟
هش کد های ۲ فایل را چک کنید تا از سالم بودن فایل مطمئن باشید
توضیح در مورد هش کد و md5sum
برای اینکه بفهمیم در هنگام انتقال فایل ها آیا تغییری در اثر خطا یا عوض شدن با فایلی مخرب ایجاد شده است از md5 استفاده می شود اثر انگشت هر فایل با ام دی 5 یک کد با طول ثابت (32 کاراکتر) است مثلا اگر MD5 یا اثرانگشت فایلی به بزرگی 100 مگابایت را با اثر انگشت فایلی به حجم چند کیلوبایت از نظر طول کد تولید شده مقایسه کنید یکسان است از این مطلب یک چیز مهم برداشت می شود : کد تولید شده توسط MD5 یک طرفه است یعنی نمی توان از کد به فایل رسید این ویژگی باعث استفاده های بیشتری از MD5 Check sum می شود مثلا بعضی برنامه نویسان برای چک کردن صحت یک رمز / پسورد از md5 استفاده می کنند یا بعضی از انتی ویروس ها کد md5 ویروس ها را در دیتابیس خود ذخیره کرده و در هنگام اسکن فایل اثر انگشت فایل را تولید و با پایگاه داده ی خود مقایسه می کنند که البته این روشهای استفاده پسندیده نیست و مثلا می توان با تغییری بسیار کوچک مثلا افزودن چند بیت بی مصرف به ویروس یا فایل مخرب کد MD5 Checksum آن را تغییر داد
-
تعداد تشکر ها از Z.eus به دلیل پست مفید
-
April 6th, 2016, 17:17

نوشته اصلی توسط
Faraz4u
اینو همین الان بنده خودم دانلود کردم از سایت اصلی و اینجا اپلود کردم برای شما
خیلی ممنون لطف بزرگی کردید.
-
-
April 6th, 2016, 17:18

نوشته اصلی توسط
z.eus
برای اینکه بفهمیم در هنگام انتقال فایل ها آیا تغییری در اثر خطا یا عوض شدن با فایلی مخرب ایجاد شده است از md5 استفاده می شود اثر انگشت هر فایل با ام دی 5 یک کد با طول ثابت (32 کاراکتر) است مثلا اگر md5 یا اثرانگشت فایلی به بزرگی 100 مگابایت را با اثر انگشت فایلی به حجم چند کیلوبایت از نظر طول کد تولید شده مقایسه کنید یکسان است از این مطلب یک چیز مهم برداشت می شود : کد تولید شده توسط md5 یک طرفه است یعنی نمی توان از کد به فایل رسید این ویژگی باعث استفاده های بیشتری از md5 check sum می شود مثلا بعضی برنامه نویسان برای چک کردن صحت یک رمز / پسورد از md5 استفاده می کنند یا بعضی از انتی ویروس ها کد md5 ویروس ها را در دیتابیس خود ذخیره کرده و در هنگام اسکن فایل اثر انگشت فایل را تولید و با پایگاه داده ی خود مقایسه می کنند که البته این روشهای استفاده پسندیده نیست و مثلا می توان با تغییری بسیار کوچک مثلا افزودن چند بیت بی مصرف به ویروس یا فایل مخرب کد md5 checksum آن را تغییر داد
دوست گرانقدر شرح و کاربرد md5 عالی بود. ولی یک مسئله که هست این دوستمون فایل اصلی رو از وب سایت پنل فعلا نتونستن دانلود کنند پس چه جوری میخان این ۲تا رو مقایسه کنن؟
-
تعداد تشکر ها ازhadiroohi به دلیل پست مفید
-
April 7th, 2016, 01:53

نوشته اصلی توسط
Z.eus
برای اینکه بفهمیم در هنگام انتقال فایل ها آیا تغییری در اثر خطا یا عوض شدن با فایلی مخرب ایجاد شده است از md5 استفاده می شود اثر انگشت هر فایل با ام دی 5 یک کد با طول ثابت (32 کاراکتر) است مثلا اگر MD5 یا اثرانگشت فایلی به بزرگی 100 مگابایت را با اثر انگشت فایلی به حجم چند کیلوبایت از نظر طول کد تولید شده مقایسه کنید یکسان است از این مطلب یک چیز مهم برداشت می شود : کد تولید شده توسط MD5 یک طرفه است یعنی نمی توان از کد به فایل رسید این ویژگی باعث استفاده های بیشتری از MD5 Check sum می شود مثلا بعضی برنامه نویسان برای چک کردن صحت یک رمز / پسورد از md5 استفاده می کنند یا بعضی از انتی ویروس ها کد md5 ویروس ها را در دیتابیس خود ذخیره کرده و در هنگام اسکن فایل اثر انگشت فایل را تولید و با پایگاه داده ی خود مقایسه می کنند که البته این روشهای استفاده پسندیده نیست و مثلا می توان با تغییری بسیار کوچک مثلا افزودن چند بیت بی مصرف به ویروس یا فایل مخرب کد MD5 Checksum آن را تغییر داد
ممنون اما ما فایل اول را نداریم و تو سایت هم ننوشته
- - - Updated - - -
نمی تونم فایل های whmcs و WebsitePanel Scheduler Service Installer را از این سایت دانلود کنم ، دوستان هیچ کس نمی تونه برای چند دقیقه دسترسی بده ؟
ویرایش توسط mohtaram : April 6th, 2016 در ساعت 17:54
-
-
April 7th, 2016, 02:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hadiroohi
دوست گرانقدر شرح و کاربرد md5 عالی بود. ولی یک مسئله که هست این دوستمون فایل اصلی رو از وب سایت پنل فعلا نتونستن دانلود کنند پس چه جوری میخان این ۲تا رو مقایسه کنن؟

دوست عزیز شما ابتدا بهتر است پست های تاپیک را درست بخوانید و بعد پست ارسال کنید 
این مسئول فنی
وسواسما میگه باید از خود این سایت دانلود شه.
ایشون گفتند نمیتوانند به فایلی که غیر از سرور اصلی است اعتماد کنند و بنده در پاسخ به ایشان گفتم میتوانند کد md5 checksum فایلی که Faraz4u قرار دادند را با با md5 فایلی که روی سرور websitepanel هست را بررسی کنند (که عموما در کنار لینک دانلود و یا در مطالب نوشته میشود) و در صورت مطابقت میتوانند استفاده نمایند! که یکی از کاربرد های md5 sum همین مورد است.
بدرود.
-
-
April 7th, 2016, 14:31
کسی نبود کار ما رو راه بندازه ؟ بد جوری گیرم
-