کسی میدونه رنک الکسای 3000 حدودا چند بازدید در روز داره ؟ حدودشم بگید خوبه
پ.ن : میخوام تقلب یکی رو در بیارم![]()
کسی میدونه رنک الکسای 3000 حدودا چند بازدید در روز داره ؟ حدودشم بگید خوبه
پ.ن : میخوام تقلب یکی رو در بیارم![]()
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
الکسای ایران یا جهانی ... اگه لینکش رو بگید دقیق دقیق رو بهتون می گم .
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
روزانه بین 60 الی 80 هزار نفر متغیر بوده.
بذارید برای یه بار هم که شده ما توی این فورم یه چیز اموزشی بذاریم !
تو رنک الکسا که یه جدول داره یه قسمت داره به نام Reach که یه سری اعداد کنار اون هست جلوی 3 ماه و 1 ماه و 1 هفته ... اون اعداد رو ضربدر یک ملیون کنید بازدید اون سایت به صورت میانگین در اون محدوده زمانی مشخص می شه.
مثلا اگه جلوی 1 ماه نوشته باشه 0.01000 این رو ضربدر یک ملیون کنید که می شه در یک ماه گذشته این سایت به طور تقریبی روزانه 10 هزار نفر ورودی داشته.
حالا چرا به یک میلیون ؟
چون واحدش اینه ... قبلا کنار جدول زده بود.
3000 ایران
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
این روشی که گفتید غلطه چون برای میهن دانلود میشه 53000 بازدید !!!
ویرایش توسط behrooz_iri : September 23rd, 2010 در ساعت 11:19
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
3,495 ايران سايت خودمه ! البته تا چند روز پيش 4500 تقريبا بود و الان رشدش زياد بوده
روزانه حدود 1000 بازديد بيشتر نداره...
ولي مهم اينه كه بازديدكنندگان سايت من اكثرا وب مستر هستند و السكا نصب دارند پس رتبش رشد بيشتري داره نسبت به بازديدش
اما سايتي كه 100 هزار بازديد روزانه داشته باشه و فقط تعداد كمي از كاربراش الكسا داشته باشند خيلي الكساش رشد نمي كنه...
پس الكسا رو مي تونيم يك معيار مقايسه در محبوبيت بين وب مستر ها به حساب بياريم و نه ملاك دقيقي براي مقايسه امار بازديد سايت ها با موضوعات مختلف.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)