جناب پرشین هوایز راه دیگه ای برای بستنش دارین؟
جناب پرشین هوایز راه دیگه ای برای بستنش دارین؟
این رو تو روت بزن :
اینی که گفتم نمیدنی چی کارا میکنهکد:chmod 444 /bin/ln(با استفاده از تجربه ای که یه مدتی تو کار هک بودم)
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
تنها راه حل موقت موردی است که دوستان اشاره کردند، اما قابل دور زدن است!
symlink را نمی توان بطور مطلق بست.
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
با این راه اصلا نمیشه جلوش رو گرفت !!!
کافیه بیایم از یه سرور دیگه فایل ln رو دانلود و روی سرور جدید با دستور زیر اجراش کنیم :
یا از پرل استفاده کنیم و خیلی راههای دیگه !کد:./ln /etc/passwd passwd.txt
راهی که دوستان ارایه دادن جلوش را تا حد خیلی زیادی می گیره اما بازم راه حل برای دور زدنش وجود داره !![]()
!... Security is never complete
وقتی با این کاری که من گفتم ، ختی symlink تو root هم کار نمی کنه چطوری دستور شما می خواد کار کنه یه تستی بزن بعد بگو
پرل رو بستن که کاری نداره-اصلا پرل باز باشه وقتی symlink بسته هستش که بجز در آوردن یوزر های یرور کاری نمیتونه بکنه که
(البته برای هک راه های زیاد دیگه ای هم هستش)
اگر خوب می خواهید امنیت بخشی کنید بروید لایت اسپد بگیرید و به قسمت مدیریت و تنظیماتش بروید Symlink ببنید !
سایر تنظیمات هم خیلی ساده براتون اماده کرده است ! الان برخی از هاستینگ های بزرگ از این ابزار استفاده می کنند ...
البته پیشنهاد میشود /bin برخی چیزها را ببندید مثلا همین ln اگر ببنیدید هیچ مشکلی ایجاد نمی کند روی ان chmod و چند تا چیز دیگه هم 700 کنید خوب میشه !
اما پیشنهاد نمی کنم Perl ببنیدید مگر در موارد ضروری که حس می کنید زیر حمله شدید هستید ! چن اگر پرل ببنید خیلی چیزها از کار می افتد ...
من تست کردم که دارم عرض می کنم !
بر فرض مثال شما بیا پرمیشن bin/ln/ رو بزار روی 000 ولی فانک Symlink در php رو نبند و از php اجراش کن می بینید که راحت جواب میده
تازگی ها هم که راحت با یه راه خیلی ساده بدون اجرای هیچ دستوری میشه Symlink رو اجرا کرد ! بازم میگم اجرا کردن Sym مهم نیست چون هر طور باشه میشه اجراش کرد مهم تنظیم پرمیشن ها و کانفیگ درست آپاچیه (مثل روش های بالا که دوستان فرمودند)
سیملینک بخشی از لینوکسه و نمیشه جلوی اجراش رو گرفت اما با پرمیشن بندی درست میشه کاری کرد سیملینک فقط برای هر یوزر تحت یوزر خودش اجرا بشه و به دیگر یوزر ها اجازه سیملینک کردن فایل های دیگر یوزر ها رو نداد
Regards
!... Security is never complete
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)