با سلام و عرض ادب
بنده قصد دارم شرکتی با مسئولیت محدود ثبت کنم.
دوستانی که تو کاره ثبت شرکت هستند مدارک لازم و قیمت رو برای ثبت شرکت برای بنده آفر بدند با تشکر
با سلام و عرض ادب
بنده قصد دارم شرکتی با مسئولیت محدود ثبت کنم.
دوستانی که تو کاره ثبت شرکت هستند مدارک لازم و قیمت رو برای ثبت شرکت برای بنده آفر بدند با تشکر
شرکت "داده پرداز آگرین زاب"به شماره ثبت :671 و شناسه ملی :14005984162 "مسئولیت محدود" ZABHOST.NET
ارائه دهنده ی خدمات هاستینگ ,سرورمجازی ایران,نمایندگی هاست سی پنل ایران ,دارای نماد اعتماد 2 ستاره
شرکت هوش برتر خطیر پارسیان ارایه دهنده سرویس های حرفه ای ضد دیداس لایه 7
با حرفه ای ها همراه باشید
https://support.hoshebartar.com/cart.php
شرکت "داده پرداز آگرین زاب"به شماره ثبت :671 و شناسه ملی :14005984162 "مسئولیت محدود" ZABHOST.NET
ارائه دهنده ی خدمات هاستینگ ,سرورمجازی ایران,نمایندگی هاست سی پنل ایران ,دارای نماد اعتماد 2 ستاره
آخ ک ثبت شرکت هم بچه بازی شد![]()
طراحی قالب وردپرس | طراحی وبسایت | طراحی گرافیک | تبدیل PSD به WP
تماس با من: i.alivakili@gmail.com ، 0912 932 8839 ، تلگرام: redgraphic@
Shared ♦ Reseller ♦ KVM VPS ♦ DL host ♦ Backup ♦ Dedicated
021-28425715 📞
https://shetabanhost.com 🌎
بده یه کارشناس برات اوکی کنه
بعضی وکیل ها هم بلدن
و پیرو گفته کاربر shetabanhost برخی دفاتر خدمات قضایی نیز ثبت شرکت میکنند
یه کارشناس اوکی کنه زود تر به نتیجه میرسی
ویرایش توسط hoster : April 5th, 2016 در ساعت 17:50
سلام
یه روزنامه همشهری بخر تو بخش نیازمندی ها صفحه آخرش همه اش تبلیغه ثبت شرکت هست.
طبق تجربه تا به یکی شون زنگ بزنی دیگه ول کن نیستن خودشون پیگیری میکنن ببینن بالاخره می خوای شرکتت رو ثبت کنی یا نه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)